Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bence iyi. adetten bir iki gün sonra tekrar yaptır canım. güzel haberlerini alırız inş

çok teşekkür edrim turuncu....inş değerlerimde düzenli bir şekilde artar şimdi adete kadar kan testi yatırmaıyayımmı....

bu arada rabbim herkese nasip eder inşallhhhhhhh...

canım adetine 3 gün kala çıkan bu değer çok iyi bence.Adet günü veya sonrasında tekrarlarsın kan testini.

çook teşekkür edrim kzılar siz de olmasanız ne yaparım dörtduvar arasında..

buaradaki dr lar çok erken,,,hamilelik için kesin bir şey diyemeyiz dediler.

ama tanıda ama erken hamilelik yazıyor :))

1 hafta sonra tekrar test yapılacak...bu aarda ben idrar testi yaptım dün yapmış olduğum ilk önce negatifti. canım sıkıldı.sonra batım silk de olsa azıcık diğer çizgi belirginleşmiş.
bugün tekrar yaptım negatif..... bir bilginiz var mı canımmm neden negatif çıkıyor çok mu erken ::((

bence kan testi yaptır. ben pek anlamıyorum idrar testlerini. silik çıkması hormonlarlada alakalı olabiliyor sonuçta. dilerim istediğin sonucu alırsın. ben birşey soracağım. kan testi yaptırdım negatif dediler daha sonra regl oldum ama o kadar stresliydimki regl mi oldum üstünemi gördüm anlamadım. dayanamadım dr a gittim hamile değilsin dedi. ama ben hala çok stresliyim. sağ göğsüm azıcık uyuşuyor saçmalıuorum iyice herhalde. dr da baktı değil mi olmadığımı söyledi ben neden böyle oluyorum peki????????????????????????

canım teşekkür ederim inş hepimiz güzel haberle alırz

canım benim bildiğim üstüne adet görme bizim her ay olduğumz regl e benzemiyor.. çok az adt oluyorsun ve rengi de daha farkılymış.

sen her aydan farklı şeklide ve farklı zmanada mı oldun reglini

selammmmm kızlar.....
öncelikle ronya tebrik ederim. gerçeten şu 2 ay çok bereketli oldu. hamişler çoğaldı. umarım yaz sonuna kadar herkesin göbişlerine bebekler gelir.

benim doğumada az kaldı. normalde 12 ağustos ama sezeryan istediğim için sanırım 4-5 ağustos olucak. bu hafta doktorumla karar vericez. sıcaklar çok fena. çok şükür toplam 4 kilo aldım. zaten bebekte 2 hafta önce 2700 gr dı. doktor 3- 3,5 kilo arası doğar dedi. normalde bende 72 kiloydum. 76 oldum. gerçekten kilo alsaydım ne halde olurdum merak ediyorum =))))))) hamişlere kolay hamilelik diliyorum. olmayanlarada çok dua ediyorum. herkesin bebişi olsun inşallaahhhhh..................

Tabi ki stres yaptığın için..
Hamile olsaydın şimdiye kadar doktor anlardı. Rahat ol ,herşeyin bir zamanı var.
Hamilelik belirtileri ve adet belirtileri hemen hemen aynıdır. Önemli olan doktorun gördüğü.. Belirtiler psikolojik,hiçbirşey ifade etmez.
Stres yapıldığı sürece hamile kalmak çok zor. Çünkü salgılanan stres hormonu yumurtalıkları baskılıyor. Rahat ol..

vay be, senin kadar az kilo alanı hiç duymamıştım.. nasıl başardın peki?
çok az kalmış canım inşallah kucağına alırsın sağlıkla.. duaların için teşekkürler

tam zamanında oldum hiç gecikmem olmadı. bende onu merak ediyorum gecikme olmadığı halde hamile olma ihtimalim varmıdır?????????? dr da baktı muayne etti. hayır değilsin dedi. bilmiyorum canım artık. eşimle 45 gündür ilişkimiz olmadı. yani olsa çıkardı değil mi???????

Slm kızlar size yazmak istedim.17 yaşında pko teşhisi konuklan ve şuan 26 yaşında ve pko'dan eser kalmayan biriyim.Şans bu ya neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum.Doğum kontrol hapları,aşırı kilo alma,kıllanma 6 sene boyunca bunlarla mücadele içindeydim ki en son şifayı otlarda arayana kadar.Öncelikle şöyle söliim kilo kesinlikle düşmanı kesinlikle en az 5 kilo verilmesi ve özellikle mekikle desteklenerek göbekten verilmesi çok önemli.Ayrıca hava değişikliği.Bunu ben bursada ikamet ettiğim için söylüyorum her ay uludağa çıkar ordan geldiğimin ertesi günü adet görürdüm.Birde bir karışımım vardı aktarımın bana tavsiye ettiği her gün 2 fincan ısırgan ve enginar cayı(2si 1 fincanda demlenip içilecek) ve nar ekşisi(günde 3 kaşık öğüre öğüre yiyodum). İnşallah bunlara gerek kalmaz ama ben faydalarını çok gördüm.Hala salatalarıma nar ekşisi kullanır günde 1 fincan bu çaydan içerim.Ne olur ne olmaz.Allah hepimizin şifasını versin...

arkadasim yumurtanin dollenmesinden 1hafta sonra bile hamilelik kanda cikar. Iliskiden beri 45gun oldu diyorsun demek ki gebelik yok. Kesinlikle cikardi yoksa.

''nediyim'' ağzımı açıkta bıraktın arkadaşım.. sadece 4 kilo almak mükemmel birşey.. sağlıkla bebişin de gelsin.. ben foruma ilk geldiğimde sen daha yenş hamileydin, zaman nasıl da geçiyor..

kızlar çok durgun son günlerde forum..
nerelerdesiniz yahu?

herkese iyi akşamlar nasılsınız bakalım hanımlar
duyduğuma göre 2 hamilemiz daha varmış ronya ve şule
herikinizide tebrik ederim rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallah ve darısıda buradaki hanımlara ve isteyen herkesin başına gerçekten çok sevindimm çok güzel haberler bunlar

benim tatilim bitti ve yine geldik evime evimi çok sevmeme rağmen burda olanlar gerçekten beni çok yoruyor kızlar rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ve banada sabır versin

eee sizlerden ne haberler var ?

Keske bugün bende hamıle olsam kızlar korkmayın bakın bende pkoluyum hamıle kaldım deseydım herkese umut olsaydı ıns arkadaslar en yakın zamanda tüm pkoluların bebeğı olur

canım hoşgeldin :)) tüm güzel dileklerine katılıyor, dualarına Amin diyorum..
şu sizin evin oralardaki sıkıntıları kafana takmamaya çalış lütfen..bak bebeğinde içinde huzursuz olur.. daha çok minicik belki ama senin yaşadığın heşey onu etkiliyor.. tahmin edebiliyorum çok zor kafaya takmamak ama ne yapacaksın.. kapını kapat kendi evinin içindeki huzura bak.. ben artık öyle yapıyorum.. yoksa düşündükçe insan kafayı yiyor..

evet kesinlikle bebek etkilenir bundan sonra ben bebeğim ve eşim dışında burdaki herkes umrum dışı

tuanacım canım şu kendini bilmez drlar yok mu topunu defetmek lazım çok geçmiş olsun diyeceğim ama geçmiş şükürler olsun rabbim başka kötü birşey vermesin inşallah hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz isteyen herkesede nasip etsin rabbim bebiş şuanda önce bebeğimin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün doğması ikincisi ise rabbim tüm isteyen hanımlara bebek nasip etsin kimseye aratmasın

saol canım herkez ıcın tek ıstegım bu saglıklı bebısler gelsın.sen sen ol onemlı testlerını ıyı bı yerde yaptır canım o ıkı gunu nasıl gecırdım bılmıyorum kendı dr.um aradı sımdı sonuclar cıkmıs yanından bıle gecmıyosun dedı(allahım bılır tabı yıne) cok rahatladım sımdı dıger yerden cıkıcak sonucu merak edıyorum.

Herkese hayırlı bir hafta diliyorumm...

Adet tarihime son 5 gün.Bebek için umudum yok ama kasıklarımda hafif hafif adet sancıları hissediyorum.Umarım zamanında olur adetim.

antibiyotik kullandığım için mantar belası başladı şimdide.Fitil ve krem kullanıyorum ama hafif hafif kaşıntılar devam ediyor.Olmazsa antibiyotik bitince doktora gitmem gerekecek tekrar

geçmiş olsun rturuncu çok fena bir kaşntı bende geçen ay olmuştum mantar ama ilk defa antibiotiğin mantara sebep olduğunu duydum demekki herkeste farklı bir etkisi oluyormuş temizliğine dikkat et ve genital bölge için şampuanlar var ondan kullan canım ama antar bitince bırak çünkü yararlı bakterileri öldürüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…