• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yumurtlama belirtisi nedir?
Yumurtlama belirtisi. Kasikya hafif agri , yumurta aki kivaminda uzayan sumuksu sivi ve sabahlari yaklasik 1derece yukselen ateş. Ben agri ve akintiyi takip ediyorim ates olcmeyi hic denemedim.

Kizlar bal tarçın corekotu denedinizmi
Ben denedim canim bi faydasini gormedim malesef benle birlikte bi ark başlamıştı onada fayda etmedi . Tekrar denemeyi dusunuyorim ama sogan kurumu yapsam bal karisimimi yoksa meryem ana eki otu mu kararsizim .

Ben denedim canim bi faydasini gormedim malesef benle birlikte bi ark başlamıştı onada fayda etmedi . Tekrar denemeyi dusunuyorim ama sogan kurumu yapsam bal karisimimi yoksa meryem ana eki otu mu kararsizim .
Çok faydasını gören olmuş bende yapıyorum 2 gün oldu daha ama ben bekarim hoş durumum ne derece pco onu daha bilmiyorum doktor pco sun dedi ınanmadim dahada gitmedim

Çok faydasını gören olmuş bende yapıyorum 2 gün oldu daha ama ben bekarim hoş durumum ne derece pco onu daha bilmiyorum doktor pco sun dedi ınanmadim dahada gitmedim[/QUOTE
Çok faydasını gören olmuş bende yapıyorum 2 gün oldu daha ama ben bekarim hoş durumum ne derece pco onu daha bilmiyorum doktor pco sun dedi ınanmadim dahada gitmedim
Madem bekarsin bence bunu yapma bu hamile kalabilmek icin yumurtlamayi desteklemek icin yapiliyor daha cok. Sen sogan kurunu uygula bence canim . Ne gibi bi sikayetlerin vardida pco dedi dr canim . Bazilarinda hic belirti olmuyor bile ama o zikim yumurtaligini esir almis durumda oluyo

Bugün pco olduğunu öğrendim hormon testi istedi benden test yaptıktan sonra tedaviye basliycagini söyledi korkuyorum ileride çocuk sahibi olmamı engeller mi diye iyi huylu ya da kötü huylu olup olmadığını bilmiyorum 19 yaşındayım .s.s.s bilgi verebilecek olana var mı ? Her ay adet oluyorum ama günü geçiyor sürekli. Tüylenme ve kilo alma yok bende. Ultrasonda çıktı yumurtlamam düzgün değilmiş kötü huylu olduğu Ultrasonda Belli olur muydu ?? Aklıma çok takıldı moralim bozuldu..

Bugün pco olduğunu öğrendim hormon testi istedi benden test yaptıktan sonra tedaviye basliycagini söyledi korkuyorum ileride çocuk sahibi olmamı engeller mi diye iyi huylu ya da kötü huylu olup olmadığını bilmiyorum 19 yaşındayım .s.s.s bilgi verebilecek olana var mı ? Her ay adet oluyorum ama günü geçiyor sürekli. Tüylenme ve kilo alma yok bende. Ultrasonda çıktı yumurtlamam düzgün değilmiş kötü huylu olduğu Ultrasonda Belli olur muydu ?? Aklıma çok takıldı moralim bozuldu..
Mrb cnm oncelikle gecmis olsun. Pco iyi yada kotu huylu diye bi turu yok. Poli birden fazla demek yani birden fazla minik minik kistin var :(. Evlimisin bilmiyorum canim ama bendede pco var bebek istiyorum henüz hamile kalamadim. Bazi pco hastalri hemen hamile kaliyor bazilarininki zaman aliyor. Bu kist yunurtlama dengesini bozuyor. Guzelce araştır canim yalniz degilsin .aklina yakilan bisey olursa sorabilirsin. Allah şifa versin

Amin hepimize teşekkür ederim evli değilim fakat çocukları çok seviyorum ve tek çocuğum ben hep bir kardes istedim olmadı kendi çocuklarım olsun istiyorum ileride inşallah sizinde olur. Bu hep yaşımim boyunca benimle mi olacak ? Hep ilaç mi kullanıcam peki ?
Mrb cnm oncelikle gecmis olsun. Pco iyi yada kotu huylu diye bi turu yok. Poli birden fazla demek yani birden fazla minik minik kistin var :KK43:. Evlimisin bilmiyorum canim ama bendede pco var bebek istiyorum henüz hamile kalamadim. Bazi pco hastalri hemen hamile kaliyor bazilarininki zaman aliyor. Bu kist yunurtlama dengesini bozuyor. Guzelce araştır canim yalniz degilsin .aklina yakilan bisey olursa sorabilirsin. Allah şifa versin

Buyuk ihtimalle sana doğum kontrol hapi verecek dr .kisti eritmek icin.ben cookk kullandim ilaci birakinca yine adet duzeni bozuluyor ve kistler yine buyuyo. Bu hastalıkla bas etmek zor ya kafaya takmican ne zaman adet olursam olayim diyeceksin ki buda munkun olmuyor .

Buyuk ihtimalle sana doğum kontrol hapi verecek dr .kisti eritmek icin.ben cookk kullandim ilaci birakinca yine adet duzeni bozuluyor ve kistler yine buyuyo. Bu hastalıkla bas etmek zor ya kafaya takmican ne zaman adet olursam olayim diyeceksin ki buda munkun olmuyor .
evet doğum kontrol hapı veririm büyük ihtimalle dedi hormon testinden sonra tedaviye basliycagini söyledi teşekkür ederim yardimci oldunuz

Adet günümüz birbirine yakinmis ins kesikir lekelerin canim. Biz denedigimizden beri yumurtlama belirtisi gormedim hic yumurtlasam belki tutacak ama yumurtlayamayan bi tavugum ben
canım benm adetim ilaçla oluyor eger yumurtlamamıssam ilaçla olmustum gecen ay bende yumurtlayınca gebelik oluyor ama senn gibi yumurtlamayan tavugum bende :)

canım benm adetim ilaçla oluyor eger yumurtlamamıssam ilaçla olmustum gecen ay bende yumurtlayınca gebelik oluyor ama senn gibi yumurtlamayan tavugum bende :)
Peki hangi ilaci kullanıyorsun canim adet olmak icin . Insallah guzel guzel kizlariniz ve yakisikli yakisikli ogullarimiz olur :)

Ya ben adet zamaninda 4 gün boyu kahve akintim oldu kan gelmedi doktora gittim bi süre sonra pco sun dedi ama öyle kil sivilce problemim yok kilomda yok her ay düzenli adet olurum üstelik başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti bu olaylardan önce kürtaj oldum ve 3.ayimda adetimde azalma oldu hep düzenli ama miktarı azaldı pco boylemi oluyo

Ya ben adet zamaninda 4 gün boyu kahve akintim oldu kan gelmedi doktora gittim bi süre sonra pco sun dedi ama öyle kil sivilce problemim yok kilomda yok her ay düzenli adet olurum üstelik başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti bu olaylardan önce kürtaj oldum ve 3.ayimda adetimde azalma oldu hep düzenli ama miktarı azaldı pco boylemi oluyo
Pco icin illa tuy asiri kilo sivilce olmasi yada adet duzensizligi sart degil canim. Bu belirtilerin biri yada hicbiri de olabilir. Tesadufen öğrenen cok agri sizi yapmadigi icin. Mesala bendede kilo sivilce falan yok adetimde pek gecikme olmaz genelde erken olurum bendeki belirti bu ama tuylenme var igrenc :( .bence bi kac ay gozlemle kendini kurtaj baya sarsmis demekki yumurtalık islevlerini . Bide adet olumca 2.gunu baska dr a git pco vardi kontrol amacli geldim de. Bazı dr da pco küçük yumurta diye adlandiriyo biseyin yok diyo 10 dr değiştirmisimdir heralde :)

evet doğum kontrol hapı veririm büyük ihtimalle dedi hormon testinden sonra tedaviye basliycagini söyledi teşekkür ederim yardimci oldunuz
Bekar hastalra hep sogum kontrol hapi veriyor 3 ay kullan gel yada 6 ay kullan gel diyorlar canim. Ilaci kullandigin surece sıkıntısını yasamazsin ama bi yerden sonrada surekli ilac icmek psikolojik yönden etkiliyor. Ilaci biralinca cok degil 2ay rahatsin sonra yine bu pco meydana cikiyo. Yani hic gecmiyo verilen ilaclarla baskilaniyor . Evlilerdede bebek istegi yoksa dogum kontrol haplari varsa yumtlamaya yardimci haplar veriyor. Ha birde 1 sene bekle bebek icin diyorlar .

Back
X