günaydın kızlar..
akşam sabah adet olmam lazım.. olsa da doktora gitsem :)) yeni bir ay, yepyeni umutlar.. hepsi bizler için..
biricik hadi güzel haber getir bizlere..
pek aktif olamıyorum son zamanlarda ama geçmişi hızlıca okuyorum :)
herkesin güzel bir gün geçirmesini dilerim
biricik ilk de senden haber bekliyorum ona göre
canlarım, ne yazıkki dün adet oldum ve çok kötü bir gece geçirdim...
3 ağrı kesiciden sonra sabah 5 gibi uyudum, inanılmaz gerginim!!!
az uykuyla bu sıcaklarda adet görmek ve üstüne çalışmak beni bitirdi bugün....
hamile kalıp, doğurup bir an önce doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum!!!
hiç bu kadar gecikmemişti metformine başladığımdan beri, normalde erken gelirdi geç geleceğine!
neyse, hepsini son haftalardaki koşturmacamıza bağlıyorum!
Hayırlısı......
Bugun hastaneye gittim yumurtaliklarima baktirmak icin ama jinekolok ultrasonda birsey goremedi. Ultrasonda goremedigi icin alttan bakmak istedi ama henuz evli degilim onuda yaptirmadim, kistler var mi yok mu bilmiyorum yani. Jinekologa gitmedin once doktoruma gittim kan aldirdim hormonal degerlerimi baktirmak icin tek LH biraz yuksek cikti. Tiriod ve diger degerlerim falan hepsi normal ve calisiyor, her ay duzenli adette oluyorum. Ama pko´nun butun belirtileri bende var, tuylenme, acne/sivilce, sac dokulmesi ve kilo alma. Jinekolok ultrasonda birsey goremeyince tam tehsis koyamam dedi ama belirtilerine bakarsak pko´lu oldugunu soylebiliriz dedi. Bana dogum kontrol hapi verdi diane 35 ( Cyproteronacetaat/ethinylestradiol) sivelcelerim ve diger belirtiler icin ama kullanmaya korkuyorum cunku cok yan etkisi oldugunu okudum. Pko´dan suphelendigim icin yediklerime dikkat etmeye baslamistim zaten 84 kilodan 77´ye dustum simdi doktorun verdigi dogum kontrol hapini kullanirsam tekrar kilo alirim diye korkuyorum tamda kilo vermisken. Ustelik ultrasonda birsey goremedigi icin benim kafam iyice karisti.Ne yapacagimi bilmiyorum bu dogum kontrol hapini kullananlar var mi ve kullaninca kilo aldiniz mi?
Biri bana lutfen akil versin kafayi yemek uzereyim bu duruma cok uzuluyorum
canlarım, ne yazıkki dün adet oldum ve çok kötü bir gece geçirdim...
3 ağrı kesiciden sonra sabah 5 gibi uyudum, inanılmaz gerginim!!!
az uykuyla bu sıcaklarda adet görmek ve üstüne çalışmak beni bitirdi bugün....
hamile kalıp, doğurup bir an önce doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum!!!
hiç bu kadar gecikmemişti metformine başladığımdan beri, normalde erken gelirdi geç geleceğine!
neyse, hepsini son haftalardaki koşturmacamıza bağlıyorum!
Hayırlısı......
günaydın kızlar..
akşam sabah adet olmam lazım.. olsa da doktora gitsem :)) yeni bir ay, yepyeni umutlar.. hepsi bizler için..
biricik hadi güzel haber getir bizlere..
pek aktif olamıyorum son zamanlarda ama geçmişi hızlıca okuyorum :)
canım inşallah ağustos ayında ya da temmuz sonunda iyi haberler alırız... geçen aydan umudun mu yoktu da adet bekliyorsun canım? hiç belli olmaz bu işler:))
hayırlısı artık bakalım bizleri neler bekliyor benim bu gün 22. günüm 9 gün daha bekler test yaparım gebelik yoksa söktürücü içerim inşallah o zamana kadar da kendi doktorum gelmiş olur...
bekleme ve belirsizlik dönemleri çok sıkıcı ve geçmek bilmiyor....
bu arada ben de bu aya yeni bir ay yepyeni umutlar diye başlamıştım ama istediğim gibi geçmiyor... her ne olursa olsun ağustosa da aynı umutlarla başlayacağım...
pozitif olman çok güzel...
kızlar adet olduğumuz zaman üzülüp sızlanmak yerine "yeni bir ay,yepyeni umutlar"diye düşünerek yola devam edelim.
elbet birgün bizlerde anne olacağız
canım aslında doğru zamanda yapmışsın testi ben de adet zamanımı 1 gün geçtiğinde yapıyorum gebelik yoksa duphaston ya da progestan içiyorum al başla başlamana rağmen gelmiyorsa kanama gebelik vardır ilaç bittikten sonra kanama geliyorsa zaten gebelik yoktur canımmrb kızlar geçmişi okumadım netim yoktu gelirgelmez girdim.benim dün adet olmam lazımdı olmadım testte yaptım negatif genemi erken yaptım yani üff
çok haklısın canım...ayy canım bu aydan pek umudumuz yok çünki pek çalışma olamadı.. hep çok yoğundu ev.. annem bizdeydi, dayımın 40ı,52si derken zaten günler hızla geçti gitti. bizde ordan oraya gezip durduk.. ehh tabi kocişle de pek yan yana gelemedik :)) gelsek de evde birileri oldu çalışma olamadı :) ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş ya bizimkisi de o hesap.. belki de diyoruzama benim migrenim tuttu az önce.. ve bu adetime saatler kaldığının habercisi maalesef ki benim için.. bakalım bi gelsin de hele doktora gideceğim..
umutsuzluğa kapılmak yok.. her yeni ay hepimiz için yepyeni umutlarla dolu.. hele bi kendi doktoruna git belki de bambaşka şeyler duyacaksın.. ve herşey çok daha güzel olacak..
canım benim böyle olmak zorundayız maalesef ki.. yoksa her gelen adetin üstüne ahlanıp vahlanıp üzülürsek halimiz ne olurben adet olabildiğime bile seviniyorum, normalde 5-6 ay adet olmadan geçirdiğim için günleri.. bu bile benim için çok çok iyi..
mutlu geceler diliyorum.. minik bebeğim ağlıyor, gel hadi beni besle diye :))
yarın görüşürüz kızlar..
aslında dün yaptım canım ama ne bilim çıkmaya bilir diyolar kafam karıştı kasıklarım ağrıyor ama ne gelen var ne giden.sen nasılsın bicim canım bir daha dr gittinmi yoksa adetinimi bekliyorsun 30 tmmzduyalnış hatırlamıyorsam
canım 30 temmuzda gelmezse 31 inde test yapacağım + da çıksa _ de çıksa kanama başlamazsa progestan içeceğim :) idare ediyorum sıcaklardan bunaldım biraz...
bu arada benim de kasıklarımda ağrılar var nedendir bilmiyorum doktor bişey yok dedi...
16. günümde gittiğimde yumurta da yoktu hiç ama kasık ağrılarım sendeki gibi devam ediyor
eylül ilk haftası gibi rahim filmi de çektireceğim... bakalım herşeyin hayırlısı o zaman akla kara belli olacak... her şey hepimiz için yolunda gitsin...
yatacağım birazdan çok bile oturdum bu gece kızlar yarın yine plates yapacağım 2 günde bir yapıyorum artık kendimi fazla yormamak için...arkadaşımın da düğünü var yarın gece uykusuz kalmamam gerekli... dinleneyim biraz.... öpüyorum sizleri iyi geceler
Reyhan senin de kasık ağrıların zonklama gibi mi canım?
benim öyle....seninki nasıl?
Günaydın Kızlarİnşallah canım gönlümüzde olan hakkımızda hayırlı olsun inşallah.bakın bu dua çok güzelmiş mesela hakkımızda hayırlısınız ver diyoruz ya YARADAN BELKİDE BİZİM İÇİN BEBEK OLMAMASI HAYIRLI OLACAK DİYE VERMEYEBİLİRMİŞ.YANİ HERŞEY İÇİN GEÇERLİ BU ÇOK GÖNÜLDEN GÜZEL İSTEKLERİMİZE DEMELİYMİŞİZKİ YA RABBİ GÖNLÜMDE OLANI(BEBİK)HAKKIMDA HAYIRLI EYLE.HAKKIMDA HAYIRLI OLANIDA GÖNLÜMÜ RAZI EĞLE YANİ VERMEYECEKSENDE BU DURUMDAN İSYAN ETMEYİP HUZUR BULAYIM.bende artık heppp böle diyorumm.sen çok pozitifsin canımcım inşallah olur hepimizin.bu gün eski bi gazetede ne gördüm eski derkin 1 aylık uzun yıllar bebeği olmayan yabancı bi çift kadın bakıyor kendiliğinden gebe ve dr gidiyorlar ikizz ama nasıl ikizz aralarında 15 20 gün varmış yani bi yumurtlamış gebeyken bidaha yumurtlamış Rabbim bize bu mucizeleri BEN İSTERSEM OL DDERSEM OLMAYACAK YOK DEMEK İÇİN VERİYOR.sende o mucizelerden biri olursun inşallahhhhh.canımcım ben varya hiçadet belirtisi yaşamazdım kasıklarm hiççç ağrımazdı lavaboya bi giderdim bakardımki aa kan gelmiş.bilmem günlerdir bu neyin nesi anlıycaz bakalım progestan mg ve ne deyip alıcam fiyat yazarmısın kuşum
yumurta gelişimine işaret olabilir inşallah gebelik oluşumu ya da devamı da olabilir yani artık bekleyip göreceğiz... ya da sen yumurtayı o çok ağrılı döneminde çatlattın belkide... yani her durumda bu ilacı içmende fayda var canım.... bende de öyle oluyor sanki orada bir yumru var da kıpırdıyor gibi basınç oluyor...sonra da zonklama neyse bakalım canım bekleyip göreceğiz....hıhh aynen öyle bebeğim sanki bi kap var orada atıyor.ay inşallah ikimizdede sağlıklı bebikler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?