canım ben de 2. kaybımdan sonra yaptılar pıhtılaşma testlerini sadece mthfr c677t heterozigot çıktı. doktorlar ağız birliği etmişçesine iğneye gerek yok bu pıhtılaşmaya neden olmaz dediler. gel gör ki öyle olmadı. sonuncuda coraspin kullanıyordum ben sadece. o da kendim kafama göre aldım içtim. doktor ona bile gerek yok demişti. sonra test pozitif çıkınca bikaç gün sonra kanama başladı. coraspini kestim. bir-iki gün geçer gibi oldu sonra tümden çözüldü ve düştü.
düşüklerimin 2 si 5 haftalıktı işte ortadaki de 8 haftaya yakınken kalp atışı zayıf alındı ve sonra tamamen durdu

ovulasyon testi kullandım canım da bende hiç pozitif çıkmadı yumurtlama olduğu halde. bu ayda tükrükten yapılan test aldım onu da beceremedim

12 ve 21. günlerde progesteron ölçtürdüm 2 kere yumurtladığımı doktor söyledi.
canım ya belki pco değildir sende tüylenme , adet düzensiliği var mı peki? bir dahaki ay tekrar baktır. pcoyu hiç söylemeden. çünkü biri pco deyince geri kalanları da hiç bakmadan pco diyor ben bunu anladım. benim tüylenmem yok kistim bile yok yumurtalıkta

pco dediler

ben önlem olarak kilo verip yediklerime dikkat ettim ama aslında inanmıyorum pco olduğuma.
yine de tedaviyi kabul ettim işte şeker ilacı kullanıyorum beraberinde. bir daha hamileliğimde iğne de kullanıcam inş