Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Rabbim hepimizi bu illetten kurtarsın beterlerinden de korusun inşallah....

amin canım bak 2 kilon gitmiş ne güzel aynen devam et...
benim hedefim evlendiğim zamnki kilom 52... ne yazıkki 56 kiloya çıkmışım yine 54 ten ve zor kilo veriyorum bende...

teşekkür ederim canm benm inşallah hepimizin bebeği bir an önce gelir.tedavide aynı aşamadaymışız senle.birbirimizi takip ederiz artk.demek ki çok etkili metformin dr.n hemen anladığına göre.ben bu ay iyiki sormuşum yoksa söylemiyorya.iyikide sizler varsınız ki burda birbirimizi bilgilendiriyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz.tamam canm bende sabah akşam başlıyayım metformine.göbekten iğneyi kesinlikle bende yapamam ama neyse ki bişey hissetmemişsin.farlatural bende geciktirmiyo canmya ben ondan önce duphaston kullandım perişan etti beni.10gün hap iç 10gün adet bekledim öldümya.farlaturalda 2.3.günde geliyo bende ama bilmiyom bu ay nasıl olcak.hayırlısı yeni ay ve yeni umutlar başlıyo...

canım benim insan farkında olmadan geriliyor aslında... bizi bizden iyi kimse anlayamaz.. bende çok üşüyorum dün akşamdan beri.. resmen titriyorum resmen.. havalar soğudu.. bende üşümekten başka hiçbirşey yok
tv açık kenarda kendi halinde çalışıyor, tek başımayım.. yalnızım.. yapayalnız.. bir bebeğim olsaydı, o şimdi öğlen uykusuna yatmış olsaydı bende onun uyumasından istifade edip ütülerimi yapsaydım..

Hosbuldum tsk ederim nasilsiniz ? cok daraliyorum icimde hep bi korku kusku var sohbet etmek istedim bende

hepimizin kuşkuları var ama tedavi süreçleriyle bir de moralimizi yüksek tutarak iyi olmaya çalışıyoruz aslında....
sen ne gibi tedavilerden geçtin evli misin?

ayyy ne güzel hayaller bunlar....
çok haklısın ben de şu anda öyle olması neler vermezdim ama olacak biliyorum inşallah güzel haberini alacaksın bu defa....ben de genelde yalnızım evde ama yemek yaparak ev işleri tv bilgisayar vakit geçiyor vakitle derdim yok ama bebeğim gelsin artık diyorum...
aynen ayaklarım hep soğuk... ateşim de 36.2 36.4 öyle gidiyor düştü yani bakalım neler olacak...

Son düzenleme:
hepimizin kuşkuları var ama tedavi süreçleriyle bir de moralimizi yüksek tutarak iyi olmaya çalışıyoruz aslında....
sen ne gibi tedavilerden geçtin evli misin?

Ben gecen sene temmuzda evlendim 1 sene cocuk dusunmedik (aslinda ben degil esim) simdide istiyoruz yurtdisindayim burda ilk kez dr gittim bana 3 aylik duphaston verdi eger olmazsa rahim filmi cekincem tekrar gidicem tedaviye baslicaz 14 yasindan beri pkoluyum caresi yok evleninde biraz degismisti adet gunlerim simdide 2 gundur duphaston aliyorum sabah aksam daha 3 aydir deniyoruz kendiliginden olmasini beklemeden tedavi olmak istedim ben de

pcolu arkadaşlarım merhaba hamile kalmak için bitkisel şeylere başvuranınız varmı

anladım canım metformin alıyor musun?
kaliteli yumurta için ve adet düzenleme için içiyor arkadaşlarımız... gerekirse ben de başlayacağım...
benim de 14 yaşımdan beridir var ne yazıkki... ama çaresi de var Allah tan... ben yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum sonra da çatlatma iğnesi tedavide 2. ayım artık hayırlısını dilemekten başka yapacak bişey de yok...

pcolu arkadaşlarım merhaba hamile kalmak için bitkisel şeylere başvuranınız varmı

ben hayıt içtim birkaç kere faydası da olmuştu az gelen adeti arttırmıştı ama şimdi klomen kullandığımdan ayrıca bitki çayları içmiyorum....
böğürtlen kökü kullanan arkadaşımız var incirin de çok faydası oluyor...

Hayir hic almadim dr tavsiyesiylemi aliniyor, INSALLAH bizde o guzel gunleri goruruz derdimizden buyuk RABBIMIZ var bazen umutsuzluga kapilmiyorum desem yalan olur ama boyle pco lu hanimlarin hikayelerini okyunca umudum artiyor. Hayirlis bir vakitte gelsin bebisler INSALLAH

canım inşallah olur dediğin gibi.. ateşe çok takılma bak az önce de demiştim..
benim bugün kasıklarımda ağrı var, anlam veremediğim şekilde.. sanki adet olacakmışım gibi sızlıyorlar..

pko sendromunda doktorlar ilk bu hapı öneriyorlar... sen de bir doktorunla görüş istersen...insülin direncini dengeliyor bu hap... sağlıklı yumurta üretimine katkısı var... erkeklik hormonunun arttığı durumlarda doktorlar önce bu hapı veriyor...

canım inşallah olur dediğin gibi.. ateşe çok takılma bak az önce de demiştim..
benim bugün kasıklarımda ağrı var, anlam veremediğim şekilde.. sanki adet olacakmışım gibi sızlıyorlar..

oh oh çok iyi canım yoksa rahme ekilme gününde misin? bundan sebep ağrı olur biliyorsun de mi ay hadi inşallah ya... tuanatay derdi hep adet olacağım ben bebek değildir diye sancım çok derdi hamile haberini aldık...

Son düzenleme:

ne yapacağımı bilmiyorum bundan önce 2 kez gebelik geçirdim biri boş gebelik diğeri ise 9 aylıkken doğuma az kalmıştı kordon dolanmasından dolayı ölü doğum yaptım nasıl oluyor anlamadım sonrasınsa tüplerim yapısmıs laporoskopi oldum onlar açıldı polikistikover var onuda yenmeye çalışıyorum herşeye rağmen istiyorum

çok zor şeyler atlatmışsın canım ya....başın sağ olsun ( çok üzüldüm...
boş gebelik sanırım yumurtanın boş olmasından kaynaklanıyor bazen yumurtanın içinde hücresi olmazmış bu yumurtamızı kaliteli hale getiren şeker haplarından alıyor musun peki sen?
gelecek meleklerimiz biliyorum...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canm.evet artk sonunda gecikmelide olsa metformine başlıyorum.canm şuan 850mg glucophage var onu bitireyim sonra geçeyim 1000mg'ma.iğne korkutuyodu ama rahatladım şuan tuncss'da hiç hissetmiyosun dedi.saolun kızlar dr.dan çıkınca üzüldüm biraz ama sizle dertleşince unutuyom biraz.iyiki varsınız.dr.m da biraz asık suratlı gülümsemiyor ama ben onu seviyorum ve güveniyorum.hem bugün gülümsedi:))sabah gittiğim için belkide enerjikti hep öğleden sonra gidiyodum bugün işede gitmedim dr.a gitcem diye izin aldım.yarın sorar dururlar artk ne oldu geçmiş olsn.her seferinde yalan uydurcam diye kırk takla atıyom.

canım her şey yolunda gitsin tüm tedavi sürecin aşamalarında aklına ne takılırsa paylaşırsın... iyiki sizler de varsınız...
evet önce 850mg iç onu bitir belki de o yeterli gelecektir... yeterli gelmezse doktoruna danışarak arttırırsın dozunu...
zaten yumurtan gününde gelişirse ilaç yeterli geliyor demektir... farlutala başladın mı?

yemek yapmam gerek, ütüler yine birikti bu gün de tembel günümdeyim kıpırdamak istemiyorum yerimden :)

Son düzenleme:

aa bilmem ki.. o ne zaman oluyo ki? ayyy inşallah arkadaşım.. valla heveslenmek istemiyorum ama bi yanımda aman ne olcak hamile gibi düşün hisset diyor nasip herşey.. hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…