Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mrb kızlar geçmişi okumadım netim yoktu gelirgelmez girdim.benim dün adet olmam lazımdı olmadım testte yaptım negatif genemi erken yaptım yani üff

canım sen bicimin dediği gibi adet olmadıysan hala progestan veya duphaston alıp kullanmaya başla(yakınında sağlık ocağı varsa orayada yazdırabilirsin)
eğer gebelik varsa zaten 10 günün sonunda adet olmazsın ve bu ilaç ile bebeğin tutunmasına yardımcı olursun.(inş hamilesindir)

tuncs canım bende bu ay senin gibiyim.Toplam 2 veya 3 çalışmamız oldu bizimde.Pek umudum olmasada inşaallah tutmuştur diyorum yinede.Bir umut işte

Hayırlı cumalar canım.
Ben progestan 200lüğü sadece 5 gün kullanıyorsun sanıyordum.Benim elimde progestan 100 luk var.30-31temmuzda adet olmazsam 10 gün 100lük kullanırım bende.
Yumurtlama dönemi benimde kasıklarımda çok ağrı olurdu,adet olana kadarda sızlama şeklinde devam ederdi.Nedense bu ay hiç ağrı hissetmiyorum.Belki kullandığım ilaçlar ağrıyı bastırıyordur.
Canım sana güzel bir haftasonu diliyorum.Herşey gönlünce olsun.

Hayırlı cumalar kızlar.
Bugün sela ve ezan arası dua edelim.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah.

Hoşgeldin canım.
Tuanatay neredeyse 3 aylık hamile.Yellow ise 1-1.5 aylık hamile.(darısı tüm isteyenlere)
Bizlerde tam gaz çalışmalara devam ediyoruz topik ahalisi olarak
Sen nasılsın canım?Bebişin ne kadarlık oldu ?

o zaman tuanay ın hamılelıgını bılıyorumdur yaa karıstırdım herhalde ama yellow u bılmıyordum maşallahh bütün hamışlere ve bebeciklerıne

biz 26. Haftadayız 14 haftamız kaldı ve salı günü kontrole gidicez bakalım kaç ne kadar oldu kızım çok merak ediyorummm

Maşallah canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin inşaallah.
Bu mübarek cuma gününde isteyen ve dileyen herkese rabbim sağlıklı evlatlar nasip eylesin,kimsenin kucağnı boş bırakmasın.

iyi canım, benim çok koşturmam vardı, taşındık falan ondan bende uzun süre giremedim buralara. esas seni sormalı? nasıl gidiyor hamilelik? göbek ne durumda?

benim ilk bu ay gecikme oldu, ilk defa....ama yok regli oldum, başka birşey yok......

tuanatay klomen kullanımının ertesi ayı hamile kaldı...

mrb kızlar kırmızılarım geldi gece adetim düzeldi onamı sevinim gebelik yok onamı üzülim şaşırdım.2 aydır güzel ilaçsız adet görüyorum.hep böyle gider inşallah.ve sağlıkla evlat sahibi olurum artık eşim konusunda şüphelerim olmaya başladı inşallah bişey yoktur.neyse hayırlısı yeni regl dönemi yeni umutlar

kız cadı ben seni ne kadar çok merak ettm elhamdülillah iyiymişsiniz maşallah bebeğinede sanada güzel bi gebelik geçiriyorsun sanırım ay azda kalmış Rabbim bir nefeste kurtarırinşallah ay parçanı sağlıkla kucağına alırsın.karnın çıktımı baya

canım ne güzel adetin zamanında geliyor
siz hala eşine tahlil yaptırmadınız mı

iyi eğlenceler canımmm, kafanı dağıt ,bizim yerimize de stres atttt

merhaba kızlar ben iki gündür yüktum kocişle tatile çıktık da...

geçmişi biraz yarım yamalak okuyabilmdim de. DULPHASTON vermişti dr um . eğer gebeleik var ise bebişin tutunmasını sağlarmış ama szinkilerden anladığım kadarı ile adet olmayı sağlıyormu. şimdi 5 gündür yanlış ilacı mı aldım ben eczane yanlış vermiş olabilir mi

iyi olmana her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım... ben eylülde rahim filmi çektireceğim rahim şeklim farklıymış çıksın ortaya ne olduğu da ona göre gebelik olacak düşük yaşamak istemiyorum çünkü....
100 lük 10 gün kullanımda aynı işe yarar canım ancak ilaç bitiminden hemen sonra gelmezde 3 gün sonra gelir adet yani bana verilen 200 lük 10 gün dü 9. günde gelirdi kanama...
esperanza da hamileydi yazmadı sonrasında canım....
canım çok sevindim inanki... demekki çatlatıyorsun artık zamanında kurtardın bence canım benim.... hemen eşine yorma yumurta dönemini kaçırmış olabilirsiniz bu nedenle önümüzdeki ay dikkatli ol canım....
iyi eğlenceler canımmm, kafanı dağıt ,bizim yerimize de stres atttt

tamam öyle yapacağım aklımı rahatlatacağım iyice zaten artık düşünmüyorum bi ara takmıştım kafaya şimdi rahatım geride bırakabildim canım çok sağol...

bicimmm ben HAMİLEYİMMMMMM darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte

gerçekten mi ay çok sevindim canım benim ya :)
harika haber bu tatil öncesinde alabileceğim en iyi haber gerçekten :)))

tebrik ederim nihayet ya en sonunda ohhh....

Son düzenleme:
iyiki girip bakmışım Ronyacım nete , yoksa bu güzel haberi öğrenemeden tatile gidecektim ay inan ki çok mutlu oldum... bizi biz anlarız en iyi kızlar ve inanın ki her birinize ayrı ayrı çok seviniyorum ve paylaşıyorum :)
Allah sonuna kadar en iyi şekilde götürmek ve sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin canım....

bicimmm ben HAMİLEYİMMMMMM darısı tüm arkadaşlarıma olsun tez vakitte

Ronyacım çok ama çok tebrik ederim canım Nazar
Gerçekten senin adına çok sevindim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Umarım sağlıklı ve güzel bir gebelik dönemi geçirirsin :92:

canım adetinin düzene girmesi bile çok güzel bence.
belki bundan sonra alırsın hayırlı haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…