- 27 Eylül 2015
- 7.486
- 6.088
- 148
- 34
Ya ne güzel tebrik ederim. Darısı bizlerin başına :)kızlar tekrar merhaba. daha önce bu konu ile ilgili mesaj yazmışım. şimdi detaylı olarak anlatayım dedim. ben arife gününden bir gün önce izmir bostanlı şifa hastanesindeki alev hanıma gitmiştim. sağlı sollu toplam 8-9 tane pko saydı ultrason muayenesi sırasında. zilyon tane hormon testi istedi bu kan testi için 147 lira ödedim. sonuçalrımı aldım prolaktin yaklaşık bir 10 birim olması gerekenden yüksek çıktı. onun dışında her şey normal çıktı.
doğruyu söylemem gerekirse bu bayanla ilgili pek hoş şeyler duymadığım için başkent hastanesinde çalışan haşmet mesut beye (süper bir doktor) gittim elimde sonuçlarım (artık özel gözde hastanesinde çalışıyor ) . alev hanıma hiç göstermedim sonuçları. doktor tetkikleri görünce şok geçirdi. ben daha önce doğum yaptım. fakat hiç doğum yapmayanlardan istenen testleri de istemiş alev hanım benden. muhtemelen para almak için. sonuçlara baktı sende pko yok dedi. ben tabi tedirgin oldum biri var biri yok diyor. ultrason ile baktı hiç pkon yok dedi yumurtlamışsın bebek istemiyorsan dikkatli olun. doktora gitmeden önceki gece ilişkiye girmiştik. bir de doktora gidişimin ertesi günü ilişkiye girdik. bir daha bir şey olmadı eşimle ikimiz çok ağır grip olduk. hiç ummadığım halde dün hamile olduğumu idrar testi sonucumdan öğrendim. çok şaşkınım. 2 aydır yaşadıklarımı tahmin ediyorsunuzdur. üzüntü sevinç biraraya geldi.
velhasıl arkadaşlar bende pko var mıydı adet kanamamla bir gitti mi veya yoktu da doktor yanlış mı gördü (bu daha yüksek ihtimal) ya da varsa da hamile kalmamı engellemiyor bilemiyorum. fakat bir doktora gitmekle yetinmeyin lütfen.
Allah her isteyene hamile kalmayı nasip etsin arkadaşlar.