esperanza sen şu anda ne durumdasın yumurtan çatladı de mi beklemede misin canım?
günaydın cnm. evet yumurtam çatladı. artık beklioruz bakalım, gerekli çalışmalarımızı da tamamladık:)
günaydın güzellikler..herkez erken başlamış güne kahvaltıda kimdeyiz
ne yazık ki hormonal denge bozuldu mu heleki stres faktöründen zor düzeliyor zincirleme hepsini etkiliyor... bak ne güzel prolaktinin düzelmiş... benim de tsh yüksek çıkmıştı stresten sonraki ay düzelmişti... yani strese neden olan faktörler neyse önce onlardan kurtulman gerekli...hipotolamus denen beyinde hormonları yöneten sistem var.. stres faktörü ona baskı yapıyor ve hormonlar eksik fazla ya da hiç salgılanmayabiliyor bu nedenle çok zor biliyorum ama her birimizin sıkıntıdan endişeden vs uzak durmamız gerekli....
günaydın cnm, bugün nasılsın? ben acayip yorgunum ya hem sıcaklar hemde bebek çalışmaları çok yordu benidün son çalışmamızı yaptık artık bikaç gün ara vermeyi planlıyorum
günaydın cnm. evet yumurtam çatladı. artık beklioruz bakalım, gerekli çalışmalarımızı da tamamladık:)
biçim naslsn cnm
ben çok yoğun bir regl dönemi geçirdim nihayet:) şimdi de bel fıtığı oldumartık regli düşünemiyorum çünkü kıpırdayamaz durumdayım galiba benim son kullanma tarihim geçmiş :)
pardon ya o senin cevapmış :):) beni iadere et galiba gözler de gitti:)
bu belimle işyerinde çalışmaya gayret ettim artık çıkıcam 1 gibi evde de işler beni bekliyorçok özeniyorum ev hanımlarına umarım 2.bebeğim olur bi gün de ben de bu kez otururum sizlerle rahat rahat bu sefer çocukların yaramazlıklarını yazışırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?