ah canım benım yaaa ya bırsey dıcem sana belkı yerlesme falandır yoksa ılacla daha bır yogun gelmesı gerekırdı
olabilir canım valla daha önce başıma gelmedi bu sebeple bişey diyemem doktor çözer ancak bunu... zaten önümüzdeki ay gidecektim bu ay içinde giderim artık...
senin test sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorumgüzel arkadaşım
canım benım yaa gecmıs olsun cok basının agrısı gecse barı
geçer yarına iyi olacağım inşallah bu gün ve yarın spora da ara verdim 2 gün yapmıyorum...ama yediklerime dikkat ediyorum...
bende yarın testten sonra eger bırsey cıkmazsa devam etmeyı dusunuyorum bugun bıracık dıyetı bozdum ben ama yarın yıne devam arada kacamk ıyı gelıyor:)
zaten canım spor yaptığımız için özellikle haftada 2 kere et yememiz gerekli yani özen göstermeliyiz kasları çalıştırıyoruz çünkü kas kaybı yaşamamak için iyi beslenmek gerekli... abur cubur yok onun dışında sağlıklı herşeyden az az yememiz gerekli
malesef ben et hıc yemem dıyebılırım sadece belkı kıyma seklınde o da cok nadır tavuk yıyebılıyorum gogus olursa balık da hamıleyken zorla yıyordum mecburen ama normalde onuda tuketmıyorum ama ton balıgını tuketıyorum doktora ozellıkle sormustum dıyetısyene tuketebılırsın demıstı yagını ıyıce suzup yıyebılıyorum
anladım o zaman köfteye daha çok ağırlık ver canım... önemli gerçekten balık yiyorsan o da çok faydalı... ben de sadece kırmızı et severim bi de iyi pişmişse köfte.. tavukla aram yok...
canım benim çıkmam gerekli bikaç işim var geç de oldu... desteğin için teşekkür ederim yarın sonuç her ne çıkarsa çıksın moral bozmadan devam tamam mı ama inşallah pozitif çıksın
tuanataycım canım ne kadarlık oldu bebişin birde yemek yapamıyorsun heralde kokulardan dolayı yakın olsak yapardım canım yemeklerini bu arada kalp atışlarını duydunuz mu
tuanatay yemeğini yapıyordur ben biliyorum yazayım sana...
geçen gün doktora gittiğinde 6.5 haftalıktı 10 gün sonra gelin demiş doktoru kalp atışı için canımmaşallah her şey şimdilik iyiymiş...
hala ayaktasın canım bebıs senı yataga zorlamamıs bugun galıba nasılsın ıyımısın hatta ıyımısınız malum artık ıkı kısısın
slm bende pco hastasıyım adetimin gelmesi için dr dogum konturol hapı verdi 2 şer tane kullan bitince gelir dedi ama 5 gün geçti hala gelmedi
biçim canım dün biraz yazışmıştık seninle..
adetim gecikmişti falan demiştim..bu akşam idrar testi yaptım..çift çizgi..2.çizgi açık renkti ama!!!yarın gidip kan tahlili yaptırıcam..hala emin değilim..
canım benım soylemen bıle yeter:) henuz kalp atıslarını duyamadık bugun 6+6 oldu 8 gun sonra tekrar gıdıcez dr.a umarım ozaman kalp atıslarınıda duyabılırız
selam kızlar.. çok vaktim olmuyor nete girip de okumaya.. şöyle hızlıca son mesajlara baktım şimdi de çıkıyorum..
rüyalar havada uçuşmuş bakıyorum da :)) ben de hiçbir değişiklik yok.. ama bugün ateşim düşüşe geçti gibi.. 36.7 çıktı ateşim. günlerdir 36.9du... sanırım tutturamadık.. ateş yöntemi ile ilgili bilgilere baktığımda ateş eğer gebelik olmuşsa ateş yüksek seyreder diyor.. az biraz moralim bozulmadı desem yeridir.. ama düşünmemeye çalışıyorum.. hatta ateşin düşmesi ile aklımda biraz rahatladı gibi.. her an düşünür hale gelmiştim.. neyse bakalım.. karnımda da adet olacakmışım gibi sancılar oluyor zaman zaman.. benim adet öncesi 7-8 gün önceden başlar karın ağrıları, göğüsler ağrır bide.. beklemedeyim bakalım..
bicim kan geldi ama devamı yok demişsin; belki de yerleşme kanamasıdır :18: ayy beklemek çok heyecanlı.. inşallah bebek vardır..
yellow uzun zamandır yoktun iyi olmuş gelmişsin :))
tuanatay'cım bebişi görmüşsün hadi kalp atışlarını da duy inşallah..
hepinize mutlu akşamlar.. ülkemize de hayırlı olsun seçim sonuçları.. gece geç saatlerde belki yine uğrarım..
ii geceler kıslar tuanataycım nasılsın bebeğini görmüşsün ne güzel bi duygu inşallah aylar sonrada kucağına alacaksın o zamana kadar her ayın sağlıkla geçsin hem senin hem can parçan için..
biricik abla ev almışsınız hayırlı olsun evlatcını yeni evinde hayırla istediğin gibi büyütürsün inşallah.yeni ev yeni düzen ohh mis gibi olur şimdi.
yellow sen nerelerdeydin yaa beni sormuşsun sağolasın benim durum çok karışık ama inşallah hayırla sonuçlanır içim kıpır kıpır nedense
ne kadar çok beklemede kardeşlerimiz var bu ay için inşallah Allahım bu ay bu tpicten 10 hamile çıkar arada sırada gelenlerde dahil.TAM ON RABBİM SEN BÜYÜKSÜNN..ben olmasamda olur ama bu ay baya bi hamiş haberi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?