• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Çevremde bu konuyu sorabilecegim doktor tavsiyesi isteyeceğini kimse yok en iyi olur diye eğitim araştırmaya gidiyorum. Özelleri de bilmiyorum... Olursa olur olmazsa olmaz uğraşmak istemiyorum. Sağolsun eşim de yine mi doktora gidicez kafasında bir öküz olduğu için çabuk Yoruldum...
Canim bende Marmara'nın orda oturuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer paran varsa emsey e git Kurtköy de biraz tuzlu ama Nesrin bastug hanim var mükemmel insan ona guvenebilirsin zaten görsen anlarsin bende çok doktor gezdim rabbim nasip ederse doğumu da onda yapıcam bu arada kendisi tup bebek doktoru ama bizim durumu onlardan başka anlayan yok illa tup yaptırmak zorunda deilsin git muayene ol derim rabbim yardımcısı olsun yeni başlayanlara :KK46:

Canim bende Marmara'nın orda oturuyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer paran varsa emsey e git Kurtköy de biraz tuzlu ama Nesrin bastug hanim var mükemmel insan ona guvenebilirsin zaten görsen anlarsin bende çok doktor gezdim rabbim nasip ederse doğumu da onda yapıcam bu arada kendisi tup bebek doktoru ama bizim durumu onlardan başka anlayan yok illa tup yaptırmak zorunda deilsin git muayene ol derim rabbim yardımcısı olsun yeni başlayanlara :KK46:
Çok sağol bunu öğrenmem iyi oldu kurtköy emsey çok yakın bana aklımda olsun bu isim.

Bana Acıbadem de bi doktor kanser olabilirsin demişti biyopsi yaptı çocuğun olmaz dedi yinede soğuma doktorlardan boşver cnm bi doktor yüzünden soğuma sen bilirsin de tedavi başla bence
Sağol canım bilmiyorum kafam çok bozuk. Biraz sakinlesmeye ihtiyacım var sanırım.

bayanlar bana yardımcı olur musun pkolu oldugumu yeni öğrendim doktor zayıflama konusunda bişi söylemedi 59 kiloyum adetim 46 gün olmayınca doktorum progestan verdi ve adetlenince hormonlarıma bakılıcak. eşimin test yaptırması için erken mi eşim test yaptrmaya hazır hemne randvu alalım bende yaptırayım dedi. progestanın faydasını gören hem adeti düzene giren hamile kalan var mııı

canım progesteronla ilgili bir fikrim yok bende bu adet döneminde gidicem hormonlara bakılacak ama eşininde bir an önce baktırması iyi olur en azından ne var ne yok önceden bilinir biran önce tedaviye başlanır zaman kaybı olmaz

canım progesteronla ilgili bir fikrim yok bende bu adet döneminde gidicem hormonlara bakılacak ama eşininde bir an önce baktırması iyi olur en azından ne var ne yok önceden bilinir biran önce tedaviye başlanır zaman kaybı olmaz
eşimin nereye randvu alması gerekiyor ki eşimde o zaman yaptırsın sonuçlarımız elimizde olsun.

eşimin nereye randvu alması gerekiyor ki eşimde o zaman yaptırsın sonuçlarımız elimizde olsun.

benim eşim ürolojiye gitmişti canım hem kadın doğumcuya gittiğinde o büyük ihtimal isticek elinde hazır bulunsun ben ilk gitmiştim dr ilk gidişimde demişti bi dahaki gelişine eşinin testinide istiyorum diye

Kizlar burda pco görüntüsü varmı sizce gebelik ultrason görüntüsü bu anlayan varmı aranızda

Eklentiler

• 20151006_230333.webp
    20151006_230333.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba arkadaslar... Bende pko oldugunu ogrendim:KK43: 5aydir evliyim ilk ay hamile kaldim ama duwuk oldu duwuk oldugunda pko oldugunu oyrendim. Yumurtaliklardan degil hormonlardan, awiri kiloluyum ve ostrojen hormonum yuksek bunlarla nasil baw edicem diye forumu elek velek etdim:KK43: 1ay hamile kaldigimda sogan kuru yapmiwdim, ama sonra gecen ay 1daha sogan kuru yaptim olmadi:KK43: wimdi glucophage kullaniyorum, hem zayiflamak hem hamile kalmak istiyorum:(

Merhaba arkadaslar... Bende pko oldugunu ogrendim:KK43: 5aydir evliyim ilk ay hamile kaldim ama duwuk oldu duwuk oldugunda pko oldugunu oyrendim. Yumurtaliklardan degil hormonlardan, awiri kiloluyum ve ostrojen hormonum yuksek bunlarla nasil baw edicem diye forumu elek velek etdim:KK43: 1ay hamile kaldigimda sogan kuru yapmiwdim, ama sonra gecen ay 1daha sogan kuru yaptim olmadi:KK43: wimdi glucophage kullaniyorum, hem zayiflamak hem hamile kalmak istiyorum:KK43:
Birkez hamile kaldınsa yine kalırsın inşallah, bizim hastalığımız sıkıntıya gelmez. Merak etme yine olur :)

Birşey soracağım şu glifor gluchophage gibi ilaçları reçetesiz alabiliyor muyuz ??

bayanlar bana yardımcı olur musun pkolu oldugumu yeni öğrendim doktor zayıflama konusunda bişi söylemedi 59 kiloyum adetim 46 gün olmayınca doktorum progestan verdi ve adetlenince hormonlarıma bakılıcak. eşimin test yaptırması için erken mi eşim test yaptrmaya hazır hemne randvu alalım bende yaptırayım dedi. progestanın faydasını gören hem adeti düzene giren hamile kalan var mııı
Merhaba kızlar bende bir pkoluyum ve 10 aylık bir kızım var tedavi sonucu hamile kaldım ve Prensesim oldu RAbbim sizede nasip etsin Progestanda kullandım ama bende yan etki yaptı baş dönmesinden işyerinde bayıldım ve hastanelik oldum aslında çok etkili saf hormonu alıyorsunuz gebe olsanız bile bebeğe zarar vermiyor gebe değilsenizde adet olmanızı sağlıyor ben kullanamadım klomen tedavisiyle hamile kaldım inşallah sana faydalı olur

Slm arkadaşlar bnde pkoyum ve 5 aydır deniyoruz hiö tesavi olnadım ama yumurtlama olmuyor genelde ama bu ay kendiliğindrn yumurtlana oldu ve bn ovulasyon testi ike yakaladım çaluşna yaptık ama tutar mı bilmiyorum dua edin arkadaşlar tutar inşallah duaya ihtiyacımız var

Slm kızlar bende pcoluyum bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi ile bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm sabah pvulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bdnde gebelik testi yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı sizce bu çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir mi 12 gün sonra hala vücuttan atılmamış mıdır etkisi fikir verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 46
Slm kızlar bende pcoluyum bu ay yumurta takibi yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi ile bugün çatlatma iğnesinden sonra 12. Günüm sabah pvulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı bdnde gebelik testi yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı sizce bu çatlatma iğnesinin etkisinden olabilir mi 12 gün sonra hala vücuttan atılmamış mıdır etkisi fikir verirseniz çok sevinirim

benim bildiğim 14 gün sonra yapılmalı canım

Kıxlar yukarda yazmıştım silik çizgi çıkmıştı idrarr testinde kan tahlili yaptırdım 7.1 inş hamileyim 2 gün sonra inş değerim yükselir rabbim isteyen herkese versin

Bende cin1 için dün doktora gittim kolposkopi biyopsi yaptı ayni zamanda da pcos var sende dedi daha 6 aylık evliyim önceden hic böyle sorunlarım yoktu . Doktorum 60 kg dan 53 kg a düşmemi söyledi o zaman düzene girer hersey dedi. Pcos tam olarak nedir belirtileri nelerdir nasıl geçer

Merhaba kızlar bende bir pkoluyum ve 10 aylık bir kızım var tedavi sonucu hamile kaldım ve Prensesim oldu RAbbim sizede nasip etsin Progestanda kullandım ama bende yan etki yaptı baş dönmesinden işyerinde bayıldım ve hastanelik oldum aslında çok etkili saf hormonu alıyorsunuz gebe olsanız bile bebeğe zarar vermiyor gebe değilsenizde adet olmanızı sağlıyor ben kullanamadım klomen tedavisiyle hamile kaldım inşallah sana faydalı olur
allah bağışlasın rabbim bizede o günleri göstersin ben progestanı vajinal kullanıyorum o yüzden cok sukur etkısı yokk

hayırlı olsun canım sağsalim kucağına al inşallah. evlilik yıldonumunde bebbegın olcak galıba :)

Back
X