Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah saglikli sihhatli kucaginza almayia nasip etsin normal yolla mi hamilelik oldu canmKizlar umudunuzu kaybetmeyn bende pcoyum bugun adet gunum test sonucum 113.73 cikti.allaah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Sağol cnm sümüklü gibi ağlayıp duruyorum bugünkıyamam Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı çocuklarla müjdeler senle eşini.. senide yumurta takibine almıs insallah gelişir ve çatlar yumurtan güzel baby'lere dönüşür o çatlamayan yumurtacıklar ^_^
Yaaa canım Allah sağlıkla tamamlatsın inşallahhh:)Kizlar umudunuzu kaybetmeyn bende pcoyum bugun adet gunum test sonucum 113.73 cikti.allaah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Bence ağlama artık kendini toparlamaya çalış bak takibe almış ne güzel ona göre bi tedavi süreci belirlersiniz doktorun ilgilenmesine sevindim insallah hayırlarla sonuçlanır.. Sanırım tedavi olursa aynı Zaman'da başlıcaz insallah önümüzdeki ay beraber hayırlı haberler veririz..Sağol cnm sümüklü gibi ağlayıp duruyorum bugün
Başka doktora git demiştiniz diye durmadım gittim kadın sağolsun öyle rahatlattı ki. Bu baskası ondan takibe aldı. Hepimize inşallah sağlıklı bebekler için dua ediyorum.
Evet canım duygusallıgı bırakmak lazım haklısın. Sen de bu ay baslıyorsun demek. Ne tedavi uygulanacak sana? Ahhh inşallah alırız o haberleri :)Bence ağlama artık kendini toparlamaya çalış bak takibe almış ne güzel ona göre bi tedavi süreci belirlersiniz doktorun ilgilenmesine sevindim insallah hayırlarla sonuçlanır.. Sanırım tedavi olursa aynı Zaman'da başlıcaz insallah önümüzdeki ay beraber hayırlı haberler veririz..
Amin canim benim insallah.femera kullanim canim bide glukofen 2. Denememde kaldim.rabbim osteuen herkese nasip etsinYaaa canım Allah sağlıkla tamamlatsın inşallahhh:)
ne kadardır deniyordun acaba? Ne tedavi uygulandı sana? Örnek olması icin:)
Cok tesekkur ederim canim.2.femara kullanısimda kaldim.Allah saglikli sihhatli kucaginza almayia nasip etsin normal yolla mi hamilelik oldu canm
Benimki adetin son günü baktı. Bir hfta sonraya cagırdı ama yokmus 9 gün sonra gel dedi cok mu gec acaba? Daha sık mı ölçülüyor normalde?Doktor geçen ay sonu adetle beraber yumurta takibine başladı malesef gelişmedi bu ay sonu adetimi bekliyorum 1. Yada 3. Günü klomen e başlıcaz.. Eşimden sperm testi istedi bu arada değerlerine bakalım dedi ama yaptırmadık daha.. Klomen kullanıcam sonra yumurta gelişirse çatlama iğnesi yapacak merakla bekliyorum..
Belki geç yumurtlama olur diye çağırmış olabilir.. Aslında olsa yine görürdü herhalde ama demek var bi bildiği belki hormonlara bakacak adetin öncesi.. Bence tüm doktorlar böyle ilgilenmeli çoğu arkadaş gitmiş burda yazmışlar hiç bilgi vermemiş doktorları.. Vallahi ben gittiğim doktoru soru yağmuruna tutmuştum..Benimki adetin son günü baktı. Bir hfta sonraya cagırdı ama yokmus 9 gün sonra gel dedi cok mu gec acaba? Daha sık mı ölçülüyor normalde?
Esin de yapsın mutlaka benimki de başta istemedi filan yaptırmak ma yaptırdık iyi de oldu yaptırmanız sayısı düşük çıktı erkenden öğrenmiş oldukça tedavi ilerlemeden..Doktor geçen ay sonu adetle beraber yumurta takibine başladı malesef gelişmedi bu ay sonu adetimi bekliyorum 1. Yada 3. Günü klomen e başlıcaz.. Eşimden sperm testi istedi bu arada değerlerine bakalım dedi ama yaptırmadık daha.. Klomen kullanıcam sonra yumurta gelişirse çatlama iğnesi yapacak merakla bekliyorum..
bence her erkek ve kadının evlendikten sonra baktırması gereken şeyler Allahtan oluyor bilmek farkında olmak ilerisi için kolaylaştırıcı olabilir.. teşekkürler tavsiyen için :)Esin de yapsın mutlaka benimki de başta istemedi filan yaptırmak ma yaptırdık iyi de oldu yaptırmanız sayısı düşük çıktı erkenden öğrenmiş oldukça tedavi ilerlemeden..
Canim baktrdan bile hirmonlrda sprem sayilruda aniden degisebiliyorbence her erkek ve kadının evlendikten sonra baktırması gereken şeyler Allahtan oluyor bilmek farkında olmak ilerisi için kolaylaştırıcı olabilir.. teşekkürler tavsiyen için :)
Pregestoranunuz kac ona gore veryir olablr benimde cok yuksek degildi ama 3 kere klimen kullandim hic birunde verilmedi banaKizlar klomen kullanan herkese progesteron veriyor mu doktorlar ? Onu neye gore veriyorlar ? Kendi alıp kullanan var mı ?
Yeni bi ölçüm yaptırmadım eyluldekini de bilmiyorum tam simdi. Tamam canım sağol cevabın içinPregestoranunuz kac ona gore veryir olablr benimde cok yuksek degildi ama 3 kere klimen kullandim hic birunde verilmedi bana