Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin canım inşallah bakalım hayırlısını versin Allah öyle dua ediyorum 2 aylık olmuş neredeyse de mi maşallah ne çabuk geçiyor canım.... herhalde riskli bir dönemin vardı onu atlattın değil mi.... sık sık ultrasona gir sen canım pıhtılaşma için... bebeğini usg den her gördüğünde rahat eder için tamam mı?....
görüşürüz.... ilaçlarını aksatma iğnelerini hep düzenli ol bizim miniklerimiz değerli çok zor geliyorlar gitmemeleri için de her şeyi yapamalıyız.... ben bile hamile olmamama rağmen sizler için çok heyecanlanıyorum sizlerin durumunu kendi durumummuş gibi takip ediyorum.... :))

Son düzenleme:
bu gece baya sakin topiğimiz kızlar ben birazdan yatacağım... tatilde aldığım 1 kiloyu yarından itibaren platesle yakmaya başlıyorum... erken kalkacağım yine....
iyi geceler
yarın ola hayır ola....

Son düzenleme:
bicimmm kuzum ben geldim koyda ateşine bakayım
canım ben uyku modunda geziniyom :))
şimdilik bir sorun yok umarım sorunsuz devam eder
canım yumurtlama olmadı demek olmucak demek değil
ben çok kere 30 günden sonra yumurtladım
sabırla tablonu takip edelim
hep aynı saatte ölçmeyi ve akıntı durumunu girmeyi unutma
öperim seni kocamann

canım eklemeye çalışıyorum sorun oluşuyor bir daha deneyeceğim iyi olmana da çok sevindim...akıntım da bu ay olmadı gibi bişey... şu günlerde sağ tarafta kasık ağrım var dediğin gibi akıntı da takip edeceğim... :) çok sağol

Eklentiler

• $t y.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
canım eklemeye çalışıyorum sorun oluşuyor bir daha deneyeceğim iyi olmana da çok sevindim...

canım dediğin gibi bu ay çatlamamış yumurtan
ama şuan ateşin düşük seyrediyor çalışmaları ihmal etme
öpüyorum seni ara ara bakarım ateşine

canım dediğin gibi bu ay çatlamamış yumurtan
ama şuan ateşin düşük seyrediyor çalışmaları ihmal etme
öpüyorum seni ara ara bakarım ateşine

bu aralar çalışmalar olacak zaten canım ben topiğe eklerim belirli günlerde... haber veririm sana iyi geceler canım... inşallah senin de tüm hamile arkadaşlarımın da hamileliğiniz sonuna kadar sorunsuz gitsin...

evet canım 1 hafta sonra 2 aylık olucak rabbim nasip kısmet ederse kanamam vardı ama hamdolsunki geçti şimdilik kanamam yok ama gazdan dolayı mı yoksa başka birşeyden mi ara ara kanamam oluyor dün mor lahana yemiştim acaba ondan gaz mı oldu

evet canım dikkat etmemiz laızm zor geliyor bizim miniklermşiz seninde bizim kadar heyecanlı olduğunu burdan anlayabiliyorum canım çok saol igin için

canım yediklerine sen yine de dikkat et yemeye de çok yüklenme bu aralar bol sıvı almaya gayret göster... her şey yolunda gidecek merak etme zorları başarıyoruz bizler.... bebeğin rahmindeki yerinden olur kanama ya da leke sorun etme onu ultrasonda görüntü normal olduğu sürece sorun yok yani...

gazdan dolayı mı yoksa başka birşeyden dolayı mı karnm ağrıyor yazacağıma kanamam oluyor yazmışım canım

yok canım doğru düzgün yemek yiyemiyorum bulantı oluyor zaten doymadan da kalkıyorum caım biraz önce yanlış yazmışım karnım ağrıyor diyeceğime kanamam var demişim yanlış yazmışım
senin beklenen adet tarihin ne zaman canım

gazdan dolayı mı yoksa başka birşeyden dolayı mı karnm ağrıyor yazacağıma kanamam oluyor yazmışım canım

:)
kanama yoksa tabi çok iyi canım ya böyle devam etsin....
kasık,karın ağrısı falan normaldir şişkinlik olabilir ilk zamanlarda canım..... su içmeye özen göster zaten hava sıcak bol su iç....
bulantın varsa az az ve sık sık yemeye çalış...
benim beklenen adet temmuz sonu ama bakalım hiç belirti yok ve yumurtlamam olmadı diye düşünüyorum hatta ateş çizelgem bunu gösterdi....
sanırım şu önümüzdeki günlerde olacak yumurtlama geç olacak bu ay bakalım göreceğiz nasıl gelişecek....

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar benim uyku zamanım geldi sabah 6.15 kalkacağım yine öpüyorum sizleri.... yellooww canım kendine ve güzel bebeğine dikkat et...
görüşmek üzere....

inşallah hayırlı bir şekiilde senin için olumlu olarak gelirişrde rabbim gönlündekini sana nasip etsin canım benimm
benimde belirtim olmamıştı adetime yakın bende yine gecikeceğimi düşünmüştüm ama sen yinede kafanı rahat tut canım streste yapma

çooooooookkkkkkkkk üzgünümmmm (( başımdaki pko derdi yetmiyomuş gibi bide eşimdede varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyomuş :'''((( bide bu sorun çıktı

çooooooookkkkkkkkk üzgünümmmm (( başımdaki pko derdi yetmiyomuş gibi bide eşimdede varikosel çıktı ameliyat olması gerekiyomuş :'''((( bide bu sorun çıktı

canım geçmiş olsun üzülme öncelikle eşinin tedavisi varmış moralini bozma canım inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girer

iyi geceler kızlar benim uyku zamanım geldi sabah 6.15 kalkacağım yine öpüyorum sizleri.... yellooww canım kendine ve güzel bebeğine dikkat et...
görüşmek üzere....

iyi geceler canım sende kendine dikkat et öptüm görüşürüz

Günaydın Herkese....
çok sağol canım hepimiz için iyi olsun her şey.... hayırlısıyla sağlıkla olsun diyorum artık hep.... bakalım Allah biliyor zamanını....

üzülme lütfen sonuçta tedavisi olan bişey bu ve pek çok erkekte görülebilen bişey.... canım sıkma canını tedavisini ameliyatını olur eşin sen de bu arada kendi tedavinle ilgilenirsin hepsi bittiğinde de bebeğiniz olur buna inan tamam mı....iyi düşün canım....

arkadaslar beb duphaston adlı bır ılac kullanıyorum aranızda kullanan varmı yardımcı olabılırmısınız ınsaallah ısteyen herkesın sağlıklı bebeklerı olur

duphaston zamanında regl olabilmen için kullandığın ilaç...siklus ortalarında içmeye başlanır ve ilaç bitiminden yaklaşık 3-4 gün sonra adet görülür... adet görmezsen gebelik durumu düşünülür... gebelikte de zararı olmaz çünkü progesteron içerdiğinden bebeğin tutunmasını sağlar... bildiklerim bunlar....

bıcım hosgldın tatlım yoklugun bellı oluodu sımdı baktımda sayfalar baya ılerlemıs.pozıtıf enerjıyıde depoladın sen bugun yarın catlatırsın yumosu:)
esperanza canım sende hosgeldın bızım bebısımız ıyı masallah suan kasıgımda top gıbı duruyo hala kılo alamadımda pek bebısın buyudugunu gorebılıyorum:) senınkıde ıyıdır umarım baya merak etmıstım ama haberınızı alınca rahatlıyoruz.

teşekkür ederim desteğiniz için. eşim 30 yaşında ve hiç ameliyat olmamış şimdiye kadar o yüzden korkuyo ameliyattan pek ikna olmadı gibi yani erteliyo şimdilik.. bide sonradan baya dikkat etmesi gerekiyomuş kendisine ne yapısı nede işi müsait değil bunun için ( ne yapıcam bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…