• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlar sogan kürünün işe yaradığı akıntının fazlalasmasından mı anlaşılıyor ben bayadır içiyorum hiç akıntım fazlalasmadı bana fayda etmedi mi demek oluyor bu? ( polikistik overim.)
beim başlarda fazlaydı hastalandım sanıyodum akıntım geliyodu bu 2-3 gün oda yani uzun sürmedi...yarın biticek kür ve benm o 2-3 gün dışında çokk abartılı akıntım olmadı :KK64:

beim başlarda fazlaydı hastalandım sanıyodum akıntım geliyodu bu 2-3 gün oda yani uzun sürmedi...yarın biticek kür ve benm o 2-3 gün dışında çokk abartılı akıntım olmadı :KK64:
İnş şifa bulmusundur canım benim iki üç gün bile olmadı hani 2-3 gün fazlalastı diyosun ya miktarı nasıl oluyo yani onu nasıl tarif edebilirsin bana ben bilemiyorum normalde ne miktarda akıntı olur ne kadarı az ne kadarı cok bir yardımcı olurmusun

Bende nefret ediyorum ama belki bizim de sınavımız budur yinede şükür halimize

Canım cok bunaldın dmi anlıyorum seni

Arkadaşlar sogan kürü böbreklere zarar verir mi böbreklerim agrımaya basladı basına böle birşey gelen var mı

İnş şifa bulmusundur canım benim iki üç gün bile olmadı hani 2-3 gün fazlalastı diyosun ya miktarı nasıl oluyo yani onu nasıl tarif edebilirsin bana ben bilemiyorum normalde ne miktarda akıntı olur ne kadarı az ne kadarı cok bir yardımcı olurmusun
çamaşımın ağ yeri dolu oluyodu öyle söyleyeyim ama şuan serçe parmağımın bir boğumu kadar anca geliyor umarım açıklayıcı olabilimişimdir :)

Arkadaşlar sogan kürü böbreklere zarar verir mi böbreklerim agrımaya basladı basına böle birşey gelen var mı
böbrekleri bilmemde benim bi hafta kasığıma sancı girdi hatta bi ara hamilemiyim acaba diye kuruntulandım evde test yaptm sonuc negatif araştırdığıma göre miğdesinde sorun olanlar dışınnda kullanımı zarar vermiyor tabii herşeyn fazlası zarar bununda öyle bide bunu içerken başka bitkisel ürün tüketme

böbrekleri bilmemde benim bi hafta kasığıma sancı girdi hatta bi ara hamilemiyim acaba diye kuruntulandım evde test yaptm sonuc negatif araştırdığıma göre miğdesinde sorun olanlar dışınnda kullanımı zarar vermiyor tabii herşeyn fazlası zarar bununda öyle bide bunu içerken başka bitkisel ürün tüketme
Dogru söylüyorsun canım aslanpencesı cayı da içiyordum onu bırakayım bari lanet olası polikistik overden kurtulmak için yapıyorum ya Allahım affetsin ama coknefret ediyorum bu durumdan

14.30 dedi hemşire ama ben 16.00 almaya gideceğim inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Arkadaşlar Merhaba ben 7 gün soğan suyu icmistim bi doktor bana pcosun demişti fakat ben 1 yil sonra başka 2 doktora gittim kist vs hiç bişey yoktu yani şimdi bu pco acaba kaybolan bişey mi arada yada ilk doktor yanlış mı soyledi
pcos kaybolan bişey deil ömür boyu taşıyosun o hastalığı sadece yemene içmene dikkat etmen gerekiyo o şekilde belirtileri azalıyo kilo problemi fln

Bir pko lu olarak ilk defa uğraşmadan hatta supriz bir şekilde hamile kaldim.. 2 tane oglum var birisini klomen tedavimin 6. Ayinda 2. Sini ilk aşilamada şuankinide büyük bir şokla hiç uğraşmadan hamile kaldim.. Eşim le ben nasil oldu bu çocuk diye sorup duruyoz

Klomen ile hamile kalmıştım daha önce ama 10. Haftada kaybettim bebeğimi. . Şimdi istiyoruz yine bugün test yaptıracağım bakalım hormonlar ne halde... 4 ay oldu normal şekilde hamile kalamadım :(

Back
X