• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende pco hastayım uzun zamandır.kendimi bildim bileli adetlerim hiç düzenli olmadı. Git gide kilo aldım ve şuan ilaç kullanmadan adet olamıyorum diyebilirim. 1 yıllık evliyim. Bu ay bebiş denedik bugün kan verdik ve sonuc hiç bişey yok Allah hakkımızda hayırlısını versin randevu aldık bugün persembe günü doktora gideceğim dua edin nolur.. Allah kimsenin kucagını boş bıralmasn Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. pclu olup hamile kalabilen varsa yazsn lütfen. Onları okudukca umutlanıyorum

Selam hanımlar ben 5 yıllık evliyim evlendikten sonra adet düzensizliği prolaktıin yüksekliği oluştu bende bu sebepten ilk 1.5 sene tedavi gördüm prolaktin düşmesine rağmen hamile kalamadım daha sonra özel bi polkilikte bayan bi doktorun rahim ultrasonda tespih tanesi gibi kist olduğunu söylemesiyle pcodan şiphe ettim ama ben o ultrasondan sonra o ay adet görmedim ve hamile olduğumu öğredim 2 yaşında bi oğlum var şu anda adet düzensizliğim devam ediyor ikinci çocuk için infertilite poliklimiğene gitmem önerildi bu pazartesi orda yapılan ultrason muayenesinde sağ over ve sol over pco dedi doktor tüylenme problemimde var ama bunlar pco var demek için yeterlimi

Selam hanımlar ben 5 yıllık evliyim evlendikten sonra adet düzensizliği prolaktıin yüksekliği oluştu bende bu sebepten ilk 1.5 sene tedavi gördüm prolaktin düşmesine rağmen hamile kalamadım daha sonra özel bi polkilikte bayan bi doktorun rahim ultrasonda tespih tanesi gibi kist olduğunu söylemesiyle pcodan şiphe ettim ama ben o ultrasondan sonra o ay adet görmedim ve hamile olduğumu öğredim 2 yaşında bi oğlum var şu anda adet düzensizliğim devam ediyor ikinci çocuk için infertilite poliklimiğene gitmem önerildi bu pazartesi orda yapılan ultrason muayenesinde sağ over ve sol over pco dedi doktor tüylenme problemimde var ama bunlar pco var demek için yeterlimi
Banada aynı larını dediler bidaha ay bidaha hormon tahlili ver dediler gönderdiler bende tsh da yukşek çıktı düşürmek için hap kullaniyorum

Adet olunca hormon tahlili verdim araştırma hastanesinde bende troid çıktı kist varmı dedim .sen troidine baktir.adetin de gel tekrar hormon ver dedi.iyi bi doktor bulmam lazim

Bende bu ihtimal olabilirmiyim diye arastiyorum dunden beri adet duzensizligim yok son adetten 20 ile 25 gün arasında gelir mutlaka çocuk denemesi yapmadım hiç onunla ilgili bi sıkıntı varmı bilmiyorum fazla kilom biraz var beni su an en rahatsız eden gidi kisminda bi kaç kil çıkması ve göğüs etrafında killanma olması yarin için randevu aldım umarım ciddi bişey değildir zaten başka sağlık sorunlarim var bronşit boyun bel fıtığı onlar beni yetrince yıpratıyor zaten ama herşey allahtan

Ben sadece tüylenme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Adet düzensizliğim ergenlik döneminde vardı ancak artık kalmadı. Pko varken lazere gitmek işe yarar mı? Yoksa boşa bir çaba mı olur, böyle yaşamaya mı alışayım?

Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.

Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.
Kilo vermeye çalış canım düzene girer inşllah. Testere dişli aslan pençesi içebilirsin.

Merhaba arkadaşlar.... ben almanyada yaşıyorum... gecen yaz türkiyeye izine gittiğimde doktora göründüm hemde 2 ayrı dok. Ilk görünmüş olduģum doktor bana sen pko lusun dedi yumurtalıkların tembel çalısıyo diyerek 4 adet ilac tedavisi uygulamamı söyledi 6 ay kullancakmısım falan... fakat benim adetim düzenli günü gününe olurum bir defada düşük yapmıştım ama aradan 1 yıl geçti.Burdaki doktorumda bana hić bişeyim olmadığımı gayet sağlıklı olduğumu söylüyor... ilaçları kullandın mı diye sorar olursanız evet kulllanıyorum 5 ci ay bitmek üzere sabırsız mı davranıyorum... doktor kontrolü olmadan ilaçlara devam etmem ne kadar doģru bilmiyorum ama tek bildiğim bi bebeğimin olması hayırlı bi şekilde :) böyle bi durum başına gelen varmı ???? Sizinle paylaşmak istedim...

Rabbim cümlemize o sevinci yaşatsın tez zamanda inşAllah

Back
X