pkolu olup benim gibi sürpriz bebek sahibi olanlar buraya

tebrikler benimde 3yaşında oğlum var bu kezde 2.bebek için uğraşıp duruyorum

Ben henüz olayın şokundayım ama teşekkürler. Umarım 2. çocugunuza da hemen kavuşursunuz.Ama tabii bu sefer stres daha azdır diye tahmin ediyorum. Ne de olsa bir kez yaşadınız o annelik duygusunu.Hiç yaşamayanla kıyaslanmaz bile.

tabiki kesinlikle,ilk tedavilerimde her adet gördüğümde içim acıyordu,dünya yıkılmışta ben altında kalmışım gibi hissediyordum,hayat sevincim,gülmek için sebebim yoktu,gözümde kimse yoktu,kimseyle konuşmak istemiyordum,çocuklu insanlarla bir araya gelmek canımı her defasında dahada artırıyordu,şimdi 1evladım var ve bugün adet gördümki hala her ay umutlanırım,ama öncekiler gibi değilim tabi,umursamıyorum,büyük üzüntülerim olmuyor,allaha şükrediyorumki bir evlat nasip etti,bugünler benim çok istediğim günlerdi,yüce rabbim en doğrusunu bilir,verirse evladım bir kardeş sahibi olur,vermezsede ağlatmayada güldürmeyede bir evladım var şükürler olsun,ya hiç olmasaydı ne yapardım,benim tek yaşama kaynağım,tek büyüyen çocuk çok,bana anne diyen boynuma sarılan bir evladım var,allah bana yaşattı,tüm isteyen,içi çocuk özlemiyle yanıp kavrulan tüm arkadaşlarıma nasip etsin

ben de pko lyum ama çok ağır değil şükür ki
metformın içerikli glukofenle ilk aydan hamile kaldım
metformin içerikli ilaçlar bizim için mucize

tebrik ederim cnm. doktorun kimdi öğrenebilirmiyim?

ya ben 15 aydır hamile kalamadım. bi kere gitmiştim doktora. pko var demişti. şimdi yeniden doktora gitmek istiorum. avcılar a yakın o çevrede bildiğiniz, gittiğiniz iyi bir doktor var mı?

Ben varım arkadaslar.liseden beri pko uğrasıyorum.ne kilolar aldım kilolar verdim.dr cok büyük bi sorun yok evlenince en fazla 2-3 ay tedavi görürsün dedi ama öyle olmadı tabi.evlenmeden önce ilk defa 4 ay hasta olmadım evlendim gene öyle bu sefer bide 14 kilo aldım.daha sonra 1 yıla yakın diane 35 içtim.nede olsa hemen cocuk istemiyordum çünkü eşimden ayrı kalacaktım tayinim çıktı.ilaçı bıraktığım ay kimyasal gebelik geçirdim ardından 6 ay adet olamadım.sonra bir 6-7 ay sonra tedavi başlandı ilk ay klomen 19.5 mm yumurta çatlatma iğnesi vurulmadan ama olmadı.ikinc ay klomen bu sefer hiç büyümedi.sonra iki kere aşılama oldum olmayınca eşimle karar verdik ara verdik.tabi 8-9 ay gene olmadı.bu yıl martta iğne tedavisine aşılamaya gene başladık.ama gonal f 225 kadar vuruldum 20 güne yakın 15 mm yumurta ancak ve aşılama oldu gene olmadı.mayıs ta dr klomen verdi ve ben inanamadım 2. Gidişimde yumurtam 19mm(çörekotu bal tarçın yedim ara sıra incir suyu bazen yapamayınca inciri yedim).hayatta hemen olmazdı.çatlatma iğnesi vuruldum ve dr bu ay aşılama yapmadı...tüp bebek dr olumszu bakkıyordu bu ay ikna oldu temmuz ağustos gibi düşünüyorum hatta araştırma yapıyordum bu ay da tutmaz diye.ama cuma kan testi 286 inanamadı. Pazartesi 993.şimdi yavaş yavaş inanıyorum hamileyim bu br mucize.eşim bile şokta..

Umarım hepimizin duaları kabul olur.bir an önce bebişlere kavusuruz.dualarım sizinle tarçın çörekotu bal tedavi sırasında yiyin bence.özellikle yumurtası azolanlar fazla büümeyenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…