Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay öldüm ya ben eski kadınlar nasıl yıkarmış kaynatarak anemm kaynattım sonra durula sonra yumoşlu su amanınn ama dehşet parladı yaa varmış bildikleri bu kadar uğraşmaya değecek kadar parladı hehee yaşasın beyaslıkk

merhaba hanımlar kayram29 nasılsın ??
ben cıkmıstım canım esım olmadıgı ıcın sabaha karsı yattım ve gec kalktım plates yapmak ıcın cıkmıstım ıyıyım sen nasılsın

ne yaptın canım sen bole hayrdır buyuk temıslıge mı gırıstın hayırdır

ay cnm nasıl üşenmedin duruladın onları ben hayatta yapamam, boğa burcuyum rahatıma düşkünüm şekerim

valla bende çok keyif adamıyımdır ama konu çamaşır oldumu hastalık ben dolap durup dururken kokan(yumoş kokmayan artık) çamaşırları bile alır tekrar yıkarım öyle pis bi huyum var yumoş kokmayan hiç bişi temiz değil benim içinama canım istemesinn evi bilmem ne götürse haha

Son düzenleme:

maşallah diyelim ben erindigimden kolumu kaldıramıyorum çalışıyorum akşam eve gittigimde biran önce yataga irreyim die ölüyorum :)

merhaba ben özeniyorum sizin gibi insanlara valla temiz olmanın nesi kötü olabilir ki değilmi. gerçi bazen abartıyoruz ama :44:

randevu aldım dogum hastanesine özeline gitmicem bakalım yarın ne olcak farklı bi doktor ne söyleyecek

ayyy çamaşırları kaynatmak mı...! şaka gibi :))
hiç mi üşenmedin yahu :)) hadi kaynattın diyelim elde durulamak yerine keşke çamaşır makinesine atıp orda durulama yapsaydın ve orda yumuşatıcı katsaydın içine.. ellerine yazık, bi sürü kimyasalla temas etmişsindir :))
ben beyazlarımı akşamdan çamaşır makinesine atıyorum deterjan gözüne deterjana ilave olarak su alırken çamaşır suyu ekliyorum.. yarım saat kadar çeviriyor makine tamburunu.. sonra gidip programı durduruyorum.. sabaha kadar öylece çamaşır sulu suyun içinde bekliyorlar.. sonra sabah kalkar kalkmaz hemen programı sonlandırıp içindeki suyu boşaltıyorum.. yeniden deterjan gözüne deterjan ve kosla oxi beyazlar için olanı ekleyip yeniden çalıştırıyorum.. çok şükür ki hiç moraran kararan beyazlarım olmuyo :)) tavsiye ederim..

bütün gün elektriklerim yoktu deli oldum.. kasık ağrılarım iyice azaldı ama sol yumurtalığım hala ara ara sızlıyor.. inşallah tutturmuşuzdur

Evet ben de aynen böyle yapıyorum sabaha kadar bekliyolar hatta ben çoğu zaman çamaşır suyu bile koymuyorum kosla yeterli oluyo...:82:

Evet ben de aynen böyle yapıyorum sabaha kadar bekliyolar hatta ben çoğu zaman çamaşır suyu bile koymuyorum kosla yeterli oluyo...:82:

çamaşır suyu olmadı mı sanki temizlenmiyor gibi geliyor bana.. her yerde çamaşır suyu olcak.. banyo,wc,mutfak tezgahı.. hatta ben bulaşık makinesinin deterjan gözüne bile 2-3 yıkamada bir çamaşır suyu koyuyorum.. :))

canımcım inan aklıma gelmedi kafam nerdeyse artık makinada durulatmak annemde delii dedi bana haha ya kaynatmamın sebebi aslında iki amaçlı kocaman bir verandam var ve ben orayı temizlemekte çok zorlanıyorum hiç içimede sinmiyor bundan sonra kaynatayımda orda suyu oraya deterjanlı deterjanlı yayayım diye işede yaradı aman.bende sizin gibi yıkıyorum koslayla hemde iki yıkama yaparım hep beyazları.çamaşır suyu benim içinde olmazsa aslaaaaaaa olmazlardan amaaaaaa 1 aydır elime değil hiç bi yere sürmedim.çünkü çok ciddi derecede zararlıymış yumurtalara.cifle idare ediyorum napim sağlımdan önemli deel.

yahu kızlar ben gögüslerime dokunamıyorum bu ne şimdi bugün bi şiştiilerki bide hassaslar e adet olduk hatta ikinciyide bu ne şimdi benim hormonlar kafayı yedi

herkese günaydın!:)

kızlar ablam bende kaldı bilgisayarımı ona verdim gece nete gelemedim ama bakıyorum herkesin durumu şimdilik aynı herkesler beklemede yani...
plates bitti şimdi dinlenme zamanı....

evet canım çok ısındı hava ama bana engel değil spora devam... sırt ve karnımda biraz yağ kaldı onları da erittim mi tamamdır... bu arada selülitleri de yok ediyor haftanın 5 günü en az yarım saat yapıldığı zaman kızlar bilginiz olsun çok sıkılaştırıyor vücudu....
canım hala adet görmedim doktorum progestana başlamanda sakınca yok dedi başladım bakalım ne zaman gelecek adet.... inşallah tuanatayın ki gibi olur progestan az içeceğim regl günüm yakın inş. ilacı bıraktığımda kırmızıları görmem ama olmazsa da ne yapalım artık diğer aya çalışmalar başlar

Son düzenleme:

nasıl gidiyor bekleme günlerin canım kolay değildir tabi.... endişe etme neden tutmasın ki.... her şey yolunda gider merak etme sadece stres faktörü şu anda engellerse engeller yollar açık olduktan sonra yumurta da çatladıktan sonra başka engel yok canım....

yahu kızlar ben gögüslerime dokunamıyorum bu ne şimdi bugün bi şiştiilerki bide hassaslar e adet olduk hatta ikinciyide bu ne şimdi benim hormonlar kafayı yedi

canım ya senin hormonların gerçekten de şaşırmış... erken adet gördün belki önümüzdeki ay için bunun faydası olur.... verimli günlerimi kaçıracağım demişsin öyle düşünme çünkü ne zaman çatlar belli olmuyor ki... Allah bilir onu yani sen verimsiz oldıuğunu düşündüğün günlerde de ilişki olsun canım....

evet adet tarihime az kaldı ben de senin geçenn ayki durumunu yaşıyorum ve beklemedeyim....
ama kafamı iyi dağıtmışım düşünmüyorum :) progestan içiyorum bir kaç gündür...bakalım ilaç bitince ne olacak?
senin olası bulantılaarın başlayabilir... seni anlarım o durumda çok zordur bişeyler yemek ama zorla kendini hiç bişey yiyemesen de bol sıvı tüketmen gerekli tamam mı?
bak yakında kalp atışlarını duyacaksın inşallah bu sebeple kendine dikkat et canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…