• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar kimse ümidini yitirmesin bende pko luyum ama kendiliğinden hamile kaldım hatta attık hamile kalmak için klomen yazicakti doktor ama çok şükür hamileyim son adet tarihim bile yok tahmini bişi söylüyorum son adet tarihimi sorduk lari zaman. Herşeyi kullandım soğan suyu bile adeti mi getirmedi neler yaptım neler ben şunu biliyorum ve eminim arkadaşlar allah ol dedimi olur.bunlar hep bahane allah hepimize bu hastalıkla mücadelede yardım etsin.

Ama yararı olurmu bilmen hamile kaldığım ay Zayıflamak için lahana ve maydonoz haşlayıp suyunu içtim 15 gün kadar bide spor yapmıştım

Arkadasimin bebegini gordum masallah pek tatli. Ben galiba kendimi kotu hissediyorum:( :(

Arkadasimin bebegini gordum masallah pek tatli. Ben galiba kendimi kotu hissediyorum:KK43: :KK43:
Üzülme allah sana daha güzelini verir benim etrafındaki herkeste bi hızla çoğalıyor du 3 sene bekledim bende hamileyim ama hamile haberi aldıkca içim sizliyor etkisi kalmis ustumde çok iyi anlıyorum seni inan bana yanlız değilsin aynı şeyleri hisseden bir sürü kadın var. Allah en güzel zamanı senin için biliyordur

Kızlar kimse ümidini yitirmesin bende pko luyum ama kendiliğinden hamile kaldım hatta attık hamile kalmak için klomen yazicakti doktor ama çok şükür hamileyim son adet tarihim bile yok tahmini bişi söylüyorum son adet tarihimi sorduk lari zaman. Herşeyi kullandım soğan suyu bile adeti mi getirmedi neler yaptım neler ben şunu biliyorum ve eminim arkadaşlar allah ol dedimi olur.bunlar hep bahane allah hepimize bu hastalıkla mücadelede yardım etsin.
Canim bende pko kist var klomen verdi ama adetim gelmedi bugun 11.gun negatif cikti klomene baslayamadim ne yapacagimi sasirdim Allahim yardm etsn

Canim bende pko kist var klomen verdi ama adetim gelmedi bugun 11.gun negatif cikti klomene baslayamadim ne yapacagimi sasirdim Allahim yardm etsn
İnşallah Rabbim fazla bekletmez tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı .sen gene de idrar testine pek güvenme bizim yumurtalar bi acayip çalışıyo allah hayırlı haberlerini almak nasip etsin.

Üzülme allah sana daha güzelini verir benim etrafındaki herkeste bi hızla çoğalıyor du 3 sene bekledim beinde hamileyim ama hamile haberi aldıkca içim sizliyor etkisi kalmis ustumde çok iyi anlıyorum seni inan bana yanlız değilsin aynı şeyleri hisseden bir sürü kadın var. Allah en güzel zamanı senin için biliyordur
Sukrediyorum tabiki ama bazen elimde olmuyo Allahim sen hakkimizda hayirlisini ver bizleride guldur.

Bisey kullanmadim sadece kisa sureli incir ama bilmiyorumya
Ben bütün kurleri kullandım ve hâlâ kullaniyorum kasiklarimda şiddetli ağrı var cevremdekiler faydasını görüyorsun ediyorlar hep ışte nasip tedbir bizden takdir Allah dan,ümitsiz olmamak gerekiyor sevgilerimle.

İnşallah Rabbim fazla bekletmez tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı .sen gene de idrar testine pek güvenme bizim yumurtalar bi acayip çalışıyo allah hayırlı haberlerini almak nasip etsin.
Amin canim insallah

Merhaba..
benim icimde cok büyük bir sIKIntI var hani kafama cok takiyorum .. 2012 yilinda benim yüzümde tüylenme oldu ve adetim 3 ay gecikmisti doktora gittim bana sadece hormonlarimin bozuk oldugunu söLedi tam olarak hastaligin ismini billmiOrdum fazla ilgilenmiyordum. Doktor bana korunma hapi verdi bu arada bekarim onun yaninada metformin verdi pcomu oluOr bu hastalik onuda billmiyorum bu haplari 3 ay aldim ama alirken iyi hiss etmedim kendimi sonra sinirlendim biraktim. Ve biraktigimdan beri normal her ay regl oluyorum bi kac gün gecikiyor bazen yani cok nadir ama oda normalfir heralde. Doktorada gitmeye korkuyorum cesaretim yok en cokta korktugum hamile kalamamam bu sene evlenicem nisanliyim ister istemez kafama takiyorumm ..:((

sabah güzel kalmıssın bi besmele çek ne bu gaflet böyle daha bi evlen olmazsa o zaman konuş .... adetin şu anda normal oluyorsa sıkıntı yapma bizde olur dedik evlendik bir yıldır bişey yok bak ...... o bi kaç gün gecikmeden bişey olmaz bende pko luyum adetim çok düzenli hiç gününü şaşırmaz ama olmayınca olmuyor işte ..... bence sen şimdiden canını sıkıp üzülme :)

sabah güzel kalmıssın bi besmele çek ne bu gaflet böyle daha bi evlen olmazsa o zaman konuş .... adetin şu anda normal oluyorsa sıkıntı yapma bizde olur dedik evlendik bir yıldır bişey yok bak ...... o bi kaç gün gecikmeden bişey olmaz bende pko luyum adetim çok düzenli hiç gününü şaşırmaz ama olmayınca olmuyor işte ..... bence sen şimdiden canını sıkıp üzülme :)
Ben gececi calistigim icin kalkmadim canim.. sorun sadece bebek degil böyle bi durum yasadim tam olarak pco hastaligi vsrmi yokmuu billmiyorum Belki yardimci olabilirsiniz diye buraya yazdim. Simdiden diyosun ama . Eger bi hastaligim varsa simdiden tedavi olmak isterim evlenmeyi beklemeye gerek yok . Ama beni ne bekledigini henüz billmiyorum bilgi almak istedim.

Back
X