- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptin canim ne dedi dr unözeldi canım bunları söyleyen doktor eşim diyo söğüşlemek için yapıyor bugün 2 buçukta randevum var ondan sonra bakacam oda umutsuz tüp bebek falan derse biraz ara veririr kendimi toplarım sonra tüp bebek yaptırırım
Mrb canim. Hoşgeldin aramiza. Kesinlikle kafani karistirmak istemem ama ben kendimden ornek vereyim 10 gunluk gecikmeyle dr gittim bana dogum kontrol kullan dedi 6ay qlairista diye.ben bebek istiyorum diyorum dr israrla kullan dedi ben istemiyodum bana zaman kaybi gibi geldi. Neyse adet oldum ozele gittim acikca konuştum dr bebek istiyen birinin digum kintrol hapi kullanmasinda hic bi mantik yok dedi.bende zaten tedavi istiyordum bana serephone yazdi persembe gunu baslayacagim. Yani canim sende eger bebek istiyosan ve dr dogum kontrol hapi yazarsa baska dr dan yardim al. Dogum kontrol kisti gecirmiyo sadece baskiliyo birakimca yine duzenler bozuluyor bekarden kullanmıştım. Zaten bebek istemeyenlere doğum kontrol hapi isteyenlere ise klomen serophene gibi yumurta uyarici ilaclar veriliyor.Hanimlar merhaba. Yazdiklarinizi takip ediyorum bir suredir ben de bir sey danismak istedim size. Dun tahlil sonuclarimi aldim. Lh.10.4 ; fsh.6.5 ; e2. 36.8 tsh. 1.62 ; serbest testosteron 1.20 ; prolaktin.50.7. Zatenbir onceki muaneneyde pko oldugumu soylemisti ultrasonda gorundu. Doktora gitmeme 2 hafta var acaba nasil bir yol izlrr diye merak ediyorum. Daha dogrusu dogum kontrol hapi verip yollarsa napmaliyim zamankaybi mi yoksa gercekten ise yarar mi kafam cok karisikprolaktin ucmus, lh fsh'den yuksek bunlar hep hamile kalmaya engel sanirim.
prolaktin engel canım.benim prolaktin yüksekti fsh 14 tü.dostinex kullandım 2 tablet hemen düştü prolaktinim ve kendiliğimden hamile kaldım.darısı başına.üstelik fshım çok yüksekti düşün yani. bir de dostinexten 1 ay önce soğan kürü kullandım onun da faydası olmuştur kesinHanimlar merhaba. Yazdiklarinizi takip ediyorum bir suredir ben de bir sey danismak istedim size. Dun tahlil sonuclarimi aldim. Lh.10.4 ; fsh.6.5 ; e2. 36.8 tsh. 1.62 ; serbest testosteron 1.20 ; prolaktin.50.7. Zatenbir onceki muaneneyde pko oldugumu soylemisti ultrasonda gorundu. Doktora gitmeme 2 hafta var acaba nasil bir yol izlrr diye merak ediyorum. Daha dogrusu dogum kontrol hapi verip yollarsa napmaliyim zamankaybi mi yoksa gercekten ise yarar mi kafam cok karisikprolaktin ucmus, lh fsh'den yuksek bunlar hep hamile kalmaya engel sanirim.
Canım yeni dr. ne dedi?canım tabiki tüp bebebk te yaptırırım beni sinir eden yumurta takibi yapmadan direk tüp bebek demesi bizi damızlık inek mi görüyor bunlar ben anlamadım sırası gelince tüp bebek de olur ama bana 3 gün sonra gel bir daha bakalım bile demedi
Allah AllahDoktorum başka hast. Sevk etti labratuvarı olmadığı için işim yine karıştı sil baştan![]()
Masallah canim hayirli olsun bebegin.prolaktin engel canım.benim prolaktin yüksekti fsh 14 tü.dostinex kullandım 2 tablet hemen düştü prolaktinim ve kendiliğimden hamile kaldım.darısı başına.üstelik fshım çok yüksekti düşün yani. bir de dostinexten 1 ay önce soğan kürü kullandım onun da faydası olmuştur kesin
Sagol canim cevabin icin. Kafam cok karisik istee bilemiyorum. Evlenmeden once hic oyle adet gecikmelerim ya da pko belirtisi falan yoktu bende. Hatta oylesine doktora gitmistim hormonlara baktirdim, karnimin ustunden ultrasonla bakti gayet temiz hicbir sey yok demisti. Evlendikten sonra 16 ay dogum kontrol hapi kullandim ben korunma amacli. Gecen sene eylulde hapi biraktim ama baska yontemle korunmaya devam ettik cocuk dusunmedigimiz icin. Subat ayinda ilk kez 35 gunde adet oldum. Nisanda korunmayi biraktik ama duzrnsizlik devam etti. En fazla 35 gunde oldum ama hatta bu ay 30 gunde oldum. Benim duzenimi dk hapi kullanmak mi bozdu acaba ne bileyimMrb canim. Hoşgeldin aramiza. Kesinlikle kafani karistirmak istemem ama ben kendimden ornek vereyim 10 gunluk gecikmeyle dr gittim bana dogum kontrol kullan dedi 6ay qlairista diye.ben bebek istiyorum diyorum dr israrla kullan dedi ben istemiyodum bana zaman kaybi gibi geldi. Neyse adet oldum ozele gittim acikca konuştum dr bebek istiyen birinin digum kintrol hapi kullanmasinda hic bi mantik yok dedi.bende zaten tedavi istiyordum bana serephone yazdi persembe gunu baslayacagim. Yani canim sende eger bebek istiyosan ve dr dogum kontrol hapi yazarsa baska dr dan yardim al. Dogum kontrol kisti gecirmiyo sadece baskiliyo birakimca yine duzenler bozuluyor bekarden kullanmıştım. Zaten bebek istemeyenlere doğum kontrol hapi isteyenlere ise klomen serophene gibi yumurta uyarici ilaclar veriliyor.
Saglikla al canim kucagina insallah. Darisi biz bekleyenlerin basina olur umarimprolaktin engel canım.benim prolaktin yüksekti fsh 14 tü.dostinex kullandım 2 tablet hemen düştü prolaktinim ve kendiliğimden hamile kaldım.darısı başına.üstelik fshım çok yüksekti düşün yani. bir de dostinexten 1 ay önce soğan kürü kullandım onun da faydası olmuştur kesin
Üzülmemek elde değil, yumurtalıkların çok inatçı dedi aşılamadan iğneli tedabiden bahsetti zaten bir vakitten sonra dinlayemedim bileAllah Allah. Kolaylıklar dilerim canim uzulme.herseyde bi Hayır vardir
Hakkinda hayirlisi olsun. Bebis gelsin de asilamayla gelsin hic onemli degil. Benim bir arkadasim vardi ilk asilamasi tuttu hem de ikiz.Ama sonra birini kaybetti maalesef. Simdi tatli mi tatli bir kizi var. Belki hepimiz bu yoollardan gecicez, yalniz degiliz uzme tatli canini.Üzülmemek elde değil, yumurtalıkların çok inatçı dedi aşılamadan iğneli tedabiden bahsetti zaten bir vakitten sonra dinlayemedim bile![]()
Tedavi süreci gözümde çok büyüyorHakkinda hayirlisi olsun. Bebis gelsin de asilamayla gelsin hic onemli degil. Benim bir arkadasim vardi ilk asilamasi tuttu hem de ikiz.Ama sonra birini kaybetti maalesef. Simdi tatli mi tatli bir kizi var. Belki hepimiz bu yoollardan gecicez, yalniz degiliz uzme tatli canini.
Gunaydin canim. Ay ne kusuru canim kafa sisirmedin oyle dusunme. Canim duzensizligin dk hapindam oldugunu sanmam cunkuno zaten duzenli adet girmeni sagliyor. Yani onu birakimca ortaya cikmasi demekki vardi dr fark etmedi. Ilk evrede hemen anlasilmiyor cnim bazende hic bi belirti vermiyor.ben o kadar zayiftimki pco ne alaka bu bedende ve adette oluyordum her ay cok duzenli olmasada. Ise alisma surecinde hamileligi dusunmezsin daha rahat hamile kalirsin belkide birde burdan dusun canim. Cunku bebek istemeye basladiktan beri insan kafasindan atamiyor o dusunceyi. Ben 10 aylik evliyim 6aydir istiyorum devlet hast hep 1 sene bekle diye yolladi. Benim lh degerim asiri yuksek cikiyor. En son ozel hast gittimde tedavi verdi iste canm. Sana 3 ayda verse 6 ayda verse dogum kontrol onun etkisi vucudundan +3ayda cikacak . Gercekten bebek isteyip istemediğini düşün canim ona gore karar ver bence. Bana dogum kontrol dediklerinde tuylerim diken diken oluyor. Allah gönlüne gore versin canimSagol canim cevabin icin. Kafam cok karisik istee bilemiyorum. Evlenmeden once hic oyle adet gecikmelerim ya da pko belirtisi falan yoktu bende. Hatta oylesine doktora gitmistim hormonlara baktirdim, karnimin ustunden ultrasonla bakti gayet temiz hicbir sey yok demisti. Evlendikten sonra 16 ay dogum kontrol hapi kullandim ben korunma amacli. Gecen sene eylulde hapi biraktim ama baska yontemle korunmaya devam ettik cocuk dusunmedigimiz icin. Subat ayinda ilk kez 35 gunde adet oldum. Nisanda korunmayi biraktik ama duzrnsizlik devam etti. En fazla 35 gunde oldum ama hatta bu ay 30 gunde oldum. Benim duzenimi dk hapi kullanmak mi bozdu acaba ne bileyim3 ay kullan derse bi dusunurum belki kullanirim cunku isyeri degisikligim olacak alisma evresinde bir de bebek olcak mi olmicak mi stresi cekmemis olurum. Ama soyledigin gibi baska tedavi yontemleri de var hic ara vermesem mi zaten zar zor oluyomus pkolularin. Offf cok karisigim kusura bakma uzun yazdim kafani sisirdim. Sen ne zamandir deniyorsun hamileligi?
Üzülmemek elde değil, yumurtalıkların çok inatçı dedi aşılamadan iğneli tedabiden bahsetti![]()
Tedavi sureci gozumde buyuyor demissin canim.Allah vermesin ya esindede sorun ciksa. Böyle dusunme canim Allahin gucune gider. Sen tedavini ol gerisini rabbim bilir. Yaşadığın yerde uni hast varsa oraya git birde cnm. Yumurtada inatci olsa spermde bu is olacak unutmaÜzülmemek elde değil, yumurtalıkların çok inatçı dedi aşılamadan iğneli tedabiden bahsetti zaten bir vakitten sonra dinlayemedim bile![]()
Ne yaptin canim ne dedi dr un
İnşallah sabır ve dua ile atlatırız biliyorum ki herşey Allahtan sadece hastane fikri biraz rahatsız ediyor ama inanıyorum bu tedavilere bile ihtiyaç kalmadan Rabbin İnşallah bizlerede nasip eder:)Tedavi sureci gozumde buyuyor demissin canim.Allah vermesin ya esindede sorun ciksa. Böyle dusunme canim Allahin gucune gider. Sen tedavini ol gerisini rabbim bilir. Yaşadığın yerde uni hast varsa oraya git birde cnm. Yumurtada inatci olsa spermde bu is olacak unutmasabir ve dua ile canimm
![]()