• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

A
Ben suan hap kullanmıyorum geçen ay klomen ictim ve çatlatma ignesi verdi doktor ama olmadı nasip değilmiş ...bide bende rahim perdesi var ona da bağlıyorum ben olmanasını .şimdi ise araştırma hastanesine gitcem özel gidiyordum
Anladim canum bnde klomen kullancaktim bugun adet olsaydim rahim perdesi nasilmis kiminin kalin falan diyolar yeni duyuyorum git bakalim bi vaktiyle ne yapilmasi gerekiyormuski ona ne dedi tedavi olarak

Benim lh 10.82 fsh5.51 prolaktin 7.36 tsh1.57 estradiol44.58 sizce nasil kizlar

A
Anladim canum bnde klomen kullancaktim bugun adet olsaydim rahim perdesi nasilmis kiminin kalin falan diyolar yeni duyuyorum git bakalim bi vaktiyle ne yapilmasi gerekiyormuski ona ne dedi tedavi olarak
Baya çok çeşitli var yukardan aşağıdan sağdan soldan benim ki az solda ameliyatta biraz risk var şimdi yeni doktora gideceğim

Anladim insallah ameliyatlik bi duruma gerek kalmaz canimya hersey Allahtan gelir dua edelim bol bol sende bikac doktora daha git tek birine gorunme

Anladim insallah ameliyatlik bi duruma gerek kalmaz canimya hersey Allahtan gelir dua edelim bol bol sende bikac doktora daha git tek birine gorunme
Sağol canım teşekkür ederim iki doktora gidiyordum ben sımdı teke düştü özelde. aslında doktorum çok iyi ama cok yavaş ilerliyoruz netice alamıyoruz yani bir yıl dolmadan pek bişey yapmadı doktorum bir doldu şimdi işte hayırlısı ....

Sağol canım teşekkür ederim iki doktora gidiyordum ben sımdı teke düştü özelde. aslında doktorum çok iyi ama cok yavaş ilerliyoruz netice alamıyoruz yani bir yıl dolmadan pek bişey yapmadı doktorum bir doldu şimdi işte hayırlısı ....

Kac yasindasin canim ve kac yillik evlisin

Evet canim sana sormustum. Ust katimizdan bebek sesi geliyo geceleri aglamalari falan nasil icim gidiyor anlatamam ya

Benim komşum değil de eltim de var kahkahaları, ana oğul oyun oynama sesleri hep benim evime geliyo.. Kıskanmak değil de imrenmek denir ancak.. Seni çok iyi anlıyorum.. Hele bir de rüyanda görmek var ya "bebeğinin olduğunu" o çok beter ediyo işte beni.. Bir kaç gün etkisinde kalıyorum. Gerçi hep aklımda bebeğim.. Hep "ah bi gelse...." diyorum, yaşanacak o kadar çok şey birikti ki...

Arkadaşlar ben pcoluyum ve doktorum dedi ki hafta da 2 yada 3 defa esinle birliktelik yasa adet olmayi bekleme cunku ppcolular da yumurtlama zamani belli olmuyor adetin gecikde bile ilişkiye devam et size de doktorlariniz böyle bir şey dedi mi?

Benim komşum değil de eltim de var kahkahaları, ana oğul oyun oynama sesleri hep benim evime geliyo.. Kıskanmak değil de imrenmek denir ancak.. Seni çok iyi anlıyorum.. Hele bir de rüyanda görmek var ya "bebeğinin olduğunu" o çok beter ediyo işte beni.. Bir kaç gün etkisinde kalıyorum. Gerçi hep aklımda bebeğim.. Hep "ah bi gelse...." diyorum, yaşanacak o kadar çok şey birikti ki...
bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbim

Sız ne kadarlık evlisiniz ne zamandır cocuk olmuyor ve yaş kaç ...?
Canim 9 aylik evliyim 21 yas erken diceksin ama cok istiyrum korkuyorum olmaz diye tabiki kac yil olmayanlar var halime ssukrediyorum ya okadar surerse diye kotu olmamak elde degil Rabbim o kadar uzun bekletmesin

Arkadaşlar ben pcoluyum ve doktorum dedi ki hafta da 2 yada 3 defa esinle birliktelik yasa adet olmayi bekleme cunku ppcolular da yumurtlama zamani belli olmuyor adetin gecikde bile ilişkiye devam et size de doktorlariniz böyle bir şey dedi mi?

HANIMLAR MERHABA,
BENDE PCOS HASTASIYIM AMA ADETLERİM DÜZENSİZ DEĞİL.
PAZARTESİ HORMON TESTİ YAPTIRDIM ACABA YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ.
SONUÇ.webp

bilgilerinize ihtiyacım var ne olur :KK43: 9 aydır pko vardı bu gecen ay soğan kürü yaptım desolet doğum kontrol hapıda kullandum bu ayın 11 nde adet oldum dr kist bitmiş yok tedavin bitti dedi sorunum yoktu adetim biteli 10 gün oldu sorunum yoktu ama dünden beri sol kasık agrım var ve bacağıma vuruyor artık birde az az sarı akıntım var bunun sebebi nedir ne olur bir fikire ihtiyacım var :KK43:

bugun ruyamda gordum nasil minciklay!áak seviyorum anlat!mam .yakinlarimda sari mavi gozlu bebek goruyoruz Diyo etkilenmemk eldemi. Arkadaslrim hamis gun sayiyoruz imreniyorm saglikli olsunlar diliyorm. Umarm - bizleride sevindirir rabbim

rüyalar insanı daha çok etkiliyor değil mi.. ben ağlıyorum . hani rabbim sen rüyamda gösteriyorsun ne olur bu yalan dünyada da göster meyveni diye.
1 hafta unutamıyorum rüyamda ki bebeği, gülüşünü, kucağıma alışımı. ooyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar merhaba bende pkosluyum , bu ay 2. ayımız, gecen ay yumurtlamam olmadı, dün tarlusal bitti, adet olmayı bekliyorum ,

Back
X