• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

IMG_20151002_235317.webp
IMG_20151002_235317.webp
bunlar dogum kontrol hapini biraktiktan sonraki takibim. Kendi kendime yazdim. Sobra baktim ara lekelenmeler cok oluyor onlardan bebek calismalarina gecilmiyor doktora gittim. Ultrason ve hormonlar da pko dedi doktor. Dogum kontrol hapi vereyim 6 ay kullanman gerekebilir dedi. Ama ben xaten 2 yildir kullaniyirdum ise yarasa simdi boyke bir sorunum olmaz diye dusundum. Hap almadim soğan kürüne basladim eylul 5-20 arasi yaptim. Bu seferde adet olmadim bu ay.. Kilo 49 killanma filan yok sadece sivilce var. P.tesi yine gitcem baska bi doktora ama.. Sizce nasil durum kizlar korkuyorum kotulesti mi acaba heryeri mi sardilar ondan mi adet olamiyorum.. 30 eylulde son ilişkiden sonra lekelenme basladı acik pembeli kahveli devam ediyor o da bi yandan simdi :KK43:
IMG_20151002_235217.webp
IMG_20151002_235146.webp
IMG_20151002_235217.webp
IMG_20151002_235146.webp

Resimler çift çift yüklenmiş kusura bakmayın. Bende böyle uykukar kaçıyor düşünmekten 3aydir :KK43:

Resimler çift çift yüklenmiş kusura bakmayın. Bende böyle uykukar kaçıyor düşünmekten 3aydir :KK43:
Cnm usg de anormal bi durum yok gibi yumurtanda varmış. Kan tahlillerinde lh fah dan yüksek buna pco diyor dr lar. Sogan kuri bende yapmıştım adet olamamistim sadece leke gelmişti gunlerce.... bence bu kadr uzme kendini baska bir dr a gi bastan yaptir testlerini falan. 2sene dogum kontrol kullanipta böyleyse 6 ay ted etmez bencede.... dr lar kolaya kacip hemen digum kontrol yaziyo zaten. Bebek istiyosan ozele git klomen verir yimurta takibi yapar cnm . Benim tavsiyem ve yorumum bu

Cnm usg de anormal bi durum yok gibi yumurtanda varmış. Kan tahlillerinde lh fah dan yüksek buna pco diyor dr lar. Sogan kuri bende yapmıştım adet olamamistim sadece leke gelmişti gunlerce.... bence bu kadr uzme kendini baska bir dr a gi bastan yaptir testlerini falan. 2sene dogum kontrol kullanipta böyleyse 6 ay ted etmez bencede.... dr lar kolaya kacip hemen digum kontrol yaziyo zaten. Bebek istiyosan ozele git klomen verir yimurta takibi yapar cnm . Benim tavsiyem ve yorumum bu
Sagol canim. Bi de bu doktor dahiliyeci benim bi önceki hormon da prolaktin yüksek çıktı doktor hipofiz bezimi kontrol ettirmem için yönlendirdi beni ona . o da tekrar tahlil yaptı bu sefer düşmüş kendiliğinden prolaktin pcos dedi işte. Bende bu sefer kadın doğuma aldım randevu pazartesi gidicem de içimi rahatlatıp kafami dağıtmaya çalışıyorum burada çevremde pcos yok hiç...

Bi sorum olacak yumurtam olduğunu foliküllerden mi anladın ?

Bi sorum olacak yumurtam olduğunu foliküllerden mi anladın ?
Evet cnm folikul yaziyorya yumurtan var yani. Pco da zaten çok yumurta var sen dert etme icini ferah tut. Ins bebegin gelir biran once. Kadin doguma gitmekle iyi edersin cnm. Dahiliye mi dedi sana dogum kontrol kullan diye

Evet cnm folikul yaziyorya yumurtan var yani. Pco da zaten çok yumurta var sen dert etme icini ferah tut. Ins bebegin gelir biran once. Kadin doguma gitmekle iyi edersin cnm. Dahiliye mi dedi sana dogum kontrol kullan diye
Evet sonuçları bi doktora gösterip geldi öyle dedi 6ay kadar kullanabilirsin hapı dedi bi de bana çok moralim bozuldu birşey de soramadım pek sonuçta jinekolog değil. Hemen kadın doğuma çıktım sıra yoktu ordada.. Sabır diyelim derdi veren Rabbim çaresini de verir inşallah.

Evet sonuçları bi doktora gösterip geldi öyle dedi 6ay kadar kullanabilirsin hapı dedi bi de bana çok moralim bozuldu birşey de soramadım pek sonuçta jinekolog değil. Hemen kadın doğuma çıktım sıra yoktu ordada.. Sabır diyelim derdi veren Rabbim çaresini de verir inşallah.
Insallah cnim. Sen bu sonuçlarınıda yanina al kadin dogumcuya göster canim. Allah yardimcin olsun. :(

Kızlar pkolu derttaslarim hiç kabinizi bozmaya ve stres yapmayın ben en dipte olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim doktor dediki 1 ay sonra yumurtlamissin yani Rabbim yeterki ol desin yoksa sen neyaparsan yap olmayınca olmuyo 2 asilama 1 tup yaptım yok kendi olcak mis

Kızlar pkolu derttaslarim hiç kabinizi bozmaya ve stres yapmayın ben en dipte olduğum zaman hamile olduğumu öğrendim doktor dediki 1 ay sonra yumurtlamissin yani Rabbim yeterki ol desin yoksa sen neyaparsan yap olmayınca olmuyo 2 asilama 1 tup yaptım yok kendi olcak mis

çok şükür canım rabbim nasip etmiş sana sağsağlim kucağına al bebeğini inş senin po ne durumdaydı canım kilo falan varmı ben geçen ay özelde birine gittim tüp bebek dedi benim 4 ay önce kaybım oldu kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi atmıyorddu bu ay başka dr la devam edecem inş

Ne mutlu cRabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah :) bizlerin de başına :)

C
çok şükür canım rabbim nasip etmiş sana sağsağlim kucağına al bebeğini inş senin po ne durumdaydı canım kilo falan varmı ben geçen ay özelde birine gittim tüp bebek dedi benim 4 ay önce kaybım oldu kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğimin kalbi atmıyorddu bu ay başka dr la devam edecem inş
Canim pko nun bütün özellikleri ni taşıyorum kilolusun olmaz dediler 72 kilo iken suan özellikle tup den sonra çok kilo aldım 90 kiloyum ve kendiliğinden oldu benimde tup tuttu ama kalbi atmadi kürtaj oldum 1 sene sonra Rabbim kendi verdi

Back
X