Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

günaydın güzellikler..herkez erken başlamış güne kahvaltıda kimdeyiz

günaydın cnm, bugün nasılsın? ben acayip yorgunum ya hem sıcaklar hemde bebek çalışmaları çok yordu beni dün son çalışmamızı yaptık artık bikaç gün ara vermeyi planlıyorum

arkadaşlar eşimin sperm değerlerini yorumlarmısınız
ileri hızlı 15
ileri yavaş 15
yerinde 15
hareketsiz 55
marfoloji 6
total 108 milyon

doktor deneyin olmazsa asılama yaptırın demiş bu degerlerle ben klomen kullanarak denesem olmazmı ne dersınız bu arada 3 aydır glıfor kullanıyorum

strese neden olan faktörleri düzeltmem imkansız gibi bir şey.. doktor da diyor stresten uzak dur diye ama olmuyor.. stresin içinde yaşıyorum..

ben çok yoğun bir regl dönemi geçirdim nihayet:) şimdi de bel fıtığı oldum artık regli düşünemiyorum çünkü kıpırdayamaz durumdayım galiba benim son kullanma tarihim geçmiş :)

ben çok yoğun bir regl dönemi geçirdim nihayet:) şimdi de bel fıtığı oldum artık regli düşünemiyorum çünkü kıpırdayamaz durumdayım galiba benim son kullanma tarihim geçmiş :)

çok geçmiş olsun neden öyle oldu ters hareketten mi yoksa ağır mı kaldırdın?

bu belimle işyerinde çalışmaya gayret ettim artık çıkıcam 1 gibi evde de işler beni bekliyor çok özeniyorum ev hanımlarına umarım 2.bebeğim olur bi gün de ben de bu kez otururum sizlerle rahat rahat bu sefer çocukların yaramazlıklarını yazışırız:)

hayrlısı ne gelirse Allah'tandır diyorum artık olan oldu işte cnm buna da şükür biliyor musun kandil gün özellikle dua ettim hepinize ama sana ayrıca ettim

çok haklısın ben de 4 yıl çalışmıştım... iş hayatı ile evlilik bir derece de çocuk da eklenince kadın bazen bu yükü kaldıramıyor zaman elinin altından akıp gitmiş gibi hissediyor... ben yapamadım mesela işle evlilik bi arada çok zor geldi... Allah herkesin yardımcısı olsun....inşallah 2. bebeğini çalışma hayatı dışında sakin kafayla sağlıkla büyütürsün canım...

kızlar geçen ay farlutal sayesinde 12 mayıs'ta regl olmuştum. şimdi sizce ayın 13ünde doktora gideyim mi yine farlutal için? kendiliğinden olmayacak galiba yine :/ püüüüffff püüfffffff :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…