Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Lh yumurtlamayı yani gebelik için yumurtanın yumurtalıktan çıkmasına çatlamasına neden olan hormon yani Lh düzgün seviyelere gelmeli ki yumurtlama dolayısıyla gebelik de olabilsin...Lh değerin kesinlikle FsHtan düşük ya da benzer olmalışeker ilacı da Lh dengelemeye yardımcı,yumurta uyarıcı kaliteli yumurta yapıcı bunun için doktorlar verirler bana veren olmadı ama bak sana vemişler ben kendim alıp içmeyi düşüneceğim yumurtlamam olmuyorsa eğer...

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım bilgi için... umarım senin için de, benim için de faydalı olur..

çok teşekkürler canım bilgi için... umarım senin için de, benim için de faydalı olur..

faydasını gören arkadaşlarım çok bu sebeple bu ay gebelik yumurtlama olmamışsa ben de düşünüyorum başlamayı canım rica ederim...hem evlenmeden önce başlaman iyi olur evlenene kadar kontrol altına alınır hormonlar... hamurişi ve yağlı yiyeceklerden uzak dur tamam mı...kilon normal de olsa bunlar zararlı...

sağol canım beklemedeyim bakalım kayramın da adeti gecikti...
tuanatay hamile biliyorsun zaten
tuncss, biricik , yasmin, evitax beklemedeler inşallah bize umut olurlar

sen iyi misin ne durumdasın sen?

ayy hadi bakalım bu ay inşallah birden fazla hamilemiz çıkar herkes inşallah birgün anne olacak

canım bende ne olsun işte aynı hiçbir değişiklik yok hayata devam ediyoruz bebeğimi bekliyorum DD iyiyim hamdolsun sen nasılsın
sende ne var ne yok canım çok özlemişim ya burayııı

bicimmm canım banada doktorum metformin vermedi
ben geçen gün başka bir jinekoloğa sordum oda insülin direncin yoksa neden içeceksin dedi
eğer gebelik istiyorsan klomen ve türevi ilaçlarla yumurtlaıklar uyarılır ama şeker ilacı alma dedi
aslında burda bir çok arkadaş faydassını gördü
ama ben doktorumun alma dediği bir ilacı almaya korkuyorum açıkcası :97:

canım bayadır yoktun gerçekten....gel ara sıra tamam mı? bebeğin inşallah sana gelsin artık :) hamileymiş gibi yazmışsın öyle misin yoksa?

ben kendimden bu ay için umutlu değilim hiç..... diğer arkadaşlarımdan ve senden güzel haberler bekliyorum

iyide bana garip geliyor uzun süre kullanımı ile yumurtayı kaliteli hale getirip yumurtlamayı sağlıyor ise bize neden verilmediğini ben de anlamıyorum kaç tane doktora gittim hiç biri gerekli görmüyor?
klomen kısa süreli bir tedavi ya tutmazsa.... ama metformin öyle değil uzun süre içilebiliyor ve olumlu sonuçlar alınabiliyor bazen dşünüyorum da vakit mi kaybediyorum diye???....
benim de kafam karışık yani bu açıdan canım?
ne yapacağımdan emin değilim...

yok kıssss hamile değilim zaten hamile kalırsam bu kadar sevinçsiz yazı yazmam canım sayfayı doldururum heralde

valla bu ay içimde bir kıpırtı var bir heyecan var ama hadi hayırlısı

canım geciktiysen test yapsana artık çok merak ettim

Son düzenleme:
kızlar bısey dıcem ama gulmeyın tamammı.. Ruyamda burdakı arkadaslar bıze gelmısler hatta burdakı nıcklerınızle sıze seslenıyodum falan hıcbırınızı tanımıyorum ama yuz olarak cok net gordum yanı ve teker teker ısımlerınızı soyleyıp bu ay sen sen hamıle kalıcaksın dıyodum:) ayy kafama takmısım demekkı ısımlerde soyleydııı
bicim
esperanza
yelloww
biricik
allahım hayırlara cıkarsın ıns. Bu sırayla hamıs kalır

yarın ya da yarından sonra regl olabilirim hissediyorum hatta bu gece bile başlayabilir yani canım erken bakmak için...test var ama bakmayacağım....
salı sabahı bakarım....ondan önce başlayacak ama deli gibi belirtileri var eminim başlayacak...
zaten sabırlıyım o kadar bekleyebilirim...
senin kıpırtın hiç geçmesin canım ben de senden çok umutluyum bu ay yine...

hayır olsun gerçekten de ne güzel rüya canım ya çok düşünmüşsün demek ki rüyana kadar girmiş....
eksik olma :)
inşallah sırayı bozmam...nediyim artık hayırlısı...
ben de sizleri kendim kadar düşünüyorum inanın

Son düzenleme:

inşallah kızlarr sırayla hamiş kalırız yaa tuanatay çok güzel bir rüyaymış canımm

tuanataycım canım ne kadarlık oldu bebişin birde yemek yapamıyorsun heralde kokulardan dolayı yakın olsak yapardım canım yemeklerini bu arada kalp atışlarını duydunuz mu

tuanataycım canım ne kadarlık oldu bebişin birde yemek yapamıyorsun heralde kokulardan dolayı yakın olsak yapardım canım yemeklerini bu arada kalp atışlarını duydunuz mu

tuanatay yemeğini yapıyordur ben biliyorum yazayım sana...
geçen gün doktora gittiğinde 6.5 haftalıktı 10 gün sonra gelin demiş doktoru kalp atışı için canım maşallah her şey şimdilik iyiymiş...

Son düzenleme:
tuncss da beklemede çok istiyorum o da iyi sonuç alsın :)
inşallah canım hepimiz bu kadar çok istiyoruz ya mutlaka olacak :)

allahın izniyle olucak canım hepimizin olacak inşallah kimseye aratmasın rabbim anneliği herkese nasip etsin reyyana ne oldu var mı onda birşey

allahın izniyle olucak canım hepimizin olacak inşallah kimseye aratmasın rabbim anneliği herkese nasip etsin reyyana ne oldu var mı onda birşey

reyhan ara kanama geçirdi doktora gitti rahim temiz demişti ama sonradan onda bazı belirtiler başladı o da acaba mı dedi... test yapacak o da 1 haftaya....

anladım canım ben nedense kalp atışlarını duyunca çok duygulanırım heralde kendi çoçuğumunkini dinlerken ağlarım heralde:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…