Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bıraz önce kan tahlılı yaptırdım asıl amacım progesteron baktırmaktı ama hcg de baktırdım bu ay klomenden 1 sonrakı ılacsız ayım bekleme ayı demıstı doktorum benım ıcın dua edın kızlar

inşallah bu ay sana bebeğini getirir umarım progesteron sonucun yumurtlama ya da gebelik değerinde çıkar :)
klomenden sonraki ay güzel sonuçlar geliyor genelde...
güzel haberlerini bekliyoruz..

Son düzenleme:
inşallah bu ay sana bebeğini getirir umarım progesteron sonucun yumurtlama ya da gebelik değerinde çıkar :)
klomenden sonraki ay güzel sonuçlar geliyor genelde...
güzel haberlerini bekliyoruz..

olmadı olmadı olmadıı yıne olumsuz ıkısıde doktor yumurtlama yok dedı

slm kızlar... RONYA cok sevındım canım tebrık ederım darısı ısteyen dıger arkadaslara..
Ben 2 gun once 2lı test ıcın ozel bı hastaneye gıttım ve doktor ense olcumunu 3.7mm cıkardı kahroldum 3un ustusu tehlıkelıymıs cunku neyse bugun kendı dr.umdan randevu aldım ve herseyıne baktı kafası mıdesı kalbi mesanesi herseye bakıldı ve ense olcumude 2.2mm cıktı yanı dıger dr yanlıs olcmus ustumden dunya kalktı sankı okadar rahatladımkı ayrıca cınsıyetıde erkek gıbı dedı doktorum.benden haberler sımdılık bukadar.herkez kendıne ıyı baksın.

canım çok sağol
inşallah sağlıkla gelsin meleğnnn

Ronya tebrik ediyorum... hayırlısı ile kucağına da al inşallah..
tuanatay canım, bu doktorların birbirini tutmamasına gıcık oluyorum.. bu ne yaaa..! hayırlısı ile bebeğini alacaksın kucağına merak etme, bol bol dua et.. ben her fırsatta hepimize dua ediyorum..
bicim, tatile mi çıkıyorsun? özletme kendini

iyi geceler herkese kızlar.. mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese..

yanı bırazda bende hata boyle onemlı bı testte maddı olarak cok zorlamasın dıye dusundum gıttım o bılmedıgım hast. Ama bana daha pahalıya maloldu.neyse sukurkı bı problem yok sımdılık.sızlerde dualarımdasınız hep hersey gonlunce olur umarım.

ya işte bazen oluyor böyle şeyler.. çok para vermeyelim diyoruz ama artık sağlık da ''ucuz etin yahnisi'' misali.. Allah kötülüklerden uzak tutsun bizleri..

hay ben o doktorun salak ya nasıl yalnış ölçer safffff çok sinirlendim ne kadar canın yanmıştır canım benim ama hamdolsun bebeğin iyiymiş ne güzel sonuna kadar hepp iyi haberlerini alırsın inşallah.bebeğin cinsiyetini zaten doktorlar 2 2,5 aylıkken anlarlarmış ama söylenmezmiş aldırma olasılığı olur diye eski drum öle demişti.sağlıkla gelsinde ne olursa olsun
RONYAAAAAA ay bu aralar ne güzel hep hamiş haberlerisırayla herkesss maşallah sana bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sende çok çabalamıştın ve emeğinin karşılığınıda aldın GÖZÜN AYDIN GÜZELİM çokkk tebrik ederim ayy siz hepp hamile kalın hatta doğurun bidaha kalınn valla bana bundan büyük sevinçyok tabe bende kalim

bicimmm ben HAMİLEYİMMMMMM darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte
canımmmmm TEBRİKLER inşallah herşey güzel gider çok sevindim
ay canım ya dondum kaldım acayip oldum yazının sonunu okuyana kadar,neyse ki sorun yokmuş..

ya işte bazen oluyor böyle şeyler.. çok para vermeyelim diyoruz ama artık sağlık da ''ucuz etin yahnisi'' misali.. Allah kötülüklerden uzak tutsun bizleri..

valla aynen oyle saglıgada yahnıyı karıstırmıs durumdalar. Ve bu hastane hayat hastanesı ızmırde cok ıyı dıye gecer adı ultrason kagıdında bıle bellı bebegın kafasından olcmus kendı doktorum pozısyonu ayarlayana kadar 20 dk gectı o hastanede ıse 2 dk da ben ultrasondan cıktım o ıkı gece bana ıkı asır gıbı gecmıstı ıyıkı baska doktorada basvurdum allahım dusmanımı evlatlarıyla sınamasın saglıcakla gelsın bebeklerımız

ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))

sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demediler daha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.

szice hamile miyim

tebrikler canım bunu görmek bile güzel. onlar kimyasal gebelik olabilme ihtimaline göre öyle söylemişlerdir.. kimyasal gebelikte; gebelik adetle birlikte gidiyor. keşke erkenden yaptırmasaydın tahlili. ama inşallah devam eder gebeliğin

canım inşaallah sağlıklı bir gebeliktir.Bu hamile haberlerini gördükçe daha çok umutlanıyorum.

Canım ya inan yazının sonunu okuyunca derin bir ohhh çektim.
Bir anne için ne kadar zor bi durum ya.
Bu doktorla ne kadar çok seviyorlar insanların canını yakmayı.Böylelerinin ellerinden alacaksın diplomalarını o olacak !

doğrı diyrsun canım netten araşrdım birsürü gebelik türü varmış. kimysal, mol, dış gebelik vs.... inş rabbim hayırlsıyla sağlıklı sıhhatli olarak verir yavrumu inş....şimdi bir sonraki testimi 3 gün sonra mı yapayım.145.5 değeri adete 3 gün kala nasıl sence??

göbek 8 aylık gıbı canım ama bız 7. Ayımıza yenı gırdık daha
maşallah iyiyiz ama sıcaklar ve çarpıntım oluyo bazen çok uzun sürüyo inşallah problem cıkarmaz bu durum bebeğim sağlıklı olsun rabbim ne olur ...

canım benım bende hepinızı merak ettım inşallah canım doğumdanda korkuyorum bır bebeğim doğupta 3-4 aylık oldugunu görürsem kendıme gelıcem sanırım çok merak edıyorum kızım kıme benzıcek sarısınmı esmermı kumralmı olcak inşallah sağlıklı olsun önce tabıı
bicimmm ben hamileyimmmmmm darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte
canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevındım anlatamam rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versın inşallah gebelıgın çok güzel gecerr ve herkese bulaşır hamılelık :)) bulaşıcı hastalık gıbı burdakı herkess hamıle kalsınn en kısa zamanda inşallahhhh

dikkat et kendını yorma sakınn sakın öpüyorum senııı
canım ınşallah bir problem yoktur sağlıkla bebişine hamıle kalırsın rabbim izin versın inşallah en kısa zamnda hamıle kal

esperanza ya da maşallah inş sağlıklı bır gebelık gecırır ve sağlıkla hayırla bebeğinı kucağına alır

o drları zaten varya neyse canım maşallah bebeğine kendıne dikkat et sağlıkla kucağına al inşallahh maşallajhhh

bence hamılesın ve hatta ikiz bile olabılır bu değerle maşallahhhhhh

süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…