• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende pkoydum.Oncelikle zayifladim sonra sogan suyu ictim bu cok onemli once zayiflayip sonra icmek.Ve hergun 1saat yurudum mutlaka.Cips,kola hayatimdan cikti.Turk kahvesi ictim gunde 2 kere ama bu tiryakiligimden dolayi.Ve gecti pkom suan cok mutluyum 35 gunde bir duzenli adet goruyorum.Ama kilo alinca adetim 3 4 gun gecikiyor

Bende pkoydum.Oncelikle zayifladim sonra sogan suyu ictim bu cok onemli once zayiflayip sonra icmek.Ve hergun 1saat yurudum mutlaka.Cips,kola hayatimdan cikti.Turk kahvesi ictim gunde 2 kere ama bu tiryakiligimden dolayi.Ve gecti pkom suan cok mutluyum 35 gunde bir duzenli adet goruyorum.Ama kilo alinca adetim 3 4 gun gecikiyor

Geçer mi gerçekten pko bende de var 1.60 boy 60 da kilom var soğan suyu falan isem geçer mi ...? Yada kilo versem

kızlar pco için inofolic adlı ilaç var. gebe kalabilmek için bu ilaçdan kullanan ve hamile kalan var mı?
ben folik asit kullanıyorum ama başka bir firmanın ürünü. acaba başlasam mı inofolic kullanmaya yada bir ay sonra su an kullandığım ilacım bitecek o zaman mı başlasam. dr um kullanabilirsin dedi inofolic için

Ben kullanıyorum ikinci pakete geçtim 29 nisanda da klomen vuruldum on gün oldu bir haftaya belli olacak hamile miyim değil miyim nasip inşallah olur yazarım o zaman Allahtan ümit kesilmez

Ben kullanıyorum ikinci pakete geçtim 29 nisanda da klomen vuruldum on gün oldu bir haftaya belli olacak hamile miyim değil miyim nasip inşallah olur yazarım o zaman Allahtan ümit kesilmez

İnsallah canim. Hayirli haberlerini aliriz buradan. İlaç kolay bulunmuyormus arastiriliyor su anda inofolic combi kullanicam. Hayirlisi olur insallah

mrb bende 2.cocugumu kucagima almak istiyorm ama olmuyor.15 gun once doktora sikayetlerimle gittim.2 aydir siyahimsi et parcali adet gormem ve kilo alisim.. durumumu degerlerdirirseniz sevinirm.

merhaba arkadaşlar bende de pko var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi 2. denemem bugün iğneyi vurulacam yumurtam 18mmydi cuma günü doktor pazartesi bekleyelim dedi bakalım bu ay ne olur bilmiyorum hayırlısı çok istiyorum bebek sabır ve dua başka elimden bir şey gelmiyor

Moral falan kalMadi yine çok umutlu idim bu sefer test yaptım şimdi negatif cikti ağlamak istiyorum ama ortam hiç müsait degildemin de hamilelik baktım hayal gibi ......

Geçer mi gerçekten pko bende de var 1.60 boy 60 da kilom var soğan suyu falan isem geçer mi ...? Yada kilo versem

Boylarimiz yakinmis ben pko oldugum zaman 63 kiloydum ve doktor bana yumurtaliklarin yag baglamis resmen dedi.30 gunde bir adet gordugumde 52kilo falandim.Suan 56-58 kiloyum 35 gunde bir goruyorum.Ama suan sogan suyu icmek bence fayda eder mi bilme.Once siz 55 kilo olun ve cidden gunluk yuruyun en azindan sokaklari turlayin eve geldiginizda aksam bacaginiz agrisin yani.Sonra sogan suyu icin gecer.Benimki bu sekil gecti ama hala yuruyus yaparim ben sadece sogan suyu icmiyorum

merhaba arkadaşlar bende de pko var bu ay klomen ve çatlatma iğnesi 2. denemem bugün iğneyi vurulacam yumurtam 18mmydi cuma günü doktor pazartesi bekleyelim dedi bakalım bu ay ne olur bilmiyorum hayırlısı çok istiyorum bebek sabır ve dua başka elimden bir şey gelmiyor
Boylarimiz yakinmis ben pko oldugum zaman 63 kiloydum ve doktor bana yumurtaliklarin yag baglamis resmen dedi.30 gunde bir adet gordugumde 52kilo falandim.Suan 56-58 kiloyum 35 gunde bir goruyorum.Ama suan sogan suyu icmek bence fayda eder mi bilme.Once siz 55 kilo olun ve cidden gunluk yuruyun en azindan sokaklari turlayin eve geldiginizda aksam bacaginiz agrisin yani.Sonra sogan suyu icin gecer.Benimki bu sekil gecti ama hala yuruyus yaparim ben sadece sogan suyu icmiyorum
Evet bende kilo vermem gerektiğini biliyorum fark ettim yani ideal kiloya inmek en güzeli desteğin çok teşekkür ederim yalnız pko var ama adetimin çok düzenli rahim de kistlerim oldu iki kez o aylarda çok ağrı çektim bunaldım sivilce de çok yapiyor

ben 3 ay dogum kontrol hapıyla duzene sokmaya calıstım sonra bıraktım cocuk ıstedıgım ıcınde .. 4 ay progestan kullandım . doktorum regl duzene gırdıkten 3-4 ay sonra hamıle kalabılırsın dedı ama ben o soledıkten 1 hafta sonra daha reglm duzene gırmeden hamıle kaldım 5-6 ay korunmamıstık olmuo dıye uzuluodum. Hıc stres yapmayın uzulmeyın kızlar sızın yasadıklarınızı yasadım aylarca uzuldum ama bosunaymıs 5 haftalık hamıleyım.

Ben bekarım hormon testi yaptırdım prolaktin 45 çıktı diğer hormanlar normal.Dostinex verdiverdi.yumurtalık da normal. İlaçla geçer mi acaba

Arkadaslar 10 aydır pko ile mücadele ettim ama kurtulamadim geçen ay adet olduğumda yine doktora gittim ve bu sefer desolet verdi adetimde kullanmaya başladım aynı zamanda da 15 gün soğan kürü yaptım ikiside bitti ve 4 gün sonra adet oldum dün muayeneye gittim ve doktorum sasirdi ve zerre kadar kist kalmamış dedi dünden beri çok mutluyum kesinlikle soğan kürü yapmalısınız inş. Artık hamile de kalabilirim

Kızlar merhaba, ben adet duzenliyici ilaci biraktim. En Son 26 martta adet gördüm. Geven hafta betahcg yaptirdkm. Negatif cikti sonuç. Bir sene oldu bebek isteyeli tedavi süreci. Ben gideyim mi en yakin zamanda Dr.a . adetler tekrar düzensizliğe girdi :(

Back
X