Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayy ılk defa ıstedı canım valla hemde sana yazdıgım an ıstedı:)) ama ben ıstemıyoruum bebıs ıstıyo hehee

:)) bebişin 5. ayın sonlarına doğru tat almaya başlayacak işte o zaman bebişin isteyecek... şimdi senin canının çekme dönemleri

merhaba
idrarda bakacaksan 37. günü bekle bence ve gebelik yoksa progesteron hormonu içeren ilaçla adetini getirebilirsin...tabi soğan kürünü bırakman gerek ikisibirarada olmaz...
soğan kürü bebeğe zararlı diye okumuştum...
strese bağlı bozulma olduysa çok geçmeden düzene girer

Son düzenleme:
merhaba
idrarda bakacaksan 37. günü bekle bence ve gebelik yoksa progesteron hormonu içeren ilaçla adetini getirebilirsin...tabi soğan kürünü bırakman gerek ikisibirarada olmaz...

cevap verdiğin için sağol canım..dediğin gibi 37.günü bekleyim en iyisi..soğan kürünü bıraktım zaten..şuan yapmıyorum sadece 15 gün yaptım.
buarada sanki adet oldum olucam,kasık bel ve göğüs ağrıları 10 gündür vardı zaten iyice arttı gibi sanki.ama tık yok..(

Son düzenleme:

soğan kürünü bırakman iyi olmuş belki gebelik vardır doğru değil içmen.... zor ama sabırla beklemeye çalış tamam mı?
belirtiler çok önceden gelebiliyor böyle olabilir zaten regl olma zamanın da gelmiş... sıkıntı verir ama beklemek dışında bişey yapamazsın şu anda....istersen progestan içerek bekle hem bebek varsa da zarar gelmez ama bunun için doktora danış...

Son düzenleme:

benim hesaplama göre ayın 6-7 gibi yani (30-31)gün oluyo adet olmam gerekiyor.mayıs ayında 8 inde olmuşum.
pazartesi test yaparım ağerki regl olmamışsam,olmadı doktoruma gidip bi gösteriyim kendimi niye bu ay reglim gecikti deiye...ozamana kadar çatlamazsam iyidir.regl geciktikçe stres yapıyorum-stres yaptıkça reglm daha çok gecikiyo ..ne olacak bilmem..

bence de en güzeli öyle yap.... umarım gebelik vardır... eğer yoksa stres etkilemiş olabilir böyle adet gecikmeleri yaşamaya devam edersen 3. günü hormon tahlili yaptırabilirsin... doktorun ister zaten ama düzelecek diye düşün....stres regl öncesi hemen hemen her kadında oluyor bu durum uzadıkça da artması doğal... yolunda gitsin...

çok sağolll....görüşürüz...haber veririm gelişmeleri....

canım benım de oleydı ama regl donemı yaklasıyor ondanmı bılmem yıne ıstahım acıkama kendımı tutuyorum valla ne yalan solıyım normalde sen ılacı bıtırdıkten ne kadar sonra gelırdı bıcımcım adetın bence var sende bırsy varrrrrrrrr
bu arada canım sana danısmam gereken bır sey var ben dıyordum kı yedı gunun hepsınde yapayım plates hıc dınlendırmeyeyım dıyordum kasları bıde acıkcası topu olan hareketlere baktım bıraz daha zavklı geldı bı an once o bolumlere yetıseyım dıye hıc ara vermeden her gun yapayım dıyordum amaaaaaaaaa sımdı bız bu hareketlerı yapıyoruz ıyı guzelde bebık varsa bır zararı olmaz degılmı
canım yaa senın de haberını sabırsızlıkla beklıyorum valla ınsallah daha fazla ugrasmassın da bebegın senınledır
bırıcıkcım evınız hayırlı ve ugurulu olsun ınsallah esın ve yavrularınla mutlu uzurlu saglık gunler yasarsınız ugur getırsın sana canım
bu arada bebek ıcın ılıskı olayı malesef bende de var sadece dun dogru duzgun bırseyler oldu ayıptır solemesı onun dısında resmen kasıyorum kendımı yok ayaklarını kaldır yok yarım saat yat falan offf ofzor ısımız cok zor:2:
canım zaten bırde dıyetın yanında doktorlar ılk uc ay metformını bıraktırmıyorlar bazıları hele dokuz ay ıcmemızı onerıyorlar ama benım doktorum 12ıncı haftayı bıtırınce artık kesebılırsın demıstı tansıyon ıcınde ozellıkle ve ozellıkle 16ıncı haftadan ıtıbaren artık tuzu nerdeyse yok denecek kadr azaltmak gerekıyor hamur ısı falan da ole zaten onların bebege de br faydası yok cok tesekkurler paylasımın ıcın
canım toplamdakı sperm sayısı gayet ıyı ama hareketsızlık bır problem sanırım sızde ama bılıyorsun kı gebelık bazen sans ısı yanı tek bır yumurta ve yumurtaya yetısebılmıs tek bır sperm de yeterlı olabılıyor bence kendılıgınde denemende yarar var
ben çok yoğun bir regl dönemi geçirdim nihayet:) şimdi de bel fıtığı oldum artık regli düşünemiyorum çünkü kıpırdayamaz durumdayım galiba benim son kullanma tarihim geçmiş :)
ececım cok gecmıs olsun yaaa nıye bole oldu hayrdır
canım evet zaten ozellıkle dusuk onlemek ıcın kullanılan bır ılac o ama adet getırsın dıye de kullanılıyor bende dusuk tansıyon vardır yanı buuk tansıyonumun 10 oldugu cok nadır gorulmustur benım kucugu sız dusunun artık bazen 4 lerde falan surunuyor ama bende ole bır etkı yapmadı zaten bır tanesını yatarken alırsın etkılemez dıgerınıde sabah alıcaksı eger etılerse de bır sure yerınden kalkmazsın
oh be mınık kus kendını gosterdı demekkı ıcımı z rahatladı valla ınsallah kalp atıslarını da duyacaksın tuanataycım cok sevındım valla bu arada canının ıstedıgını yıyebılırsın tatlım abartmamak kaydı ıle ama bu sey kokorec olmasa daha ıyı sankı ama azıcık tadına bak cunku asermek cok zor bılırım
her iki yumurtalıgımdada varya pco soğan kürü nasıl gelir acaba arkadaşlar tavsiye eermisiniiz
canım ben bu ay yaptım doktor kontrolune gıdeyım bı ıse yaramısmı yaramamısmı habe r verırıım

İiyiyim tatlım teşekkürler.Evet hatırladığına sevindim.Oldum üzerinden 9 gün geçti.Şimdi merakla bekliyorum.ilk denemem ve umarım son olucak.sen?

Canım selam..Dün bağlantım kesildi giremedim.Gece girdim 5 dakikalığına sana cevap vermek için ama bir arkadaş mesaj yazmış ona cevap yazıp çıkmk zorunda kaldım..KUSURA BAKMA..Şuanda yoksun ama geldiğinde okursun..Zor canım zor beklemek çok zor.12.günümü bekliyorum oda yarın pazartesi günü test yaptırıcam sanırım..İnşallah ilk seferde olur ama olmasada nasip yılmak yok..Zamanı gelene kadar beklicez eli mahkum.Adetlerimde hiç düzensizlik olmadı benim inşallah düzene girer en yakın zamanda adetlerin sende tedavine başlarsın..Kiloda yok canım bende doktorum bu konuda çok sanslı oldugumu söyledi.Umarım sende en kısa sürede verirsin..Herşey iyi olucak merak etme biz yeterki elimizden geleni yapalım bebeklerimize kavuşmak için..Görüşürüz tatlımmm

Son düzenleme:
KAYRAM bilgi verirsen çok sevinirim canım ..herkez ayrı şeyler sölüyor ne yapacagımı bilmiyorum midemide sebze haline çevirmek istemiyorum en güzeli senin verecegin bilgi olacak benim için

o da olabilir dinlenmeden yapmak istiyorsan sen bilirsin ama ama her gün yapacaksan yarım saat yeterli 30dkyı geçme tamam mı?plates topu ile evt daha kolay ve zevkli ama yavaş yavaş uygula canım ilk seferlerde birden yapmaya çalışma...gebeliğin başlarında bu hareketler sorun olmaz sanmam gebelik öğrenildikten sonra ben sana hamilelikte plates linkini gönderirim onları yaparsın canım :)
ben bu ilacı içerken adetim gelirdi şimdi kök söktürdü bana ama gelemedi henüz...yani bebek yoksa düzenli giden adetim bozuldu demek ki...

Son düzenleme:

ben her gün girip bakıyorum zaten güzel haberler var mı diye yazarsan mutlaka görürüm...
:) az kalmış bişey kalmamış
tuncss arkaşım da senin durumunda senden 2 gün sonra oldu çatlatma iğnesini umarım canım ona da sana da Allah bebeklerinizi hemencecik verecek...senin durumunda adetler düzenli,kilo da normal olduğuna göre şans daha yüksek gerçekten... yani eninde sonunda olacak ama bu seferinde olsun bekletmesin...kandan mı baktıracaksın gebeliğe idrardan mı? kanda baktırman daha doğru olur çünkü 12. gün bakılması gereken en erken zaman ya ondan dedim...idrardan bakacaksan 15. günü de bekleyebilirsin... ay çok heyecanlı bekleyişler bunlar...ben de her şeyin yoluna gireceğine ianıyorum inanmasam burada olmam sizlere yazamam...hepimiz başımıza gelen güzel olayları paylaşacağız burada inşallah pzt olsun da haberini alalım o zaman

KAYRAM bilgi verirsen çok sevinirim canım ..herkez ayrı şeyler sölüyor ne yapacagımı bilmiyorum midemide sebze haline çevirmek istemiyorum en güzeli senin verecegin bilgi olacak benim için
canım tabıkı verırım ne demek bak adetının 15 . gunu baslıyorsun ogle yemegınden yarım saat once ac karnına ve aksam yemegınden yarım saat once ac karnına ıceceksın hemen tarıfını de vereyım 1,5 bardak klorsuz yani hazır ıcme suyunu katıcaksın daha sonra kaynamaya baslayınca bır orta boy kahverengı kabuklu soganı en dıstakı kahveregı kabuklarını soyarak dorde bolup atacaksın ve sadece bes dakıka kaynatacaksın agzı kapalı sekılde ve altını kapatıp sogumasını saglayacaksın ılısıktan sonra suzup bır dıkıste ıcıvereceksın ılk zamanlar ben burnumu kapatarak ıcıyordum ama sonra alıstım cok sıfa gorenler var bakalım benım ılk denemem pzt adet gunum belkı gelır belkı gelmez ıse yarayıp yaramayacagını bıldırıırım sana canım sende baslarsan bana haber ver ne gıbı degısıklıkler oldu sende bu arada adetının 15. gunden ıtıbaren 15 gun bıyunca kullanacaksın ılkı bu daha sonraları adetıne on gun kala baslıcaksın on gun ıcıceksın bu sekılde ıkı uc ay devam edıceksın canım bebek konusunda da zatendenk gelmıyor bebegın dollenme olayına gonul rahatlıgıyla kullanabılırsın
tamam canım bugun yapmamıstım ama yarın yapıcam tekrar tambır hafta oldu bugun yıne kasıklarda agrım var benım hemde baya var ya dusunmeyım dıyorum ama dusunuyorum hep
bu arada eger dedıgın gıbı hapın bıtmeden daha adetın gelıyorsa benden solemesı sen hamılesın canım testı tekrarlamanı tavsıye ederım bır kac gun sonra bende salı gunu test yapıcam eger gelmesse hala hade bakalım allah dıleklerımızı kabul etsın
bu arada hamılelıgım gerceklesırse 9 ay platese ara vermem gerekır cunku sureklı yatıcam canım bıraz sorunlu bır hamılelık gecırdım ya ılkınde artık doktorumun ızın verecegını sanmıyorum ama once hamıle olmam gerek

bu arada bıcımcım ben bastan basladım canım zaten su anda yarım saatlık program toplu egzersızlere daha cok var 100. bolumden sonra baslıyor onlar yanı en az bır uc ayım var onlara gecmem ıcın bu arada bırsey danısmam gerek aslında senın nezlınde tum arkadaslara danısmıs olayım adetım gelsede gelmesede sogana devam edeyımmmı yoksa artık serophene baslamalımıyım

canım 46.56.bölümlerde bu şekilde gidiyor olmalı top başlıyor yani 4 gündebir top egzersizi var istersen o bölümleri ayrı klasör yap sonra başlarsın topa...
anladım canım o zaman gebelikte senin yatman gerekecek şu durumda sen karın hareketlerini az yap canım düşük olma durumu vardı hatırladım kusura bakma o çıkmış benim aklımdan... soğan kürü bebek varsa zararlı.... bence bu ay da olmazsa ki inşallah olacak bir yandan kilo verip bir yandan da yumurta geliştiren ilaçlara başlayabilirsin...soğanı karıştırma bence zaten miğdeyi de berbat ediyor benden demesi....

Son düzenleme:

kasık ağrın regl olacağının habercisi olmalı gerçi hamilelik başlangıcında da kasık ağrıları sürer ama bilemiyorum ki bende de var bacaklarıma vuruyor sancısı öyle şiddetli var... regl olacak gibi hissediyorum sık idrara çıkıyorum hep sıkışık gibiyim.... senin test günün salı mı? ben de adet görmezsem ki böyle zor dayanıyorum adet görmeye razı oldum... salı sabahı test yapacağım tuanatay da öyle yap dedi... o da öyle yapmıştı testini...ay hepimiz için hayırlı olsun kadın olmak zor ya... ama çok da güzel....

Son düzenleme:
çooooooookkkkkkkkkk haklısın bir uzmandan yardım alacagım evet.. sağol..umarım düzeşebilir..
öyle düşünme kendin için yapacağın her iyi şey sana mutluluk olarak geri dönecek...her şey yolunda gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…