• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ben sogan kuruni denedim zararni gormedim hamilede kalmadim su anda bal tarcin corek otu yapyrm aslan pencesu va adacayi iciyorum

kıyamam Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı çocuklarla müjdeler senle eşini.. senide yumurta takibine almıs insallah gelişir ve çatlar yumurtan güzel baby'lere dönüşür o çatlamayan yumurtacıklar ^_^
Sağol cnm sümüklü gibi ağlayıp duruyorum bugün :(
Başka doktora git demiştiniz diye durmadım gittim kadın sağolsun öyle rahatlattı ki. Bu baskası ondan takibe aldı. Hepimize inşallah sağlıklı bebekler için dua ediyorum.

Sağol cnm sümüklü gibi ağlayıp duruyorum bugün :KK43:
Başka doktora git demiştiniz diye durmadım gittim kadın sağolsun öyle rahatlattı ki. Bu baskası ondan takibe aldı. Hepimize inşallah sağlıklı bebekler için dua ediyorum.
Bence ağlama artık kendini toparlamaya çalış bak takibe almış ne güzel ona göre bi tedavi süreci belirlersiniz doktorun ilgilenmesine sevindim insallah hayırlarla sonuçlanır.. Sanırım tedavi olursa aynı Zaman'da başlıcaz insallah önümüzdeki ay beraber hayırlı haberler veririz..

Bence ağlama artık kendini toparlamaya çalış bak takibe almış ne güzel ona göre bi tedavi süreci belirlersiniz doktorun ilgilenmesine sevindim insallah hayırlarla sonuçlanır.. Sanırım tedavi olursa aynı Zaman'da başlıcaz insallah önümüzdeki ay beraber hayırlı haberler veririz..
Evet canım duygusallıgı bırakmak lazım haklısın. Sen de bu ay baslıyorsun demek. Ne tedavi uygulanacak sana? Ahhh inşallah alırız o haberleri :)

Doktor geçen ay sonu adetle beraber yumurta takibine başladı malesef gelişmedi bu ay sonu adetimi bekliyorum 1. Yada 3. Günü klomen e başlıcaz.. Eşimden sperm testi istedi bu arada değerlerine bakalım dedi ama yaptırmadık daha.. Klomen kullanıcam sonra yumurta gelişirse çatlama iğnesi yapacak merakla bekliyorum..

Doktor geçen ay sonu adetle beraber yumurta takibine başladı malesef gelişmedi bu ay sonu adetimi bekliyorum 1. Yada 3. Günü klomen e başlıcaz.. Eşimden sperm testi istedi bu arada değerlerine bakalım dedi ama yaptırmadık daha.. Klomen kullanıcam sonra yumurta gelişirse çatlama iğnesi yapacak merakla bekliyorum..
Benimki adetin son günü baktı. Bir hfta sonraya cagırdı ama yokmus 9 gün sonra gel dedi cok mu gec acaba? Daha sık mı ölçülüyor normalde?

Benimki adetin son günü baktı. Bir hfta sonraya cagırdı ama yokmus 9 gün sonra gel dedi cok mu gec acaba? Daha sık mı ölçülüyor normalde?
Belki geç yumurtlama olur diye çağırmış olabilir.. Aslında olsa yine görürdü herhalde ama demek var bi bildiği belki hormonlara bakacak adetin öncesi.. Bence tüm doktorlar böyle ilgilenmeli çoğu arkadaş gitmiş burda yazmışlar hiç bilgi vermemiş doktorları.. Vallahi ben gittiğim doktoru soru yağmuruna tutmuştum.. :KK49:

Arkadaşlar ben hiç bilmiyorum zaten daha yeni evliyim bu sölediklrrinizi hamile kalmak için mi kullanıyorsunuz yoksa pko geçsin diye mi bana sadece pko için dogum kontrol hapları veriyolar, sizce hapı bir süre bırakıp adetim kendiliğinden ne kadar sürede bir gelicek diye beklesemmi küçük yastan beri haplarla adet oldugum için kendi kendime ne kadar sürede adet görcem hiç bilmiyorum, acaba hapı bırakıp beklesemmi kendim görmeyi ama bırakırsam da kistlerim büyücek diye korkuyorum, bu arada sadece kendime değil hepinize dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inş arkadaşlar

Mrb hanimlar size bisey sorucam bn d ekist var ama turunu bilmiyorumnyani dr soramadim heyecandan umuttum yumurtalik kisti mercimek buyuklugunde 8 adet mis ama bn hic fark etmedim.adetlerim sadece iki kere cok gecikti son bes ayda cok duzenli dr onemli degil hapla dagitilur dedi bu pko mu yoksa baska bisey mi kilolu da degilim zayif minyon bi bayanim yardimci olursaniz sevimirim

Esin de yapsın mutlaka benimki de başta istemedi filan yaptırmak ma yaptırdık iyi de oldu yaptırmanız sayısı düşük çıktı erkenden öğrenmiş oldukça tedavi ilerlemeden..

Esin de yapsın mutlaka benimki de başta istemedi filan yaptırmak ma yaptırdık iyi de oldu yaptırmanız sayısı düşük çıktı erkenden öğrenmiş oldukça tedavi ilerlemeden..
bence her erkek ve kadının evlendikten sonra baktırması gereken şeyler Allahtan oluyor bilmek farkında olmak ilerisi için kolaylaştırıcı olabilir.. teşekkürler tavsiyen için :)

Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?

bence her erkek ve kadının evlendikten sonra baktırması gereken şeyler Allahtan oluyor bilmek farkında olmak ilerisi için kolaylaştırıcı olabilir.. teşekkürler tavsiyen için :)
Canim baktrdan bile hirmonlrda sprem sayilruda aniden degisebiliyor

Kizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
Pregestoranunuz kac ona gore veryir olablr benimde cok yuksek degildi ama 3 kere klimen kullandim hic birunde verilmedi bana

Back
X