cm bende pkoluyum 2,5senelık evlıyız 3asılama 1tup bebek denemem oldu basarısız oldu tabı dınlenme surecındeyım derken bu ay hamıle oldugumu ogrendım sımdı 5haftalık hamıleyım tabı yolun basındyz daha nolur dua edın sag salım alayım kucagıma bebgımı ama sunu dyebılırımkı hersey beyınde bıtıyr tamda kafamdan atıp rahatladıgım bır donemdı bu ay ama oldu rabbı tum ısteyenlere tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar versın ınşallahhh
sana katılıyorum,aynı tedavilerden geçtim 2 seneden fazla uğraştım,tedaviyi bırakıp tüp bebek denemeye karar verdik,2.ayında hamile kaldım,şimdi 3 yaşında oğlum var,hayırlısıyla kucağına al inşallah,tüm günümü onunla geçiriyorum,bugünlerin hasretini çok çektim,tüm çekenler en yakın zamanda bebeklerine kavuşurlar inşallah,çocuğunu kucağına alınca cennet kokusunu duyacaksın,sağlıklı hamileliğin sağlıklı hayırlı evladın olsun inşallah
amın cnm bnm ınsallah rabbım ol deyınce oluyrmuş rabbım tum ısteyenlere versın inşallah
ben onların hepsını gordum cnm sımdıden bende aksıne yenı dogmus bebek zıyaretlerıne gttıgımde bıde cok ıstedıgım zmanlarda burnumun dıregı sızladıgını bılırım aglaya aglaya namazda ne dualar etttım bızım burası kucuk bır yer ve benden sonra evlenen herkesın bebegı olduda buyuduler bıle ben kalınca bır baskı bır ısrar bır dedıkodu benı ne yıpratmıslardı sımdı rahatladı herkez tabı ben hepsınden cok rahatladım ama nasıl uzuluyrdum anlatamam bu hafta bebgımın kesesını gorduk 2hafta sonra kalp atısını ve kendısını gorucez rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagıma alırsam dahada rahatlıycam tabıbu çok başka bir duygu,insanın burnunun direği sadece evladı için sızlıyormuş,şimdi hayatım öyle doluki,şu an hamilesin ama eminim senin hayatında şimdiden dolmuştur,ben hamile kaldığım zaman etrafımda nekadar çok hamile olduğunu,bebek arabasıyla gezdiğimde nekadar çok bebek arabalı olduğu fark ettim,eşim bana onlar hep vardı ama sen görmek istemiyordun demişti çok doğru,bakalım sen neler hissedeceksin
ben onların hepsını gordum cnm sımdıden bende aksıne yenı dogmus bebek zıyaretlerıne gttıgımde bıde cok ıstedıgım zmanlarda burnumun dıregı sızladıgını bılırım aglaya aglaya namazda ne dualar etttım bızım burası kucuk bır yer ve benden sonra evlenen herkesın bebegı olduda buyuduler bıle ben kalınca bır baskı bır ısrar bır dedıkodu benı ne yıpratmıslardı sımdı rahatladı herkez tabı ben hepsınden cok rahatladım ama nasıl uzuluyrdum anlatamam bu hafta bebgımın kesesını gorduk 2hafta sonra kalp atısını ve kendısını gorucez rabbım ınsallah hayırlısıyla kucagıma alırsam dahada rahatlıycam tabı
zaten bu çevre baskısı değilmi insanı strese sokan,sanki onlar bakıp büyütecek,olsa onlara ne yararı var,ama anlatılmaz,bende yaşadım o duyguyu,benide bilgilendir lütfen,hamilelik güzel şey,bir de ne yap biliyormusun,bugünden itibaren her doktora gittiğinde,gittiğin günü bebeğin durumunu kilosunu baş çevresini bir deftere yaz,muhteşem birşey,ben herşeyi yazdım,hangi gün cinsiyetini öğrendiğim bile belli,doğduktan sonra ilk ek gıdaya başladığından tutta ilk dişi ilk adımı ilk baba deyişi anne deyişi hatta ilk mama sandalyesine oturduğu yürütece bindiği hatta ve hatta ilk banyosunu bile yazdım büyüyünce kendisine vereceğim tavsiye ederim
daha henuz bebısımı gormedım rabbım nasıp ederse gunluk tutmayı dusunuyrm oraya yazıcam hepsını bız zorla buldugumuz ıcın neler neler ozenıyrm bır bılsen cok sanslı olucak benım meleggım ama bı kucagımıza alalım hayırlısıyla
kesinlikle şanslılar çok heyecanlısın değilmi onu gördüğünde banada yaz kucağınıza aldığınız günüde görürüz inşallah
tamm cnm mutlaka yazarım sende dua et bana lütfn
allah tez zamanda evladına kavuştursun hayırlı haberlerini al inşallah kucağına aldığın kokusunu duyduğun günleride gör
ammmmminnnnnn cnm benm ne guzel dua ettın oyle:))
süpermiş allah tamamına erdirsinbnde pkoluyum ve hamileyim inşallah sağlıklı hamilelikler geciririz :)
süpermiş allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?