ben cıkmıstım canım esım olmadıgı ıcın sabaha karsı yattım ve gec kalktım plates yapmak ıcın cıkmıstım ıyıyım sen nasılsınmerhaba hanımlar kayram29 nasılsın ??
ay öldüm ya ben eski kadınlar nasıl yıkarmış kaynatarak anemm kaynattım sonra durula sonra yumoşlu su amanınn ama dehşet parladı yaa varmış bildikleri bu kadar uğraşmaya değecek kadar parladı hehee yaşasın beyaslıkk
ay öldüm ya ben eski kadınlar nasıl yıkarmış kaynatarak anemm kaynattım sonra durula sonra yumoşlu su amanınn ama dehşet parladı yaa varmış bildikleri bu kadar uğraşmaya değecek kadar parladı hehee yaşasın beyaslıkk
valla bende çok keyif adamıyımdır ama konu çamaşır oldumu hastalık ben dolap durup dururken kokan(yumoş kokmayan artık) çamaşırları bile alır tekrar yıkarım öyle pis bi huyum var yumoş kokmayan hiç bişi temiz değil benim içinama canım istemesinn evi bilmem ne götürse haha
randevu aldım dogum hastanesine özeline gitmicem bakalım yarın ne olcak farklı bi doktor ne söyleyecek
evet cnm çok iyi etmişsin bence. Inşallah bu kez daha güzel şeyler duyarsın
ayyy çamaşırları kaynatmak mı...! şaka gibi :))
hiç mi üşenmedin yahu :)) hadi kaynattın diyelim elde durulamak yerine keşke çamaşır makinesine atıp orda durulama yapsaydın ve orda yumuşatıcı katsaydın içine.. ellerine yazık, bi sürü kimyasalla temas etmişsindir :))
ben beyazlarımı akşamdan çamaşır makinesine atıyorum deterjan gözüne deterjana ilave olarak su alırken çamaşır suyu ekliyorum.. yarım saat kadar çeviriyor makine tamburunu.. sonra gidip programı durduruyorum.. sabaha kadar öylece çamaşır sulu suyun içinde bekliyorlar.. sonra sabah kalkar kalkmaz hemen programı sonlandırıp içindeki suyu boşaltıyorum.. yeniden deterjan gözüne deterjan ve kosla oxi beyazlar için olanı ekleyip yeniden çalıştırıyorum.. çok şükür ki hiç moraran kararan beyazlarım olmuyo :)) tavsiye ederim..
bütün gün elektriklerim yoktu deli oldum.. kasık ağrılarım iyice azaldı ama sol yumurtalığım hala ara ara sızlıyor.. inşallah tutturmuşuzdur
Evet ben de aynen böyle yapıyorum sabaha kadar bekliyolar hatta ben çoğu zaman çamaşır suyu bile koymuyorum kosla yeterli oluyo...:82:
çamaşır suyu olmadı mı sanki temizlenmiyor gibi geliyor bana.. her yerde çamaşır suyu olcak.. banyo,wc,mutfak tezgahı.. hatta ben bulaşık makinesinin deterjan gözüne bile 2-3 yıkamada bir çamaşır suyu koyuyorum.. :))
bicimcim nıhayet canım geldın senı cok merak ettım dun gercekten butun gun gırmeyınce neyse sımdı burdasın bas donmesı falan belırtıler ıyıce cogalmıs ama adetımde de bole olurum dıyorsun gercı hamıleleıgın adet belırtılerınden farklı bırseyı yok hade bakalım ınsallah yaaaa
umutlum canım sana da guzel gunler canım bugun yıne hava cok sıcak
ayyy çamaşırları kaynatmak mı...! şaka gibi :))
hiç mi üşenmedin yahu :)) hadi kaynattın diyelim elde durulamak yerine keşke çamaşır makinesine atıp orda durulama yapsaydın ve orda yumuşatıcı katsaydın içine.. ellerine yazık, bi sürü kimyasalla temas etmişsindir :))
ben beyazlarımı akşamdan çamaşır makinesine atıyorum deterjan gözüne deterjana ilave olarak su alırken çamaşır suyu ekliyorum.. yarım saat kadar çeviriyor makine tamburunu.. sonra gidip programı durduruyorum.. sabaha kadar öylece çamaşır sulu suyun içinde bekliyorlar.. sonra sabah kalkar kalkmaz hemen programı sonlandırıp içindeki suyu boşaltıyorum.. yeniden deterjan gözüne deterjan ve kosla oxi beyazlar için olanı ekleyip yeniden çalıştırıyorum.. çok şükür ki hiç moraran kararan beyazlarım olmuyo :)) tavsiye ederim..
bütün gün elektriklerim yoktu deli oldum.. kasık ağrılarım iyice azaldı ama sol yumurtalığım hala ara ara sızlıyor.. inşallah tutturmuşuzdur
yahu kızlar ben gögüslerime dokunamıyorum bu ne şimdi bugün bi şiştiilerki bide hassaslar e adet olduk hatta ikinciyide bu ne şimdi benim hormonlar kafayı yedi
slm kızlar yaa 1 gun gırmedım yıne dokturmussunuz cogunu okuyamadım valla ben dun pek ıyı hıssetmıyodum kendımı aksama kadar yattım mıdem kotuydu. basladı heralde yavastan bulantılar falan ama devam etmez umarım.herkez ıyı dımı bicim adet tarıhıne az kaldı dımı (ama kesınlıkle beklemıyoruuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?