Ayy super yaa ıns. Gelmez o adetın emı.salı gununu ıple cekıyorum allahım sanada saglıklı hayırlı bı bebıs gondersın:)canım progestan içmiştim üstünden 2 gün geçti 3 gün daha geçsin evde test var ama erken daha 3 gün sonra ancak çıkar varsa...
böyle karar vermene çok sevindim....
bak ne diyeceğim eğerki hayal gücün kuvvetliyse ki her insan iyi şeylerin hayalini kurar;çok işe yarayan bişey söyleyim sana...
kendini hep görmek istediğin yerde ve görmek istediğin gibi mutlu, huzurlu hayal et ama öylesine değil gerçekten yaşar gibi düşün bunu... çocuk mu istiyorsun kendini çocuğunla oynarken gezerken hayal et ya da ne bileyim sevdiğin şeyleri düşün hep...anlaşamadığın insanlar varsa onlarla bir gün anlaşabileceğini hayal et.... evindeki sıkıntılar nedir bilmiyorum ama eminim senin bunları aşacak gücün vardır.... çünkü biz kadınlar aslında herşeyden herkesten güçlüyüz... çok zamanda polyannacılık oynarız... ama mutlu olabilmeyi başarmak şart çünkü geçici süreyle geldiğimiz şu hayat kaçırılmayacak kadar değerli....
bicim canım adetin gecikmiş okuduğuma göre aayyyy canım bana bile heyecan bastı inşallah hamilesindir canım hadi bakalım geçmişi okuyamadım ama başka hamilemiz var mı kızlarrr
ne güzel demişsin.. hayal kurardım bir zamanlar çok büyük hayalleim vardı ama şimdi yok.. yanlış hayaller kurmusum demekki..
yaşadığım ortamdan uzak olabilirsem hayatım çok güzel olacagına eminim.. ama uzaklaşmak ne müümkün, elimi verdim kolum bacagım gitti..
neyse dediklerini uygulayacagım..teşekkür ederim...
günaydın kızlar...
ya ben bu ay hiç yumurtlama belirtileri yaşamadım, ki her ay yaşarım...çatlama kesin oluyor normalde, valla bilemiyorum artık.
ateşim günden güne yai çok yavaş yükseliyor.....bugün 36,7 di....
siz artık bir yorum yapın!!
ben şimdi seçime gidiyorum, hayırlısı olsun ülkemize....ilk defa hayatımda oy vereceğim, daha önceki yıllarda yurtdışındaydım ve biz oy veremiyorduk o zamanlar.....
hepinize güzel pazarlar diliyorum
bicimmm canım sanırım beklemedesin
hadi hayırlısı olsun güzel haberlerini alalım inşalah
inşallah canım ya bakalım neler olacak hiçbişeyden emin olmayarak beklemedeyim...
canım aşılama falanmı yaptırdın :44:
kaçıncı günündesin
aşılama ya da klomen hiç bişey yok ben ilaç kullanmıyorum sadece adetim geciktiğinde progestan içiyorum kilo verdim 3 kilo...
bu ay da progestan içtim ama onunla bile sökmedi daha...geçen ay 24. gün kendi gelmişti adetim bu ay 31. gün oldu gelmedi daha 2 gün daha bekleyeceğim sonra test yaparım...
canım hadi hayırlısı progesteron içtikten 4 gün sonra falan benim adetim gelir hep
sen progesteronu ne zaman içiyorsun yani doktorunun belirlediği bir gün varmı
progesteron içmeye başlayınca çatlamak üzere olan yumurtan bile baskılanıyor ve
yumurtlama olmuyor yani içtiğin zaman çok önemli
selam kızlar,
pko'lu olduğum halde erken menopoz riski adına adetin 2. günü hormon testi yaptırdım. doktorum görmesine daha var. sizlerle paylaşmak istedim.
tsh: 1,02 referans aralık: 0,35-4,94
prolaktin: 23,83 referans aralık:5,18-26,53
lh:11,05 foliküler faz: 2,39- 6,60
mid-cycle peak: 9,06-74,24
luteal faz:0,9-9,33
postmenopoz: 10,39-64,57
fsh: 6,04 referans aralık
foliküler faz: 3,03-8,08
mid-cycle peak: 2,55-16,69
luteal faz:1,38-5,47
postmenopoz: 26,72-133,41
estradiol: 45 foliküler faz: 21,0-251,0
mid-cycle peak: 38,0-649,0
luteal faz:21,0-312,0
postmenopoz: 10,0-28,0
postmenopoz(HRT'li): 10,0-144
bi fikri olan varsa yazabilirse çok sevinirim..
elinden geleni yapacağına eminim :)
bizlerde burada sıkıntımızı ya da yaşadığımız güzel herşeyi paylaşıyoruz sen de öyle yap canım
:)
sizlerle paylaşmayı çok isterdim bi topikte denedim ama okadar uzun okadar karışık okadar sorunlu ki yazarak anlatmak çok zor oluyor.. o sebeple içimde kalsın uzmana gidene kadar..
canım benim de değerlerimin buna yakın çıktığı çok oldu ama kimse bana erken menapoz demedi sadece pko değerleri bunlar... pko dada erken değil geç menapoz oluyor çünkü çok sayıda yumurtamız var... Lh düşmeli bunun için kilon varse vermelisin...FsHtan düşük olmalı Lh... tsh kötü değil ancak 2.0 2.5 larda olması gebelik için tercih edilen değer bilgin olsun bunu doktoruna sor mutlaka bu değer sakınca yaratırmı diye? bunun dışında sen ne ilaç kullanıyorsun? yumurta takibi ya da başka bişey yaptırdın mı?
bu gün baya yoruldum kızlar dinleneceğim görüşürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?