bıcım senın ılac bıtelı kac gun oldu 5 gune kadar gelmezse bı kanda baktır emı
ewet öyle..bir psikologa gitmeyi düşünüyorum zaten.. gerçi ne care oda gelip evin içine bir el atsa belki düzelir..
bıcım senın ılac bıtelı kac gun oldu 5 gune kadar gelmezse bı kanda baktır emı
ay ne güzel canım Allah hepimize bu mutluluğu yaşatsın demek ufağın derken doğru diyormuşum baya bi küçükmüş canım 2 haftaya sağlıklı kalp atışlarını da duyarsın inşallah :)
48 saat oldu ilaç içmeyeli dediğin gibi olursa canım baktırırım tabikiinşallah benimki de seni örnek alır da hemencecik gelir...
hepınız bunları teker teker yasıcaksınız zaten ben hergun dua edıyorum:) kalp atıslarını duydugumda rahatlıycam ıns.
hepınız bunları teker teker yasıcaksınız zaten ben hergun dua edıyorum:) kalp atıslarını duydugumda rahatlıycam ıns.[/QUOT
tarifsiz ne hoş bir duygudur içindeki inş.kalp atışlarını da duyacaksın ve hepimizle paylaşcaksın burada ne günleriş paylaşcaksın şuan kalp atışını hissetmek istiyosun bi sene sonra teyzelerine burda dişlerini sayarsın :):)
48 saat oldu ilaç içmeyeli dediğin gibi olursa canım baktırırım tabikiinşallah benimki de seni örnek alır da hemencecik gelir...
hepınız bunları teker teker yasıcaksınız zaten ben hergun dua edıyorum:) kalp atıslarını duydugumda rahatlıycam ıns.[/QUOT
tarifsiz ne hoş bir duygudur içindeki inş.kalp atışlarını da duyacaksın ve hepimizle paylaşcaksın burada ne günleriş paylaşcaksın şuan kalp atışını hissetmek istiyosun bi sene sonra teyzelerine burda dişlerini sayarsın :):)
ayy ınsallah hepımızın derdı o mınık yaramazlar olurda dedıgın gıbı onlar hakkında konusuyo oluruz .
sağol canım....
şu ana kadar her şeyin yolunda gitmesi de çok iyi canım kalp atışlarını da duyacaksın iyi düşün hep bebeğini yakında daha net göreceğin günleri düşün ay çok güzel...
aşerdiğin bişeyler var mı yoksa hala yemek tiksindiriyor mu seni canım?
hepbirlikte gel gel yapalım annesiinş. gelecek canım bu rada daha çok umudum oluyor benim iyiki girmişim bu forma yoksa kendi kendimi yiyip bitiriyordum
aserdıgım hıc bısey yok daha canım ama tıksındıgım sey cook basta ayran okadar tuhaf kokuyokı ekmegın bıle kokusu degıstı benım ıcın sadece haslama sebze ızgara falan yıyebılıyorum ıstıfra etmedım hıc ama sureklı ıcım bulanıyo tuhaf bısey ıste neysekı gecıcı
vücudun bu güne kadar sende olmayan yabancı olarak yorumladığı birşeye alışmaya çalışıyor canım bu bulantılar ondan ama alışma süreci geçince onlarda geçecek... her şey normale dönecek... hem yediklerin düzgün şeyler kilo da aldırmaz bence böyle devam et
her iki yumurtalıgımdada varya pco soğan kürü nasıl gelir acaba arkadaşlar tavsiye eermisiniiz
her iki yumurtalıgımdada varya pco soğan kürü nasıl gelir acaba arkadaşlar tavsiye eermisiniiz
evet bebısım annesını dusunuyo zararlı seyler yememem ıcın boyle yapıo hafıfseyler yıyebılıyorum buda daha ıyı tabı umarım cok fazla kılo almadan saglıklı bı hamılelık gecırebılırım dr. Suan ıcın cok fazla yasak koymadı sadece acı ve cok baharatlı seyler yok haa bıde kızartma zaten oldum olası sevmem.ama sımdı canım kokorec ıstedıı:)acaba yıyebılırmıyım zararı olurmukı
kokoreç mi? bak aşermiyorum dedin bir de :)
canım baharatlı o yemesen iyi ama ilerki dönemlerinde yiyebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?