canım öncelikle tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle
metformin içerikli ilaçları denediniz mi hiç?
ben de 3 ay klomen kullandım ve yumurtam yeterince gelişmedi iğne bile olamadım
ama çok şükür ki glukofenle ilk ayımda hamile kaldım
acaba denesen mi sen de bu ilacı
28 yaşımdayım ve 2 yıllık evliyim (temmzuda 2 olacak)
bir yildrır çabalıyoruz bebek için ve 1 yılda sadece 1 kez yumurtam oluşup çatladı
geçen ay sonun da bana doktorum mucize bir ilaç verdi GLUKOFEN
bir ay kullanmanın sonunda mucizem geldi
şoktayım inanın
o kadar umutsuzdum mu bebeğim olmayacak diye
Alalhım tez zamanda isteyen tüm arkadaşalrıma herkese tattrısın bu duyguyu
bu ilacı kullanmıyorsaznız da lütfen doktorlarınla konuşun ve isteyın şiddetle
bakın ilk aydan hamile kaldım
Allahıma binlerce kez şükür
ADını bildiğim bilmediğim herkes duamda
ben de kucağıma alacağım günü görürürm inşalalh
nasıl önermez çok şaşaırdımhayır denemedim, bu işte uzman bir prfoesor e gidiyorum ve bana hiç önermedi glukofen i..
ben bu ay hamile diilsem aşılama olcaktım, o nedenle adeti bekliyorum bugun 31. günüm ve ne hamileliğe ne de adet olacağıma dair hiç işaret yok(
peki bu glukofen nasıl kullanılıyor? yani adetliyken mi?, bitince mi? doktora nasıl önermeliyim bunu..
merhabalar ben de gecen ay pco oldugumu ogrendım cyclo progynova kullanıyorum doktorum 2 ay sonra gel demıstı stresten uzak dur dedı ben gecn kızken adetım duzensızdı evlendım duzeldı cocuk yapmaya karar verdım yıne bozuldu doktorlara sordum hıcbırı neden duzelmısken cocuk yapmaya karar verdıgımızde bu adet duzenı bozuldu anlatmadı kızlar hadı umudum olun Allah senı guldurmus canım hepımızı guldursun ınsAllah glukofen ne ıcın canım kac kez ıcıyordun?
canım pko tedaviisinde kullanılıyor
bizde şeker direnci yüksek,bu da yumurtlamayı engelliyor
metformın içerikli ilaçlar da bunu baskılıyor ve yumurtluyoruz
ben sabah akşam tok yarım yarım içtim(1000mg)
benım degerlerım normal cıktı canım cyclo progynova kullanıyorum sımdı adet olmayı beklıyorum bundan sonrası Allah buyuk ama pco ımkansız degıl ya o ıcımı rahatlatıyor sen ve bır cok pco lu olup ta hamıle kalanlar umut verıyor baska her hangı bır ılac ıctın mı
gluofenin ilaç içeriğinde şeker hstalarında kullanıldıgı söyleniyor ama ben şeker hastası da değilim kilo sorunum da yok, bu durumda o ilacı kullanmam yanlış olmaz mı????nasıl önermez çok şaşaırdım
pko nun aşılmasında çok önemli bir laç olduğunu anladım ben ve şükür ki ilk ayımda hamile kaldım
bu ilaca herhangi bir zaman başlayabilirisin
ben 1000mg lık sabah akşam tok karna yarım içtim
pko varsa sende de mutlaka konuş doktorunla
ben hala devam ediyorum sanırım 10 haftaya kadar da içeceğim
canım prospektisi okursan endikasyonlarında yazar PKO tedaviisnde kullanılır diyegluofenin ilaç içeriğinde şeker hstalarında kullanıldıgı söyleniyor ama ben şeker hastası da değilim kilo sorunum da yok, bu durumda o ilacı kullanmam yanlış olmaz mı????
kızlar bende pkoluyum..benim adetimde düzensiz ama sizin anlattığınız gibi değil çok farklı... doktorlar bile anlattığımda yüzüme şaşırma ifadesiyle bakıolar.. benim adetim öyle gecikme değil sürekli kanama olur bende:)) yani düşünsenize sürekli leke her gün hergün... önceden arada bir yani 20 25 günde bir adet kanaması gibi çoğalırdı ama günlük o lekeler yine devam eder..ultrasonda gördüler polikistleri... ama bende kilo yok kıllanmada yok.. ama şu doğum kontröl klomen yani hormon ilaçları alırsam düzene girio ve gebede kalabiliorum.. 3 kez gebe kaldım.. ama düştü. hiç korkmayın sakın düşüklerin polikistik overle bi alakası yok...sanırım kan pıhtılaşmasıyla alakalı bi durum.. yani pcoslu olup gebe kalan çok kızlar ümidimizi yitirmyelim.. arkadaşlarında dediği gibi kesinlikle kafaya takmayacaksın.. doktorlar banada aşılama klomen tedavisi çatlatma iğneleri uyguladı yumurtalarımda büyüdüğü halde olmadı.. neden kafaya takıodum olcakmı olmayacakmı die.. ama 3 gebeliğimin üçüde beklemediğim bi zamanda oldu yani kafaya takmadığım zanamda oldu..
yazını okuyunca bi an kendimi gördüm sanki bende en fazla 10 veya 15 gün temiz kalıyorum sürekli lekeler var ama yoğun olduğu günler bellidir 16 ile 20 si arası eskiden klomen kullanınca benimde düzene girerdi ama şimdi öyle olmuyor hep leke var hep leke var beteri var derler bunada şükür
peki gebe kaldınmı hiç sen... polikistik overmi seninkide canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?