geçmiş olsun rturuncu çok fena bir kaşntı bende geçen ay olmuştum mantar ama ilk defa antibiotiğin mantara sebep olduğunu duydum demekki herkeste farklı bir etkisi oluyormuş temizliğine dikkat et ve genital bölge için şampuanlar var ondan kullan canım ama antar bitince bırak çünkü yararlı bakterileri öldürüyormuş
Kızlarr ben c.tesi kendiliğimden regli oldum dr bekle biraz olmazsan o zaman farlutal kullanırsın demişti. Sonra da 2. gün gel demişti ama pazara denk geldi bugüne aldım randevumu kan verdim bakıldı hormonlara ve çok şükür düzene girmiş. Fsh değerim yükselmiş ve lsh ile arasındaki iki kat fark kapanmış. Lsh fsh tan yüksek biraz daha yükselmiş salı gününe göre ama fsh ta yükseldiği için sorun kalmamış. Eğer lsh fsh tan iki veya iç kat fazla olursa pcos oluyormuş sende yok dedi yani kronik değil anlıkmış stresten olabilir dedi. Pırıl pırıl şu an sonuçların dedi. Çok sevindimm o kadar üzülmüştüm kii.. Çok şükür. İnşallah hepinizin dileği yerine gelir kucağınız bebişle dolar. Biz borçlandığımız için marta kadar bebek düşünmüyorum düşünmeye başlayınca yine gidicem doktoruma..
Hiç sorma canım ya.Ben evlendikten 1 ay sonra sistit oldum.Sistit tedavisinda ağır bir antibiyotik kullandım ve akıbetinde mantar oldum ilk defa.
Kadın doğum doktoru bazı kadınlarda antibiyotik sonrası mantar olabileceğini söylemişti.Daha sonralarda ne zaman antibiyotik içsem mantar olmaya başladım.Yaklaşık 6 aydırda içmiyordum ama bu defa çok hasta olunca mecbur kaldım yine.Ve sonuç yine aynı maalesef...Halbuki bekarken hiç böyle şeyler gelmemişti başıma :2:
canım eğer geçmişinde pko var ise,her aldığın kilo seni tekrar pko olmaya aday gösterecektir(inşl.tekrarlamaz)
benim lh hormonum fsh hormonundan biraz düşük.Yani eşit sayılılırlar.Ultrasonda pko deniyor ama hormonlara bakılınca bi sorun yok deniyor.Ona rağmen hala bebiş olmadı.Bu 3.cü ayımız.
Ben ilk doktora gittiğimde sadece adet düzensizliği için gitmiştim.Adetlerim her 35 ,36 günde bi sabit olurdu ama yinede görünmek istedim.Doktor pko olduğumu söyledi ve bebek kararını ertelemekten vazgeçip bi an önce çocuk çalışmalarına başlamamı istedi.Ben ise daha herşey için erken olduğunu,en erken eylül ekim gibi çalışmalara başlamak istiyordum.Çünkü ben mükemmel bir bebeklik dönemi geçirmiştim.Hiçbir eksiğim olmamıştı.Bebeğiminde benim gibi bolluk içinde büyümesini istiyordum.O yüzden tarihe bağlıyordum bebek kararını.Sonra eşimin ısrarlarına dayanamayıp korunmayı bıraktım ve ilk aydan umarım daha bebek olmamıştır diye düşünüyordum.Ve gerçektende öyle oldu.Şimdi 3.cü aydayız ve hala bebek yok.
O yüzden arkadaşın dediği gibi en azından yumurta takibini aksatma derim ben.
:)yok be guzelım ne yapıcaksın ben okuyorum herseyı ama atlıyorum bazen sanırım kusura bakma.kız sana o kadar yazıyom ben sen nie bana hiç pas vermiyon bişimi yaptım yavv
cnm 3 ay cok kisa bir sure. Bir ayda hamile kalma olasiligi her kadinin yuzde 30 dur. Doktorlar bir seneye kadar normal diyor. Hatta benim anneannem 3sene sonra hamile kalmis.tedavisiz.Hiç sorma canım ya.Ben evlendikten 1 ay sonra sistit oldum.Sistit tedavisinda ağır bir antibiyotik kullandım ve akıbetinde mantar oldum ilk defa.
Kadın doğum doktoru bazı kadınlarda antibiyotik sonrası mantar olabileceğini söylemişti.Daha sonralarda ne zaman antibiyotik içsem mantar olmaya başladım.Yaklaşık 6 aydırda içmiyordum ama bu defa çok hasta olunca mecbur kaldım yine.Ve sonuç yine aynı maalesef...Halbuki bekarken hiç böyle şeyler gelmemişti başıma :2:
canım eğer geçmişinde pko var ise,her aldığın kilo seni tekrar pko olmaya aday gösterecektir(inşl.tekrarlamaz)
benim lh hormonum fsh hormonundan biraz düşük.Yani eşit sayılılırlar.Ultrasonda pko deniyor ama hormonlara bakılınca bi sorun yok deniyor.Ona rağmen hala bebiş olmadı.Bu 3.cü ayımız.
Ben ilk doktora gittiğimde sadece adet düzensizliği için gitmiştim.Adetlerim her 35 ,36 günde bi sabit olurdu ama yinede görünmek istedim.Doktor pko olduğumu söyledi ve bebek kararını ertelemekten vazgeçip bi an önce çocuk çalışmalarına başlamamı istedi.Ben ise daha herşey için erken olduğunu,en erken eylül ekim gibi çalışmalara başlamak istiyordum.Çünkü ben mükemmel bir bebeklik dönemi geçirmiştim.Hiçbir eksiğim olmamıştı.Bebeğiminde benim gibi bolluk içinde büyümesini istiyordum.O yüzden tarihe bağlıyordum bebek kararını.Sonra eşimin ısrarlarına dayanamayıp korunmayı bıraktım ve ilk aydan umarım daha bebek olmamıştır diye düşünüyordum.Ve gerçektende öyle oldu.Şimdi 3.cü aydayız ve hala bebek yok.
O yüzden arkadaşın dediği gibi en azından yumurta takibini aksatma derim ben.
cnm 3 ay cok kisa bir sure. Bir ayda hamile kalma olasiligi her kadinin yuzde 30 dur. Doktorlar bir seneye kadar normal diyor. Hatta benim anneannem 3sene sonra hamile kalmis.tedavisiz.
benim anlayamadığım bir nokta var.. pko bizim yumurtlamamıza mı engel oluyor sadece; yoksa hamile kalmamıza da mı olumsuz etkisi var?
canım zaten yumurtlama olmazsa hamile kalamayız yani pko yumurtlamamıza engel bir durumdur bu sebepten de hamilede kalmamız zorlaşıyor
merhaba..buraya daha öncede birkaç kez yazmıştım.bende pko luyum.2 doğum yaptım.ilk bebğimi 30.haftamda erken doğum nedeni ile kaybetttim.şimdi 3 yaşında bi oğlum var.2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 2 ay önce bıraktım.çok baş ağrısı yapmaya başlamıştı.son adetimi 4 haziranda gördükten sonra adet olmayınca farlutal aldım.dr tavsiyesi ile.hap biteli 10 gün oldu ve hala adetim gelmedi.aşırı derecede rahatsızım.vücudumda ödem oldu,kasıklarım ağrıyor.adet olamıyorum.
farlutal kullanıp böyle geciken varmı aranızda?daha kaç gün beklemeliyim?
hayır canım benim demek istediğim, yumurtamız oluştuğu zaman bile normal insanlara göre daha zor mu hamile kalıyoruz?
merhaba..buraya daha öncede birkaç kez yazmıştım.bende pko luyum.2 doğum yaptım.ilk bebğimi 30.haftamda erken doğum nedeni ile kaybetttim.şimdi 3 yaşında bi oğlum var.2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandıktan sonra 2 ay önce bıraktım.çok baş ağrısı yapmaya başlamıştı.son adetimi 4 haziranda gördükten sonra adet olmayınca farlutal aldım.dr tavsiyesi ile.hap biteli 10 gün oldu ve hala adetim gelmedi.aşırı derecede rahatsızım.vücudumda ödem oldu,kasıklarım ağrıyor.adet olamıyorum.
farlutal kullanıp böyle geciken varmı aranızda?daha kaç gün beklemeliyim?
evet kızlar yine ara ara gelmeye çaşlışıyorum...hayatım tam bir kaos şu an, inanılmaz yoğun geçiyor...
bildiğiniz gibi adetim gecikmişti, ben size bir şey söyliyimmi: Biliyordum ! yani hamile olmadığımı...
her kadının bir şekilde 6. hissi farklı şeylerde kuvvetlidir ve ben hamile olduğumu gecikmenin ilk günleri hissedeceğim bunu çok iyi biliyorum.....
Yenilikler varmı? herkes ne yapıyor?
hayır canım benim demek istediğim, yumurtamız oluştuğu zaman bile normal insanlara göre daha zor mu hamile kalıyoruz?
evet kızlar yine ara ara gelmeye çaşlışıyorum...hayatım tam bir kaos şu an, inanılmaz yoğun geçiyor...
bildiğiniz gibi adetim gecikmişti, ben size bir şey söyliyimmi: Biliyordum ! yani hamile olmadığımı...
her kadının bir şekilde 6. hissi farklı şeylerde kuvvetlidir ve ben hamile olduğumu gecikmenin ilk günleri hissedeceğim bunu çok iyi biliyorum.....
Yenilikler varmı? herkes ne yapıyor?
selam kızlar dün gece döndüm ben...
nediyim, minietek moontorrent tuanatay yellooww bebeklerinizin iyi olmasına çok sevindim kızlar her şey iyi gidecek....
busmai inşallah iyisindir sen de canım?
tuncss iyisindir inşallah turuncu canım sen de beklemedesin benim gibi...
şule3306 canım sen hamile misin gerçekten? inşallah öyledir....
umarım herkes iyidir kızlar....
Reyhan canım sen ne yapıyorsun?
Biricik bu ayını iyi değerlendir tamam mı?
görüşmek üzere kızlar.... ben bu gün temizlikle uğraşıyorum ama gece gelirim herhalde nete...
iyiyim çok iyiyim moralim de çok düzeldi şükür.... yüzmek de çok iyi geldi... eşim de izin alarak bana eşlik etti şimdilik her şey yolunda nasıl gidiyor gebelik her şey yolunda mı canım?hoşgeldin canım inşallah sende iyisindir tatilin iyi geçmiştir gece bekleriz seni
slm kızlar,
bi sürdir tatildeydim yeni döndüm uğrayamadım buralara.. şimdide ev taşıyorum yoğun geçio günler. bebişim iyi çok şükür sadece şikayetlerim arttı biraz. bulantım halsizliğim var epeyce. 8. haftamız da bitmek üzere artık. günler çabuk geçiyor. umarım hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?