bıraz önce kan tahlılı yaptırdım asıl amacım progesteron baktırmaktı ama hcg de baktırdım bu ay klomenden 1 sonrakı ılacsız ayım bekleme ayı demıstı doktorum benım ıcın dua edın kızlar
inşallah bu ay sana bebeğini getirir umarım progesteron sonucun yumurtlama ya da gebelik değerinde çıkar :)
klomenden sonraki ay güzel sonuçlar geliyor genelde...
güzel haberlerini bekliyoruz..
olmadı olmadı olmadıı yıne olumsuz ıkısıde doktor yumurtlama yok dedı
slm kızlar... RONYA cok sevındım canım tebrık ederım darısı ısteyen dıger arkadaslara..
Ben 2 gun once 2lı test ıcın ozel bı hastaneye gıttım ve doktor ense olcumunu 3.7mm cıkardı kahroldum 3un ustusu tehlıkelıymıs cunku neyse bugun kendı dr.umdan randevu aldım ve herseyıne baktı kafası mıdesı kalbi mesanesi herseye bakıldı ve ense olcumude 2.2mm cıktı yanı dıger dr yanlıs olcmus ustumden dunya kalktı sankı okadar rahatladımkı ayrıca cınsıyetıde erkek gıbı dedı doktorum.benden haberler sımdılık bukadar.herkez kendıne ıyı baksın.
Ronya tebrik ediyorum... hayırlısı ile kucağına da al inşallah..
tuanatay canım, bu doktorların birbirini tutmamasına gıcık oluyorum.. bu ne yaaa..! hayırlısı ile bebeğini alacaksın kucağına merak etme, bol bol dua et.. ben her fırsatta hepimize dua ediyorum..
bicim, tatile mi çıkıyorsun? özletme kendini
iyi geceler herkese kızlar.. mutlu bir hafta sonu diliyorum herkese..
yanı bırazda bende hata boyle onemlı bı testte maddı olarak cok zorlamasın dıye dusundum gıttım o bılmedıgım hast. Ama bana daha pahalıya maloldu.neyse sukurkı bı problem yok sımdılık.sızlerde dualarımdasınız hep hersey gonlunce olur umarım.
slm kızlar... RONYA cok sevındım canım tebrık ederım darısı ısteyen dıger arkadaslara..
Ben 2 gun once 2lı test ıcın ozel bı hastaneye gıttım ve doktor ense olcumunu 3.7mm cıkardı kahroldum 3un ustusu tehlıkelıymıs cunku neyse bugun kendı dr.umdan randevu aldım ve herseyıne baktı kafası mıdesı kalbi mesanesi herseye bakıldı ve ense olcumude 2.2mm cıktı yanı dıger dr yanlıs olcmus ustumden dunya kalktı sankı okadar rahatladımkı ayrıca cınsıyetıde erkek gıbı dedı doktorum.benden haberler sımdılık bukadar.herkez kendıne ıyı baksın.
canımmmmm TEBRİKLER inşallah herşey güzel gider çok sevindimbicimmm ben HAMİLEYİMMMMMM darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte
ay canım ya dondum kaldım acayip oldum yazının sonunu okuyana kadar,neyse ki sorun yokmuş..slm kızlar... RONYA cok sevındım canım tebrık ederım darısı ısteyen dıger arkadaslara..
ya işte bazen oluyor böyle şeyler.. çok para vermeyelim diyoruz ama artık sağlık da ''ucuz etin yahnisi'' misali.. Allah kötülüklerden uzak tutsun bizleri..
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demedilerdaha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
szice hamile miyim
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. gece 12 de acile gttik kocişle. sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
adetime de 3 gün var dedim. asıl merakımız hamilelik testi idi. dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. dokunulmadık yerim kalmadı. basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_HCG 145.5 çıktı. hamilesin demedilerdaha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
szice hamile miyim
canım inşaallah sağlıklı bir gebeliktir.Bu hamile haberlerini gördükçe daha çok umutlanıyorum.
tebrikler canım bunu görmek bile güzel. onlar kimyasal gebelik olabilme ihtimaline göre öyle söylemişlerdir.. kimyasal gebelikte; gebelik adetle birlikte gidiyor. keşke erkenden yaptırmasaydın tahlili. ama inşallah devam eder gebeliğin
göbek 8 aylık gıbı canım ama bız 7. Ayımıza yenı gırdık dahaiyi canım, benim çok koşturmam vardı, taşındık falan ondan bende uzun süre giremedim buralara. Esas seni sormalı? Nasıl gidiyor hamilelik? Göbek ne durumda?
Benim ilk bu ay gecikme oldu, ilk defa....ama yok regli oldum, başka birşey yok......
Tuanatay klomen kullanımının ertesi ayı hamile kaldı...
canım benım bende hepinızı merak ettım inşallah canım doğumdanda korkuyorum bır bebeğim doğupta 3-4 aylık oldugunu görürsem kendıme gelıcem sanırım çok merak edıyorum kızım kıme benzıcek sarısınmı esmermı kumralmı olcak inşallah sağlıklı olsun önce tabııkız cadı ben seni ne kadar çok merak ettm elhamdülillah iyiymişsiniz maşallah bebeğinede sanada güzel bi gebelik geçiriyorsun sanırım ay azda kalmış rabbim bir nefeste kurtarırinşallah ay parçanı sağlıkla kucağına alırsın.karnın çıktımı baya
canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl sevındım anlatamam rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versın inşallah gebelıgın çok güzel gecerr ve herkese bulaşır hamılelık :)) bulaşıcı hastalık gıbı burdakı herkess hamıle kalsınn en kısa zamanda inşallahhhhbicimmm ben hamileyimmmmmm darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte
canım ınşallah bir problem yoktur sağlıkla bebişine hamıle kalırsın rabbim izin versın inşallah en kısa zamnda hamıle kaliyi olmana her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım... Ben eylülde rahim filmi çektireceğim rahim şeklim farklıymış çıksın ortaya ne olduğu da ona göre gebelik olacak düşük yaşamak istemiyorum çünkü....
100 lük 10 gün kullanımda aynı işe yarar canım ancak ilaç bitiminden hemen sonra gelmezde 3 gün sonra gelir adet yani bana verilen 200 lük 10 gün dü 9. Günde gelirdi kanama...
Esperanza da hamileydi yazmadı sonrasında canım....
Canım çok sevindim inanki... Demekki çatlatıyorsun artık zamanında kurtardın bence canım benim.... Hemen eşine yorma yumurta dönemini kaçırmış olabilirsiniz bu nedenle önümüzdeki ay dikkatli ol canım....
Tamam öyle yapacağım aklımı rahatlatacağım iyice zaten artık düşünmüyorum bi ara takmıştım kafaya şimdi rahatım geride bırakabildim canım çok sağol...
o drları zaten varya neyse canım maşallah bebeğine kendıne dikkat et sağlıkla kucağına al inşallahh maşallajhhhslm kızlar... Ronya cok sevındım canım tebrık ederım darısı ısteyen dıger arkadaslara..
ben yurtdışında yaşıyorum bu yüzden burada hastane işleri pek türkiyedeki gibi değil. Gece 12 de acile gttik kocişle. Sağ kasık ağrım var ve başım dönüyor deedim çat pat ingilizcemle.
Adetime de 3 gün var dedim. Asıl merakımız hamilelik testi idi. Dr lar benim ağrıma kafayı taktılar muayene üzreni muayene. Dokunulmadık yerim kalmadı. Basit bir kasık ağrısı aslında (( ya da ben öle zannediyorum)) ama çok şükür birşeyim çıkmadı ondan da :))
sonuç beta_hcg 145.5 çıktı. Hamilesin demedilerdaha çok erken dediler .hele bir adet zamanın gelsin. Ozamana kadar dayan dediler.ama verdikleri sonuç kağıdında 1-2 haftalık gözküyorum.
Szice hamile miyim
doğrı diyrsun canım netten araşrdım birsürü gebelik türü varmış. Kimysal, mol, dış gebelik vs.... Inş rabbim hayırlsıyla sağlıklı sıhhatli olarak verir yavrumu inş....şimdi bir sonraki testimi 3 gün sonra mı yapayım.145.5 değeri adete 3 gün kala nasıl sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?