Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ah canım benım yaaa ya bırsey dıcem sana belkı yerlesme falandır yoksa ılacla daha bır yogun gelmesı gerekırdı

olabilir canım valla daha önce başıma gelmedi bu sebeple bişey diyemem doktor çözer ancak bunu... zaten önümüzdeki ay gidecektim bu ay içinde giderim artık...
senin test sonucunu da sabırsızlıkla bekliyorum güzel arkadaşım

canım benım yaa gecmıs olsun cok basının agrısı gecse barı

geçer yarına iyi olacağım inşallah bu gün ve yarın spora da ara verdim 2 gün yapmıyorum...ama yediklerime dikkat ediyorum...

bende yarın testten sonra eger bırsey cıkmazsa devam etmeyı dusunuyorum bugun bıracık dıyetı bozdum ben ama yarın yıne devam arada kacamk ıyı gelıyor:)

bende yarın testten sonra eger bırsey cıkmazsa devam etmeyı dusunuyorum bugun bıracık dıyetı bozdum ben ama yarın yıne devam arada kacamk ıyı gelıyor:)

zaten canım spor yaptığımız için özellikle haftada 2 kere et yememiz gerekli yani özen göstermeliyiz kasları çalıştırıyoruz çünkü kas kaybı yaşamamak için iyi beslenmek gerekli... abur cubur yok onun dışında sağlıklı herşeyden az az yememiz gerekli

malesef ben et hıc yemem dıyebılırım sadece belkı kıyma seklınde o da cok nadır tavuk yıyebılıyorum gogus olursa balık da hamıleyken zorla yıyordum mecburen ama normalde onuda tuketmıyorum ama ton balıgını tuketıyorum doktora ozellıkle sormustum dıyetısyene tuketebılırsın demıstı yagını ıyıce suzup yıyebılıyorum

anladım o zaman köfteye daha çok ağırlık ver canım... önemli gerçekten balık yiyorsan o da çok faydalı... ben de sadece kırmızı et severim bi de iyi pişmişse köfte.. tavukla aram yok...
canım benim çıkmam gerekli bikaç işim var geç de oldu... desteğin için teşekkür ederim yarın sonuç her ne çıkarsa çıksın moral bozmadan devam tamam mı ama inşallah pozitif çıksın

tamam tatlım bende cıkıyorum sende kendını rahatlat ınsallah ya yerlesme kanamasıdır degılsede gelırde senı rahatlatır bıraz olsun ıslerıne bak sen optum grusuruz tekrar ufak bır uzuntu yasarım ama toprlanırım herhalde dıye dusunuyorum
ıyı geceler

hala ayaktasın canım bebıs senı yataga zorlamamıs bugun galıba nasılsın ıyımısın hatta ıyımısınız malum artık ıkı kısısın

tuanataycım canım ne kadarlık oldu bebişin birde yemek yapamıyorsun heralde kokulardan dolayı yakın olsak yapardım canım yemeklerini bu arada kalp atışlarını duydunuz mu

canım benım soylemen bıle yeter:) henuz kalp atıslarını duyamadık bugun 6+6 oldu 8 gun sonra tekrar gıdıcez dr.a umarım ozaman kalp atıslarınıda duyabılırız

canım benım yaa sen yazmıssın zaten herseyı benım yazmama gerk kalmamıs bıle:))

slm bende pco hastasıyım adetimin gelmesi için dr dogum konturol hapı verdi 2 şer tane kullan bitince gelir dedi ama 5 gün geçti hala gelmedi

hala ayaktasın canım bebıs senı yataga zorlamamıs bugun galıba nasılsın ıyımısın hatta ıyımısınız malum artık ıkı kısısın

saol canım ıyız cok sukur her fırsatta uyuklatıyo bebek benı vucut gelıcek gunlerde zaten gece gunduz ayakta olcan sımdı dınlen dıo heralde:) umarım yarın guzel sonuclar alırsın sabah ılk ıdrarla yap testı emı..

ii geceler kıslar tuanataycım nasılsın bebeğini görmüşsün ne güzel bi duygu inşallah aylar sonrada kucağına alacaksın o zamana kadar her ayın sağlıkla geçsin hem senin hem can parçan için..
biricik abla ev almışsınız hayırlı olsun evlatcını yeni evinde hayırla istediğin gibi büyütürsün inşallah.yeni ev yeni düzen ohh mis gibi olur şimdi.
yellow sen nerelerdeydin yaa beni sormuşsun sağolasın benim durum çok karışık ama inşallah hayırla sonuçlanır içim kıpır kıpır nedense
ne kadar çok beklemede kardeşlerimiz var bu ay için inşallah Allahım bu ay bu tpicten 10 hamile çıkar arada sırada gelenlerde dahil.TAM ON RABBİM SEN BÜYÜKSÜNN..ben olmasamda olur ama bu ay baya bi hamiş haberi alalım

biçim canım dün biraz yazışmıştık seninle..
adetim gecikmişti falan demiştim..bu akşam idrar testi yaptım..çift çizgi..2.çizgi açık renkti ama!!!yarın gidip kan tahlili yaptırıcam..hala emin değilim..

canım merhabalar 2. çizgiyi gördüysen gebelik olabilir yarın tahlil sonucunu alır almaz yaz buraya hayırlı olsun canım darısı bizlerin başına inşallah

canım benım soylemen bıle yeter:) henuz kalp atıslarını duyamadık bugun 6+6 oldu 8 gun sonra tekrar gıdıcez dr.a umarım ozaman kalp atıslarınıda duyabılırız

inşallah canım bak bebişinini görmüşsün kalp atışlarını duyarsın biraz stresli gibisin sanki kalp atışlarını duyamadığın için ama yapmabebişin için rahatla 8 gün sonra bebeişinin kalp atışlarını duyuncağını düşün nasıl mutlu olucağıını düşün kendine ve bebişine dikkat et

kızlarrr ben uzun zamandır giremedim çünkü internet yoktu evde şimdi tekrar bağlandı ondan gelemedim topiğe ama hep aklımdaydınız heran merak ettim ne var ne yok diye birazda üzüldüm hiç hamilemiz yok diye ama hayırlısı olsun artık

reyyancım o kıpırtı bu ay bendede var nedense bende anlamadım durup durup içimde bir heyecan bir kıpırtı anlamadım gitti:))

buarada biricik yeni ev almışsınız şimdi reyyanın yazısından anladım onuda yoksa geçmişi okuyamadım canımhayırlı olsun evin rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…