Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey kullanmadim sadece kisa sureli incir ama bilmiyorumyaSiz hangi kuru uyguladiniz sonuç alamadiniz
Üzülme allah sana daha güzelini verir benim etrafındaki herkeste bi hızla çoğalıyor du 3 sene bekledim bende hamileyim ama hamile haberi aldıkca içim sizliyor etkisi kalmis ustumde çok iyi anlıyorum seni inan bana yanlız değilsin aynı şeyleri hisseden bir sürü kadın var. Allah en güzel zamanı senin için biliyordurArkadasimin bebegini gordum masallah pek tatli. Ben galiba kendimi kotu hissediyorum![]()
![]()
Canim bende pko kist var klomen verdi ama adetim gelmedi bugun 11.gun negatif cikti klomene baslayamadim ne yapacagimi sasirdim Allahim yardm etsnKızlar kimse ümidini yitirmesin bende pko luyum ama kendiliğinden hamile kaldım hatta attık hamile kalmak için klomen yazicakti doktor ama çok şükür hamileyim son adet tarihim bile yok tahmini bişi söylüyorum son adet tarihimi sorduk lari zaman. Herşeyi kullandım soğan suyu bile adeti mi getirmedi neler yaptım neler ben şunu biliyorum ve eminim arkadaşlar allah ol dedimi olur.bunlar hep bahane allah hepimize bu hastalıkla mücadelede yardım etsin.
İnşallah Rabbim fazla bekletmez tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı .sen gene de idrar testine pek güvenme bizim yumurtalar bi acayip çalışıyo allah hayırlı haberlerini almak nasip etsin.Canim bende pko kist var klomen verdi ama adetim gelmedi bugun 11.gun negatif cikti klomene baslayamadim ne yapacagimi sasirdim Allahim yardm etsn
Sukrediyorum tabiki ama bazen elimde olmuyo Allahim sen hakkimizda hayirlisini ver bizleride guldur.Üzülme allah sana daha güzelini verir benim etrafındaki herkeste bi hızla çoğalıyor du 3 sene bekledim beinde hamileyim ama hamile haberi aldıkca içim sizliyor etkisi kalmis ustumde çok iyi anlıyorum seni inan bana yanlız değilsin aynı şeyleri hisseden bir sürü kadın var. Allah en güzel zamanı senin için biliyordur
AminnnnnnSukrediyorum tabiki ama bazen elimde olmuyo Allahim sen hakkimizda hayirlisini ver bizleride guldur.
Ben bütün kurleri kullandım ve hâlâ kullaniyorum kasiklarimda şiddetli ağrı var cevremdekiler faydasını görüyorsun ediyorlar hep ışte nasip tedbir bizden takdir Allah dan,ümitsiz olmamak gerekiyor sevgilerimle.Bisey kullanmadim sadece kisa sureli incir ama bilmiyorumya
Amin canim insallahİnşallah Rabbim fazla bekletmez tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı .sen gene de idrar testine pek güvenme bizim yumurtalar bi acayip çalışıyo allah hayırlı haberlerini almak nasip etsin.
AAAA YAPMA YA KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİM ŞİFREMİ KABUL ETMEDİ FALAN NEYSE ÇOK ÜZÜLDÜM O KADAR MERAK ETTİM Kİ SENİ ACABA NE OLDU DİYE ÜZÜLME YA HAYIRLI OLSUN ....Kocaman bir NEGATIFFF: (
Kocaman bir NEGATIFFF: (
Evet yumurta çatladığında kasık ağrısı yapar canım. İnşallah çatlıyodur hadi hayırlısıSuan bendede kasik ağrısı var acaba catlamami oluyor
Ben gececi calistigim icin kalkmadim canim.. sorun sadece bebek degil böyle bi durum yasadim tam olarak pco hastaligi vsrmi yokmuu billmiyorum Belki yardimci olabilirsiniz diye buraya yazdim. Simdiden diyosun ama . Eger bi hastaligim varsa simdiden tedavi olmak isterim evlenmeyi beklemeye gerek yok . Ama beni ne bekledigini henüz billmiyorum bilgi almak istedim.sabah güzel kalmıssın bi besmele çek ne bu gaflet böyle daha bi evlen olmazsa o zaman konuş .... adetin şu anda normal oluyorsa sıkıntı yapma bizde olur dedik evlendik bir yıldır bişey yok bak ...... o bi kaç gün gecikmeden bişey olmaz bende pko luyum adetim çok düzenli hiç gününü şaşırmaz ama olmayınca olmuyor işte ..... bence sen şimdiden canını sıkıp üzülme :)
Sogan kurunu deneyebilirsin bende 1 kere ise yaramisti ama faydasini goren bir cok kisi varkzlar bndede pko var adetm duzensz hap kullanmak ıstemıyorm varmı önere bılecegnz baska yontem cay feln