Ben 9 aydir evliyim hic korunmadim ama olmadi malesef. Pko var bende. Her zman duzensizdir adetim yani 2 ayda bir olurum. Gecen ay doktora gittim anlattim durumumu. Hormon tahlili yapildi prolaktin yuksek cikti ilac kullandim dusurduk cok sukur. Klomen verdi yani yumurta gelistirici. Kontrole gittim hic yumurta gelismemisti tekrar kullandim dozunu artirarak yine olmadi. Doktor bu sekilde hamile kalman cok zor dedi. 3 ay bekle igne tedavisine gcelim dedi.Arkadaşlar boy ve kilonuzu da yazar mısınız? Benim boy 1.62, kilo da 62. 8 ay önce evlendim, evlendiğimde 54-55 kiloydum. Adette bi düzensizlik yoktu, şimdi 2 aydır gecikiyor, gelsin diye primolut kullanıyorum. Bebek de istiyorum ama her doktor zayıflayacaksın diyip gönderiyorBu yumurta tedavisi ne-Nasıl oluyor? Ben de başlamak istiyorum sizin gibi
Ben 9 aydir evliyim hic korunmadim ama olmadi malesef. Pko var bende. Her zman duzensizdir adetim yani 2 ayda bir olurum. Gecen ay doktora gittim anlattim durumumu. Hormon tahlili yapildi prolaktin yuksek cikti ilac kullandim dusurduk cok sukur. Klomen verdi yani yumurta gelistirici. Kontrole gittim hic yumurta gelismemisti tekrar kullandim dozunu artirarak yine olmadi. Doktor bu sekilde hamile kalman cok zor dedi. 3 ay bekle igne tedavisine gcelim dedi.
Boyum 1.67 kilo 55
Uzulmemek elde degil ki bekarken gitmistim adet duzensizliginden dolayi. Hormon tahlili yaptirdim ama bi sorun yok dedi dogum kontrol ilaci verdi kistlerim icin aylarca kullandim bi faydasi olmadi.Bende de PKO var. Aynı durum yani. Senin aslında boy-kilo oranın da iyiymiş.. Bizim hastalığımız özünde endokrin bozukluk. Endokrin doktoruna görünmediysen mutlaka git. Onlar çoook daha farklı yaklaşıyorlar hastalığa. Hem kadın doğum hem de endokrin doktoruyla beraber yürütebilirsiniz bu süreci.. Üzülme, eninde sonunda bebeğimiz olacak. Sadece bu yol bizi normal insanlara göre biraz fazla yoracak. Gittiğim bütün doktorlar aynı şeyi söyledi bana :)
Bir defa kullandım yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmadıKlomen kullandiniz mi
Benimki hic gelismedi.Bir defa kullandım yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmadı
Napıcaksın iğne tedavisine geçecek misin? Pahalı da bi tedaviymiş. Ben de napacağımı şaşırdımBenimki hic gelismedi.
Mecbur gecicem. Ama doktorun 3 ay bekle demesine anlam veremedim.Napıcaksın iğne tedavisine geçecek misin? Pahalı da bi tedaviymiş. Ben de napacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?