- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
Onu bilmiyorum ama okuduğum. İlacı bırakınca eski haline döndüğü.Ben fazla kilolu biri degilim aslinda bu yuzden kilo almak sorun olmaz faydasi oluyormu tuylenme ve sivilce icin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilmiyorum ama okuduğum. İlacı bırakınca eski haline döndüğü.Ben fazla kilolu biri degilim aslinda bu yuzden kilo almak sorun olmaz faydasi oluyormu tuylenme ve sivilce icin?
Banada aynı larını dediler bidaha ay bidaha hormon tahlili ver dediler gönderdiler bende tsh da yukşek çıktı düşürmek için hap kullaniyorumSelam hanımlar ben 5 yıllık evliyim evlendikten sonra adet düzensizliği prolaktıin yüksekliği oluştu bende bu sebepten ilk 1.5 sene tedavi gördüm prolaktin düşmesine rağmen hamile kalamadım daha sonra özel bi polkilikte bayan bi doktorun rahim ultrasonda tespih tanesi gibi kist olduğunu söylemesiyle pcodan şiphe ettim ama ben o ultrasondan sonra o ay adet görmedim ve hamile olduğumu öğredim 2 yaşında bi oğlum var şu anda adet düzensizliğim devam ediyor ikinci çocuk için infertilite poliklimiğene gitmem önerildi bu pazartesi orda yapılan ultrason muayenesinde sağ over ve sol over pco dedi doktor tüylenme problemimde var ama bunlar pco var demek için yeterlimi
Tsh testesteron hormonumu?Banada aynı larını dediler bidaha ay bidaha hormon tahlili ver dediler gönderdiler bende tsh da yukşek çıktı düşürmek için hap kullaniyorum
Banada aynı larını dediler bidaha ay bidaha hormon tahlili ver dediler gönderdiler bende tsh da yukşek çıktı düşürmek için hap kullaniyorum
Kullandım canim tarlusal die bi ilaç ilk defa kullandımSizde tshın yüksek çıktığı tahlilden önce adet söktürücü kullandınızmı?
Bittikten 8g un sonra geldi benim adetim acele yapma yani gelio bisekilde ...inşallah bişey cikmaz
Adet olunca hormon tahlili verdim araştırma hastanesinde bende troid çıktı kist varmı dedim .sen troidine baktir.adetin de gel tekrar hormon ver dedi.iyi bi doktor bulmam lazim
Kilo vermeye çalış canım düzene girer inşllah. Testere dişli aslan pençesi içebilirsin.Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.