• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Yok su an kesin hamile Değilim ama denemek istiyorum ama sogan suyu da içiyorum kistler için bilemedim yani napcagımı

Ahhh canımm ahhh... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok korkuyorum :(( yardımcı olalım birbirimize dualarımızda unutmayalım... Allah bebişleri kucağımıza almayı da nasip etsin..

Ahhh canımm ahhh... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok korkuyorum :KK43:( yardımcı olalım birbirimize dualarımızda unutmayalım... Allah bebişleri kucağımıza almayı da nasip etsin..
Amin canım hep dua ediyorum gercekten tüm isteyenler ve kendim için inş kabul olur dualarımız bu arada bebek isteyen arkadaslar bebek calısmalsrın baslamadan bir kaç ay önce folik asit kullanmak gerekiyormuş bir çeşit b grubu vitamini arastırmalarımdan bunu cıkardım cok faydası oluyormus isterseninz sizde bir arastırın gerçi ben almadım daha benimde eşim istemiyor cocuk daha erken diye bende olmıcak diye panik oluyorum istiyorum taktım kafaya sonu hayır olur inş

Amin canım hep dua ediyorum gercekten tüm isteyenler ve kendim için inş kabul olur dualarımız bu arada bebek isteyen arkadaslar bebek calısmalsrın baslamadan bir kaç ay önce folik asit kullanmak gerekiyormuş bir çeşit b grubu vitamini arastırmalarımdan bunu cıkardım cok faydası oluyormus isterseninz sizde bir arastırın gerçi ben almadım daha benimde eşim istemiyor cocuk daha erken diye bende olmıcak diye panik oluyorum istiyorum taktım kafaya sonu hayır olur inş
Ya bu eşler kafaya takmıyor biz takıyoruz :) bende sözlüme açıkladım BM'yle böyle diye bunu mu kafana takıyorsun olur bir şekilde diyor :) bende dedim evlenince beklemycem

Evlenince beklemiycem denemelere başlayalım dedim :KK48: o da hadi erkenden olursa diyor daha evliliğin tadını çıkarmadan diyor :KK46:amaaa ben çoook istiyorum evlenince oluyor mu olmuyor mu diye bakcam bir

Ayyyy maşallahhh :nazar: darısı başıma
Aminn inşallah. Dert etme yani,pko çocuğa engel değil.:KK19:

Zor mu oldu nasıl hamile kaldın bu arada sağlıkla al inş bebeğini kucağına :) polikistik overiin ne derecedeydi adetlerin düzenlimiydi tüylenmen vs varmıydı biraz anlatormısın
benm tek sorunum pko da degildi. Sol tüpüm tikaliydi,yumurta tembelliği vardi. Adet duzenim hiç yoktu 2-3 ay adet olmadigim olurdu. Tuylenme de oldu. Yani köküne kadar pkoluyum hemde 18 yasindan beri. Suan 27yim. Çocuk için bişey yapmadim aslinda aşılama yapilcakti hamile oldugumu ogrendim:anneadayı:

Aminn inşallah. Dert etme yani,pko çocuğa engel değil.:KK19:

benm tek sorunum pko da degildi. Sol tüpüm tikaliydi,yumurta tembelliği vardi. Adet duzenim hiç yoktu 2-3 ay adet olmadigim olurdu. Tuylenme de oldu. Yani köküne kadar pkoluyum hemde 18 yasindan beri. Suan 27yim. Çocuk için bişey yapmadim aslinda aşılama yapilcakti hamile oldugumu ogrendim:anneadayı:
Maşallah canım ya maşallah cokumutlu oldum cidden pekş hamile kalabilmek için ilaç falan kullandın mı folik asit falab ve ya sogan suyu aslanpencesı cayı vs?

Maşallah canım ya maşallah cokumutlu oldum cidden pekş hamile kalabilmek için ilaç falan kullandın mı folik asit falab ve ya sogan suyu aslanpencesı cayı vs?
Teşekkür ederim darisi başınıza,isteyen herkese inşallah.

Aslinda ben herşeyi denedim. Soğan kürü,incir kürü,aslan pençesi vs vs... hiçbir işe yaramadi. Yumurtlama olmadigi için doktorum klomen denen yumurtlama ilaclari verdi onlarda işe yaramadi,çatlama igneleri falan...

Çörek otunun faydasini duydum. 1 ay boyunca her sabah bi çay kaşığı bal ile çörek otu çiğnedim. O ay hamile kaldım ama düşükle sonuclandi maalesef.

Aradan 6 ay geçti tekrar tedaviye basladik,rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı çıktı. Doktorum aşılama yapalim olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi. Adet günümü bekliyodum aşılama için hamile olduğumu ogrendim,sürpriz oldu bana da:KK200:

Folik asit yerine badem ye bence,yeterince folik asit var onda. Ben kullanmadim folik asit

Teşekkür ederim darisi başınıza,isteyen herkese inşallah.

Aslinda ben herşeyi denedim. Soğan kürü,incir kürü,aslan pençesi vs vs... hiçbir işe yaramadi. Yumurtlama olmadigi için doktorum klomen denen yumurtlama ilaclari verdi onlarda işe yaramadi,çatlama igneleri falan...

Çörek otunun faydasini duydum. 1 ay boyunca her sabah bi çay kaşığı bal ile çörek otu çiğnedim. O ay hamile kaldım ama düşükle sonuclandi maalesef.

Aradan 6 ay geçti tekrar tedaviye basladik,rahim filmi çekildim sol tüp tıkalı çıktı. Doktorum aşılama yapalim olmazsa tüp bebeğe geçelim dedi. Adet günümü bekliyodum aşılama için hamile olduğumu ogrendim,sürpriz oldu bana da:KK200:

Folik asit yerine badem ye bence,yeterince folik asit var onda. Ben kullanmadim folik asit
rahim filminden sonra hamile kalan çok kişiyi duydum canım ne mutlu sana emek vermişsin ama en beklemediğin anda olmuş ne güzel :KK200:

Evet şükürler olsun:KK19:
peki problemin tam olarak neydi kist mi hormonlar nasıldı benim lh 9.03 fsh 4.53 bide ultrasonda multipl kistler çıktı 4 - 5 mmlik önemsiz dedi doktor diğer değerlerim normal klomen kullandım bu ay 36. gün regl bekliyorum hala olmadım ama gebelikte negatif testlerde :(

peki problemin tam olarak neydi kist mi hormonlar nasıldı benim lh 9.03 fsh 4.53 bide ultrasonda multipl kistler çıktı 4 - 5 mmlik önemsiz dedi doktor diğer değerlerim normal klomen kullandım bu ay 36. gün regl bekliyorum hala olmadım ama gebelikte negatif testlerde :KK43:
Hem kist hem hormonal bozukluk vardi. Her ay başka çıkıyor zaten o tahliller. Değerleri şimdi hatirlamiyorum ama iyi degildi yani. Rahim içi irili ufakli bir sürü kistle doluydu. Hamile kaldigimda bile bebekle beraber kistlerde görünüyordu ultrasonda. Bebek büyüdükçe eridi.

Klomen ilk deneme mi?

Hem kist hem hormonal bozukluk vardi. Her ay başka çıkıyor zaten o tahliller. Değerleri şimdi hatirlamiyorum ama iyi degildi yani. Rahim içi irili ufakli bir sürü kistle doluydu. Hamile kaldigimda bile bebekle beraber kistlerde görünüyordu ultrasonda. Bebek büyüdükçe eridi.

Klomen ilk deneme mi?
Evet canım klomen ilk deneme yumurta takibi iğne falan da olmadı sadece ilacı kullandırdı doktor canım benim kistler yumurtalıklarda rahim temiz ama regl bekliyorum endometrius geçen gün 6.5 çıktı ince deniyor regl öncesi kalınlaşma olması gerekliymiş

Evet canım klomen ilk deneme yumurta takibi iğne falan da olmadı sadece ilacı kullandırdı doktor canım benim kistler yumurtalıklarda rahim temiz ama regl bekliyorum endometrius geçen gün 6.5 çıktı ince deniyor regl öncesi kalınlaşma olması gerekliymiş
Ben 3 kez denedim klomen 3. De 1 adet yumurta oluştu sadece. Bende işe yaramadi yani klomen. Adet sorunu bende de hep vardi. Hiç gününde olmadım. Canı ne zaman isterse o zaman geliyodu:KK53:

Ben 3 kez denedim klomen 3. De 1 adet yumurta oluştu sadece. Bende işe yaramadi yani klomen. Adet sorunu bende de hep vardi. Hiç gününde olmadım. Canı ne zaman isterse o zaman geliyodu:KK53:
benim arada dediğin gibi şaştığı oluyor ama ortalama 30 40 gün arasında değişir olur düzenli şekilde arada iki ay falan bulunca doktorda alırım soluğu çok rahatsız edici birşey bu ay hem iyi bi doktor arıcam hem de öyle kendiliğinden denicem bakalım birde agnucaston diye bi ilaç var hayıt otu bitkisel onu da içicem hormonları düzenliyomuş

Kızlar kullanayım mı yazz adlı hapı doğum kontrol hapı. Doktorum önermişti

Back
X