canım cevap için çok teşekkürler.. kilom yok son 1 yılda aldım ama o da beni normal kiloya getirdi aslında çünkü zayıftım. boy:1,65 kilo:57
yıllardın pko ttanısıyla tedavi görüyorum, tedavi dediğim doğum kontrol hapı kullanıyordum. (yasmin) özel bi doktorum vardı, en son ocak ayında doğum kontrol hapını bıraktım ve 3-4 ay regli olmadım, yine kendisine gittim tekrar tahlile gerek yok tanın belli dedi ama ben tatmin olmadım artık ve hastane doktoruna gittim.O da ultrasonda pko yu gördü ama 4 ay uzun bi süre erken menepoz muı diye bi bakalım dedi bu testleri istedi(duphastone ile regli oldum)
şu anda nişanlıyım henüz çocuk için bi girişimimiz olmadı ama 1-2 yıla olacak:) ben de panik ve stres oldum işte..
yumurta takibi falan yapılmadı anlıcağın.. bu son gittiğim doktor, şeker ilacı verebiliriz pko isen, çünkü doğum kontrol hapları tedavi değil dedi. sadece göstermelik adet olursun dedi. ama ben de şeker yok :S .. anaannemde vardı geneitk yatkınlık olabilir belşki ama şu anda şekerim yok aslında...
ne yapmam lazım, nası bi tedavi görmem lazım bilemedim poff..
LH aralıkta ama bana da yüksek gibi geldi, fakat nedir ne işe yarıyor onu bilmiorum zaten..
bildilklerini paylaşırsan mutlu olurum canım..
Lh yumurtlamayı ve gebelik için yumurtayı yumurtalıktan çıkmasına çatlamasına neden olan hormon yani Lh düzgün seviyelere gelmeli ki gebelik olabilsin...şeker ilacı da Lh dengelemeye yardımcı,yumurta uyarıcı kaliteli yumurta yapıcı bunun için doktorlar verirler bana veren olmadı ama bak sana vemişler ben kendim alıp içmeyi düşüneceğim yumurtlamam olmuyorsa eğer...
çok teşekkürler canım bilgi için... umarım senin için de, benim için de faydalı olur..
sağol canım beklemedeyim bakalım kayramın da adeti gecikti...
tuanatay hamile biliyorsun zaten
tuncss, biricik , yasmin, evitax beklemedeler inşallah bize umut olurlar
sen iyi misin ne durumdasın sen?
ayy hadi bakalım bu ay inşallah birden fazla hamilemiz çıkar herkes inşallah birgün anne olacak
canım bende ne olsun işte aynı hiçbir değişiklik yok hayata devam ediyoruz bebeğimi bekliyorumDD iyiyim hamdolsun sen nasılsın
sende ne var ne yok canım çok özlemişim ya burayııı
bicimmm canım banada doktorum metformin vermedi
ben geçen gün başka bir jinekoloğa sordum oda insülin direncin yoksa neden içeceksin dedi
eğer gebelik istiyorsan klomen ve türevi ilaçlarla yumurtlaıklar uyarılır ama şeker ilacı alma dedi
aslında burda bir çok arkadaş faydassını gördü
ama ben doktorumun alma dediği bir ilacı almaya korkuyorum açıkcası :97:
canım bayadır yoktun gerçekten....gel ara sıra tamam mı? bebeğin inşallah sana gelsin artık :) hamileymiş gibi yazmışsın öyle misin yoksa?
ben kendimden bu ay için umutlu değilim hiç..... diğer arkadaşlarımdan ve senden güzel haberler bekliyorum
yok kıssss hamile değilim zaten hamile kalırsam bu kadar sevinçsiz yazı yazmam canım sayfayı doldururum heralde
valla bu ay içimde bir kıpırtı var bir heyecan var ama hadi hayırlısı
canım geciktiysen test yapsana artık çok merak ettim
kızlar bısey dıcem ama gulmeyın tamammı.. Ruyamda burdakı arkadaslar bıze gelmısler hatta burdakı nıcklerınızle sıze seslenıyodum falan hıcbırınızı tanımıyorum ama yuz olarak cok net gordum yanı ve teker teker ısımlerınızı soyleyıp bu ay sen sen hamıle kalıcaksın dıyodum:) ayy kafama takmısım demekkı ısımlerde soyleydııı
bicim
esperanza
yelloww
biricik
allahım hayırlara cıkarsın ıns. Bu sırayla hamıs kalır
hayır olsun gerçekten de ne güzel rüya canım ya çok düşünmüşsün demek ki rüyana kadar girmiş....
eksik olma :)
inşallah sırayı bozmam...nediyim artık hayırlısı...
ben de sizleri kendim kadar düşünüyorum inanın
yemek yapmaya calısıcam hepınızı optum dıkkat edın anne adaylarıı
inşallah kızlarr sırayla hamiş kalırız yaa tuanatay çok güzel bir rüyaymış canımm
tuanataycım canım ne kadarlık oldu bebişin birde yemek yapamıyorsun heralde kokulardan dolayı yakın olsak yapardım canım yemeklerini bu arada kalp atışlarını duydunuz mu
tuncss da beklemede çok istiyorum o da iyi sonuç alsın :)
inşallah canım hepimiz bu kadar çok istiyoruz ya mutlaka olacak :)
allahın izniyle olucak canım hepimizin olacak inşallah kimseye aratmasın rabbim anneliği herkese nasip etsin reyyana ne oldu var mı onda birşey
tuanatay yemeğini yapıyordur ben biliyorum yazayım sana...
geçen gün doktora gittiğinde 6.5 haftalıktı 10 gün sonra gelin demiş doktoru kalp atışı için canımmaşallah her şey şimdilik iyiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?