- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Sen hayıta devam et dengeliyor o hormonları. Benimmprolaktin sorunum da vardıBende hayıt iciyordum lh mi fsh mi ne değiştiriyormus degerleri zaten bozuk benimkiler diye bıraktım. Ben kistimden kurtuldum düzene girmese bende devam ediyim. Bnde pkoluyum ama benimde hep adetim gelirdi ama geç 40 günü bulurdu .ne güzel sizin çocuğunuz olmuş Allah bağışlasın. Allah bana da nasip etsin insallah
. Ammaaa ve lakinnn tırttttt.
eşimin mesai saati çok fazla, çalışmaya başlamadan bebeğimle fazlaca vakit geçirmek istiyorum, açıkcası olmuycak diyede aşırı korkuyorum( annem beni 12 yıl sonra doğurmuş işin genetik yönü de var )
Aslında bende zor ikna ettim, nişanlıyken söylemiştim böyle bi sorunum var doktorlar bebek için tedavi olmamın gerekebileceğini hatta bi doktor" çocuk istiyosan evlenmek için çok geç kalmamalısın "demişti, dedim evlendikten 5 ay sonrada korunmayı bıraktık, şimdiye kadar da olmadı biraz uğraşacağımız bariz ortada, bence ufak ufak işle kocanı sen canım çaktırmadan bilinç altına işlesin bebek fikri.
Bakalım ne olacak sonumuz?
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizdeki annelik duygusunun doğuştan olduğunu erkeklerin bebekleri olduktan sonra babalık & koruma içgüdüsü hissettiklerini okumuştum biyerden