mrb kızlar geçmişi okumadım netim yoktu gelirgelmez girdim.benim dün adet olmam lazımdı olmadım testte yaptım negatif genemi erken yaptım yani üff
ayy canım bu aydan pek umudumuz yok çünki pek çalışma olamadı.. hep çok yoğundu ev.. annem bizdeydi, dayımın 40ı,52si derken zaten günler hızla geçti gitti. bizde ordan oraya gezip durduk.. ehh tabi kocişle de pek yan yana gelemedik :)) gelsek de evde birileri oldu çalışma olamadı :) ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş ya bizimkisi de o hesap.. belki de diyoruzama benim migrenim tuttu az önce.. ve bu adetime saatler kaldığının habercisi maalesef ki benim için.. bakalım bi gelsin de hele doktora gideceğim..
umutsuzluğa kapılmak yok.. her yeni ay hepimiz için yepyeni umutlarla dolu.. hele bi kendi doktoruna git belki de bambaşka şeyler duyacaksın.. ve herşey çok daha güzel olacak..
canım benim böyle olmak zorundayız maalesef ki.. yoksa her gelen adetin üstüne ahlanıp vahlanıp üzülürsek halimiz ne olurben adet olabildiğime bile seviniyorum, normalde 5-6 ay adet olmadan geçirdiğim için günleri.. bu bile benim için çok çok iyi..
Günaydın KızlarHayırlı Cumalar olsun...
canım ne güzel ifade etmişsin çok beğendim yazdıklarını bak bende de yumurta çatladımı ve doğal yoldan adet gördüm mü ağrılı oluyor yoksa canım benim de ağrım olmaz senin gibiyim yani... progestanı 200 lük sabah 1 akşam 1 alıyorum ben 23 tl ve 10 gün içiliyor. hamile değilsen 10 günün bitiminde veya daha bitmeden adet görürsün canım... duphaston da alabilirsin 10 tl o da aynı işlevi görür ve 10 gün 20 hap o da canım 10mg dır bitiminden 3 gün sonra adet görürsün.. isimlerini yazarak git eczaneye de yanlış ilaç vermesinler benzer ilaç adları varya karışmasın....
yumurta gelişimine işaret olabilir inşallah gebelik oluşumu ya da devamı da olabilir yani artık bekleyip göreceğiz... ya da sen yumurtayı o çok ağrılı döneminde çatlattın belkide... yani her durumda bu ilacı içmende fayda var canım.... bende de öyle oluyor sanki orada bir yumru var da kıpırdıyor gibi basınç oluyor...sonra da zonklama neyse bakalım canım bekleyip göreceğiz....
Bu akşam arkadaşımın düğününe gideceğim...
Yarın da özdereye tatile gideceğim canlarım hafta sonu giremem belki kimbilir kafama eserse daha uzun bile kalabilirim...
döndüğümde de müjdeli haberler bekliyorum ona göre....
Haydi şimdi plates zamanı öptüm sizleri...
herkesee selamlarrrr kızlarr ben süper bir haber aldım yellow ve tuanay hamileymiş
kızlar çok sevındım rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar versın inşallahh maşallahhh ne kadarlık bebekler hıkayelerını anlattılarmı yenı konu açtılar mı acaba
HERKES NASIL NELER YAPIYORSUNUZZ KIZLARR
hoşgeldin canım.
Tuanatay neredeyse 3 aylık hamile.yellow ise 1-1.5 aylık hamile.(darısı tüm isteyenlere)
bizlerde tam gaz çalışmalara devam ediyoruz topik ahalisi olarak
Sen nasılsın canım?bebişin ne kadarlık oldu ?
o zaman tuanay ın hamılelıgını bılıyorumdur yaa karıstırdım herhalde ama yellow u bılmıyordum maşallahh bütün hamışlere ve bebeciklerıne
biz 26. Haftadayız 14 haftamız kaldı ve salı günü kontrole gidicez bakalım kaç ne kadar oldu kızım çok merak ediyorummm
Maşallah canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah.
Bu mübarek cuma gününde isteyen ve dileyen herkese rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin,kimsenin kucağnı boş bırakmasın.
herkesee selamlarrrr kızlarr ben süper bir haber aldım yellow ve tuanay hamileymiş
kızlar çok sevındım rabbimm hayırlı sağlıklı evlatlar versın inşallahh maşallahhh ne kadarlık bebekler hıkayelerını anlattılarmı yenı konu açtılar mı acaba
o zaman tuanay ın hamılelıgını bılıyorumdur yaa karıstırdım herhalde ama yellow u bılmıyordum maşallahh bütün hamışlere ve bebeciklerıne
biz 26. Haftadayız 14 haftamız kaldı ve salı günü kontrole gidicez bakalım kaç ne kadar oldu kızım çok merak ediyorummm
canım ne güzel adetin zamanında geliyormrb kızlar kırmızılarım geldi gece adetim düzeldi onamı sevinim gebelik yok onamı üzülim şaşırdım.2 aydır güzel ilaçsız adet görüyorum.hep böyle gider inşallah.ve sağlıkla evlat sahibi olurum artık eşim konusunda şüphelerim olmaya başladı inşallah bişey yoktur.neyse hayırlısı yeni regl dönemi yeni umutlar
Günaydın KızlarHayırlı Cumalar olsun...
canım ne güzel ifade etmişsin çok beğendim yazdıklarını bak bende de yumurta çatladımı ve doğal yoldan adet gördüm mü ağrılı oluyor yoksa canım benim de ağrım olmaz senin gibiyim yani... progestanı 200 lük sabah 1 akşam 1 alıyorum ben 23 tl ve 10 gün içiliyor. hamile değilsen 10 günün bitiminde veya daha bitmeden adet görürsün canım... duphaston da alabilirsin 10 tl o da aynı işlevi görür ve 10 gün 20 hap o da canım 10mg dır bitiminden 3 gün sonra adet görürsün.. isimlerini yazarak git eczaneye de yanlış ilaç vermesinler benzer ilaç adları varya karışmasın....
Bu akşam arkadaşımın düğününe gideceğim...
Yarın da özdereye tatile gideceğim canlarım hafta sonu giremem belki kimbilir kafama eserse daha uzun bile kalabilirim...
döndüğümde de müjdeli haberler bekliyorum ona göre....
Haydi şimdi plates zamanı öptüm sizleri...
canım ne güzel adetin zamanında geliyor
siz hala eşine tahlil yaptırmadınız mı
iyi olmana her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım... ben eylülde rahim filmi çektireceğim rahim şeklim farklıymış çıksın ortaya ne olduğu da ona göre gebelik olacak düşük yaşamak istemiyorum çünkü....herkesee selamlarrrr kızlarr ben süper bir haber aldım yellow ve tuanay hamileymiş
100 lük 10 gün kullanımda aynı işe yarar canım ancak ilaç bitiminden hemen sonra gelmezde 3 gün sonra gelir adet yani bana verilen 200 lük 10 gün dü 9. günde gelirdi kanama...Hayırlı cumalar canım.
Ben progestan 200lüğü sadece 5 gün kullanıyorsun sanıyordum.Benim elimde progestan 100 luk var.30-31temmuzda adet olmazsam 10 gün 100lük kullanırım bende.
Yumurtlama dönemi benimde kasıklarımda çok ağrı olurdu,adet olana kadarda sızlama şeklinde devam ederdi.Nedense bu ay hiç ağrı hissetmiyorum.Belki kullandığım ilaçlar ağrıyı bastırıyordur.
Canım sana güzel bir haftasonu diliyorum.Herşey gönlünce olsun.[/B]
esperanza da hamileydi yazmadı sonrasında canım....o zaman tuanay ın hamılelıgını bılıyorumdur yaa karıstırdım herhalde ama yellow u bılmıyordum maşallahh bütün hamışlere ve bebeciklerıne
canım çok sevindim inanki... demekki çatlatıyorsun artık zamanında kurtardın bence canım benim.... hemen eşine yorma yumurta dönemini kaçırmış olabilirsiniz bu nedenle önümüzdeki ay dikkatli ol canım....mrb kızlar kırmızılarım geldi gece adetim düzeldi onamı sevinim gebelik yok onamı üzülim şaşırdım.2 aydır güzel ilaçsız adet görüyorum.hep böyle gider inşallah.ve sağlıkla evlat sahibi olurum artık eşim konusunda şüphelerim olmaya başladı inşallah bişey yoktur.neyse hayırlısı yeni regl dönemi yeni umutlar
iyi eğlenceler canımmm, kafanı dağıt ,bizim yerimize de stres atttt
bicimmm ben HAMİLEYİMMMMMM darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte
mrb kızlar kırmızılarım geldi gece adetim düzeldi onamı sevinim gebelik yok onamı üzülim şaşırdım.2 aydır güzel ilaçsız adet görüyorum.hep böyle gider inşallah.ve sağlıkla evlat sahibi olurum artık eşim konusunda şüphelerim olmaya başladı inşallah bişey yoktur.neyse hayırlısı yeni regl dönemi yeni umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?