üf canım ya söylemiyor işte böyle birşey. belki progestan içsem tutunurdu. ama yapısında bir bozukluk olup tutunması da iyi olmaz.. bu anormal bebektiyse ve tutunabilseydi gene boş gebelik olacaktı ve gene kürtaj olacaktım belki de. o kadar çıkmazdayım ki ne yapacağımı şaşırdım.
canım sendeki şans herkese vurmaz,maşallah diyelim:) ben de bu hafta endokrine gidip şekerime baktırıp ilaç gerekliyse yazmasını isteyeceğim ,belki kaliteye faydası olur .doktor hiç söylemiyor haberi yok heralde ya çok sinir oluyorum artık. yaşadıklarım normal değil.
şimdi hiç durma eczaneden glifor al 1000 mglık güven bana bende bunu burda öğrendim doktorlar söylemiyorlar zaten ama ben doktora dedim siz hiç söylemiyorsunuz ben bir tavsiye üzerine glifora başladım diye oda cok iyi yapmısın dozu ikiye cıkar dedi düşünebiliyormusun doktorlar uğraşmıyor fazla sen hatırlatırsan o zaman aferin diyorlar ancak.. ben önce Allah sonra glifora bağlıyorum bu şansı. glifor şekeride dengeliyor üstelik bir gliforla dene 2 ay sonra endokrin uzmanına git bende öyle yapıyım dedim glifor içtiğim iki ay içerisinde 2 hamilelik yasadım endokrine gerek kalmadı sen bilirsin yinede canım.