- 28 Ekim 2015
- 2
- 12
- 3
- 36
İnşallah aminHakkımızda hayırlısı canm uzulme vardır zamanı bidaha ki ay Insallah hepimiz hamiş oluruzz
Tebrik ederim ederim canım Allâh kucağına almayi nasip etsinEn güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :)) şöyle anlatayım hemen. Pko var. Şeker direnci filan çıkmadı çok sukur. Klomen ve folik asit kullandım. İlk aydan olumlu sonuç aldım :) bi ara acayip moralim bozuktu. Ağladım ilk öğrendiğimde çok. Bi de eşimin sayısı düsük çıktı ( özelde yaptırdı ) doktor da ozeldeydi benim ilk kez gitmistim ona da bizi hemen tüp merkezine yönlendirdi ! Düşünün saçmalığı... Ve bu ilk folikül takibine gittiğimde oldu... Sonra ben gitmedim bu doktora tekrar.evde ovulasyon testi yaptım çatladığında değerlendirdik 2 kere gün aşırı. Ayakları diktim havaya hatta kocam boşver kaldırma olmaz dediler ya bile dedi.. Ama ben hep dinledim kendimi döllenme kac günde oluyor filan okudum. Adetime bir iki gün kala yani ovulasyon dan 10 gün sonra uyku halim başladı. Kasık batmalarim oldu. 11. Gün gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı :) 2 gün sonra yanı bugün de kan testi yaptım değer 85 :) Umudumuz hep var Rabbim ol derse olur :)
Salliala,sonysony1718,minikkk001,elma_şekerim iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.inşallah en kisa surede sizlere de kalplerinizin pir pir edecegi mucize haberi almanizi allahım tez vakitte nasip etsin sağlıklı, hayırlı evlatlariniz olsun,lütfen hic umidinizi kaybetmeyin dusunun ki ben hic adet olamiyordum teknoloji o kadar ileri ki derdimizi veren allahim sinavimiz sonrasi dermansiz birakmiyor bizi sadece dogru zamanin bekliyoruz hepimiz bence biz allahin sinavina tabi sevgili kullariyiz sevdigimiz seylerle sinaniyoruz ve sukrederek buyuk mukafatamiza ulasiyoruz hepiniz için dua edeceğim sizlerde benim için dua edin
Evet ilk ayımdı. Bende şeker kilo kıllanma çıkmadı dediğim gibi dirençli değil foliküller şansın yüksek dedi doktor. Günde 1 kere kullandım 11. Gün gittim folikül takibine scevap vermişler dedi. Ama bir daha gitmedim.. Kendim ovulasyon testi ile catlayacaklar mi diye takip ettim. Catladiklari günleri değerlendirdik. O şekilde oldu çok şükürSallliala cok sevindim Allah bağışlasın Insallah ilk aymıydı yumurta takibi yaptrmamsmiydin hstanede
Amin canım inşaallah bu ay cevap alırsın sende. Yürüyüs yap bol bol bi de yediklerinde dikkat et. Var mı insülin direncin ölçtü mü doktor ? Bi de folik asit kullanmaya başlatmıştı beni doktor onun da faydası olabilir.Ne güzel Massallah hemen bi doza cevap vermis bende pcoluyum tek doza bu ay cevap vermedi bir dahaki aya artk iki doz hakkimizda hepimizin hayırlısı
Canim bana.mi diyon bilmiyorim amabtek kutuda oldu bu is bende sasirdimNe güzel Massallah hemen bi doza cevap vermis bende pcoluyum tek doza bu ay cevap vermedi bir dahaki aya artk iki doz hakkimizda hepimizin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?