Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan umut kesilmez rabbim güldürsün bizlerıdeMoral falan kalMadi yine çok umutlu idim bu sefer test yaptım şimdi negatif cikti ağlamak istiyorum ama ortam hiç müsait degildemin de hamilelik baktım hayal gibi ......
canım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)Pikoluyum bugun adet olmam gerekiyodu yok adetin 5.gunu klomene baslicaktim ya hamis olsam degil isemde adet olsamda hapa baslasam .ilk kullancam
Hayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin insallah başka bişey yapti mi kür falanben 3 ay dogum kontrol hapıyla duzene sokmaya calıstım sonra bıraktım cocuk ıstedıgım ıcınde .. 4 ay progestan kullandım . doktorum regl duzene gırdıkten 3-4 ay sonra hamıle kalabılırsın dedı ama ben o soledıkten 1 hafta sonra daha reglm duzene gırmeden hamıle kaldım 5-6 ay korunmamıstık olmuo dıye uzuluodum. Hıc stres yapmayın uzulmeyın kızlar sızın yasadıklarınızı yasadım aylarca uzuldum ama bosunaymıs 5 haftalık hamıleyım.
inşallah bize de nasip olur ben de çok istiyorum bu ay bekliyorum merakla hayırlısı her şeyinHayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin insallah başka bişey yapti mi kür falan
Birkac gun beklicem test yapcam yoksa ve daha gelmezse gtcem doktora ya diger ayin 18inde tarlusal ile adet olmustum tatlimyacanım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)
Aslanpencesi bitkisinin cayini icmistim ama 10gun felan onun bi etkisi olmusmudur bilmiyorum canimHayırlı olsun canım Allah tamamını erdirsin insallah başka bişey yapti mi kür falan
canım bende bir kez kullandım tarlusalı ama ben baya adet olamadım şiştim kilo aldım ağrılar falan çok kötü adet olamamak mahvoldum şuan 3 4 aydır düzene girdi şimdilik rahatım şükür:)Birkac gun beklicem test yapcam yoksa ve daha gelmezse gtcem doktora ya diger ayin 18inde tarlusal ile adet olmustum tatlimya
Darisi basima dua ette klomene gerek kalmasin tatlimya bebis istiyorummm. Ilk gecen ay gittigimde zor hamilelik lh cok yuksek dedi evde aglamaktan mahvolmustum tabi bisi bilmiyorumki bu siteyi gordum pkoyu arastirirken cok okudum yorumlari baya birseyde ogrendim kafam birazdaha rahat ama iste bazen tvde bebek goruyorum basliyorum aglamaya bnim hormonlar tavan yapiyor aradacanım bende bir kez kullandım tarlusalı ama ben baya adet olamadım şiştim kilo aldım ağrılar falan çok kötü adet olamamak mahvoldum şuan 3 4 aydır düzene girdi şimdilik rahatım şükür:)
Bende de pko var ama adetimin çok düzenli doktorumu da şaşırıyor örneğin son 1.5 yıldır 28-30 günde bir oluyorum pko lu hanımlar hormonlarıniza iyi baktırın bence ....canım kan tahlili yaptır öğrenirsin pkonun en kötü yanı adet tarihin belirsiz bu çok zor bir durum benim de 3 4 aydır düzene girdi şükür :)
Prolaktin yüksek bunun yüksek olması çocuk olmasına engel normal i 6- 29 arası o ilaçla düşer sıkıntı yapma diğerleri normal pko içinde soğan suyunu önerdiler arkadaşlar bende içmeye başladımMrb kızlarr Banada pko teshişi konuldu yumurtaların tembel falan dedi ama tam bilgi vermedi dr..Hormon testi yaptı ptolaktin değerim yüksekmiş ilaç verdi düşürüp tekrar hormon testi yapcakmıs bebek istiyoruz moralim çok bozuk
Hormon değerlerim
TSH 3,35
E2 49 pg/mL
LH 7,64
FSH 7,03 mIU/
PROLAKTIN 28,68 ng/
Nasıl sizce anlayanlar yorumlayabilirmi lütfen![]()
baakalim ne olcak bugun adet olmam gerekiyo yok Rabbim hamis olayim.sen hap ne kullaniyorsunBende de pko var ama adetimin çok düzenli doktorumu da şaşırıyor örneğin son 1.5 yıldır 28-30 günde bir oluyorum pko lu hanımlar hormonlarıniza iyi baktırın bence ....
İnşallah hepimizi .....Allahtan umut kesilmez rabbim güldürsün bizlerıde
Ben suan hap kullanmıyorum geçen ay klomen ictim ve çatlatma ignesi verdi doktor ama olmadı nasip değilmiş ...bide bende rahim perdesi var ona da bağlıyorum ben olmanasını .şimdi ise araştırma hastanesine gitcem özel gidiyordumVala baakalim
baakalim ne olcak bugun adet olmam gerekiyo yok Rabbim hamis olayim.sen hap ne kullaniyorsun