Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

reyhan ara kanama geçirdi doktora gitti rahim temiz demişti ama sonradan onda bazı belirtiler başladı o da acaba mı dedi... test yapacak o da 1 haftaya....

ay hadi bakalım canım yaz mevsimi bize uğurlu gelicek heralde

anladım canım ben nedense kalp atışlarını duyunca çok duygulanırım heralde kendi çoçuğumunkini dinlerken ağlarım heralde:90:

ben bırak kalp atışlarını testte pozitifi görürsem başlarım hüngürdemeye fazla duygusalım ben...aileme hep çok düşkündüm ve eşime de fazlasıyla düşkünüm kendi çocuğum mucize gibi gelir bana

Son düzenleme:

inşallah canım benim rabbim görüyor nasıl istediğimizi inşallah bizlerede nasip eder bende çok duygusalımdır ama tek başımayken ağlarımda başkasını yanında kasılıyorum biraz ama bazen ruh halim öyle kötü oluyorki olur olmaz herşeye ağlarım rabbim sevinç gözyaşları döktürsün bizlere inşallah

aynen ya geçenlerde izlediğim bi habere ağladım artık bu hale geldik yani....

görüşürüz canım...yine gelirim ben...

Son düzenleme:
kızlar dün gece bir rüya gördüm: upuzun bir yoldayım. yayan şekilde yürüyorum ağaçlar çimenler vs var. birden önümde bir kamyon duruyor ve kamyonun arkasından bembeyaz, pofuduk, şeker mi şeker bir kuzucuk kucağıma atlıyor... tabirlere baktım kuzu görmek çocuğunuz olacağı anlamına gelir diyordu okadar sevindimki anlatamam nedense moral oldu bana

Son düzenleme:

ayyyy hayırlara çıksın inşallah... bu ay uğurlu gelicek bize içimde öyle bi his var...

kızlar benim 3-4 damla kırmızı kan geldi sanırım adetim başlayacak benim üzülmedim böylesi hayırlıymış demek ki geç geleceği varmış ama devamı gelmedi gelse rahatlayacağım...

selam kızlar.. çok vaktim olmuyor nete girip de okumaya.. şöyle hızlıca son mesajlara baktım şimdi de çıkıyorum..
rüyalar havada uçuşmuş bakıyorum da :)) ben de hiçbir değişiklik yok.. ama bugün ateşim düşüşe geçti gibi.. 36.7 çıktı ateşim. günlerdir 36.9du... sanırım tutturamadık.. ateş yöntemi ile ilgili bilgilere baktığımda ateş eğer gebelik olmuşsa ateş yüksek seyreder diyor.. az biraz moralim bozulmadı desem yeridir.. ama düşünmemeye çalışıyorum.. hatta ateşin düşmesi ile aklımda biraz rahatladı gibi.. her an düşünür hale gelmiştim.. neyse bakalım.. karnımda da adet olacakmışım gibi sancılar oluyor zaman zaman.. benim adet öncesi 7-8 gün önceden başlar karın ağrıları, göğüsler ağrır bide.. beklemedeyim bakalım..

bicim kan geldi ama devamı yok demişsin; belki de yerleşme kanamasıdır :18: ayy beklemek çok heyecanlı.. inşallah bebek vardır..

yellow uzun zamandır yoktun iyi olmuş gelmişsin :))

tuanatay'cım bebişi görmüşsün hadi kalp atışlarını da duy inşallah..

hepinize mutlu akşamlar.. ülkemize de hayırlı olsun seçim sonuçları.. gece geç saatlerde belki yine uğrarım..

canım ben bir yılı aşkın zamandır ateş ölçüyorum ve ateş ölçme topiğindeyim
ne ateşler gördük kesin adet geliyor dedik birden ateş yükselişe geçti ve gebelik geldi
yani tablonun genelini görseydik daha sağlıklı bir yorum yapabilirdik

tuncss ben de ronyaya katılıyorum hemen karar verme böyle ateş oynadı diye ki moralin bozulmasın canım....
benim de böyle direk pembe kan geliyor anlamıyorum adet sökmedi... ama inanın nedir bilmiyorum yarın sabah sökerse adettir sökmezse zaten doktora gitmem gerekir...

kızlar benim 3-4 damla kırmızı kan geldi sanırım adetim başlayacak benim üzülmedim böylesi hayırlıymış demek ki geç geleceği varmış ama devamı gelmedi gelse rahatlayacağım...

bicimm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonraki aya gelir bebişin
canım sanada ateş ölçmeni tavsiye ederim
progesteron alacaksanda ateş ölçme sayesinde yumurtlamayı tespit edip
öyle içersin yoksa yumurtlayacağın varsada yumurtlamayı baskılarsın
daha öncede demişimdir belki fertility friend diye bir site var
günlük olarak ateşini giriyorsun
biz pko olanlar için yumurtlamayı tespit edebilcek en iyi yöntem

canım ya belkıde yerlesme kanaması falandır bellımı olur gerısı gelmeyede bılır yanı haberın olsun ama adet kanaması ıse hemencık sökülür ınsallah bu arada ben dayanamıcam yarın yapıyorum testı acayıp tek taraflı agrım var ve belım orta yerınden yarılcak sankı ılk hamılelıgımde de bole olmustu cok heyecanlıyım dedıgın gıbı dusuncesı bıle cok gusel ama atesımı sabah olctum yuksek degıldı ama olsun atesı hep dususte olan ama hamılelık ahberı alan bır cok kısı okudum ben ates olcme topıgınde esımın carsamba gunu dogum gunu ona surprız yapmayı cok ıstıyorum

canım hıc kafanı takama bence atese benden solemesı dedıgım gıbı atesı sureklı dusute seyreden ama hamıle kalan arkaaslar var bence ates olcme yontemı duzenlı yumurtlamayanlar ıcın tamamen hıkaye dıye dusunyorum ve cok yanıltıcı doktor da ole demıstı en eskı yontemlerı kullanmayın artık demıstı bosver sen gununu bekle ınsallah gelmez kırmızılar

hosgeldın canım nasılsın geldımı kırmızıların devamı

gelmiyor çıldıracağım sadece deli gibi baş ağrısı canım
sıcak bastı çok fazla...ütü yaptım ondan...
senin durumunda evet bence de testi yap ama yakın zamanda gelmezse yine tekrarlaman gerekebilir testi yani mesela ben artık idrardan bakamam çünkü kan geldi... artık doktora gitmem gerekli... sen kanama başlamadan yap bence canım....inşallah gebelik vardır

sağol canım üzülmüyorum böylesi iyi hayırlı diyorum artık....
tüm söylediklerin mantıklı dikkate alacağım öbür ay...
teşekkürler...

ah canım benım yaaa ya bırsey dıcem sana belkı yerlesme falandır yoksa ılacla daha bır yogun gelmesı gerekırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…