- 22 Ekim 2015
- 9
- 2
- 1
- 34
Bi sorun yok çok sukur de insan ister istemez acaba diyor ama Allah tan ümit kesilmez ilacı kullanalım bakalım insallah bizede hayırlı evlatlar nasip olurümitsizliğe kapılma sakın....eğer farklı bi sorun yoksa biraz geç de olsa anne olabilirsin...
ınş bi cvp veren olur ya bana sadece alma dedi dktr kafam karıştı açıkçasıYaseminn23 bende bunu merak ediyorum 1.65 boyum 65 kiloyum Dr benimde kilo vermemi söylemedi hatta sordum kilon yok senin dedi. Bilen arkadaşlar Cvp yazabilirmi pko var ama kilolumuyuz pkoya göre
Bana kilo ver felan demedi ama netten araştırdım hep kilo verilmeli diyorınş bi cvp veren olur ya bana sadece alma dedi dktr kafam karıştı açıkçası
Senın kilon kaçBana kilo ver felan demedi ama netten araştırdım hep kilo verilmeli diyor
68kilo yum boyum da 1.67 cm birkaç ay içinde 5kilo aldım meğer bu yüzden kilo almisim artik dikkat edeyim bebisim olsunSenın kilon kaç
Canım progesteron benim doktorum 14. Ve 21. Günlerde istedi. İlki 2.5 çıktı ikincisi 8.5 çıktı ilk ay. İkinci ayda ilki 2.5 ikincisi 37 çıktı. Doktor kendin yumurtlayabiliyorsun ilaç kullanmaya gerek yok dedi.Arkadaşlar benim yarın adetimin 19.günü ve doktor progesteron için kan vermemi istedi bu yumurta geliştiğini mi gösterir yoksa çatladığını mı gösterir zaten yumurtlamam bugün ve ovulasyon tuttum muhtemel yumurtlamam yarın olucak düşünüp duruyorum
Salı günü adetin 23.günü bakalım ne çıkacak canım 19.günü 0.665 çıktıCanım progesteron benim doktorum 14. Ve 21. Günlerde istedi. İlki 2.5 çıktı ikincisi 8.5 çıktı ilk ay. İkinci ayda ilki 2.5 ikincisi 37 çıktı. Doktor kendin yumurtlayabiliyorsun ilaç kullanmaya gerek yok dedi.
Yani yumurta çatladıktan sonra yükseliyor değer
İnş öyledir canım benim nette okuduğum yumurtlama öncesi değer 5 ten küçük oluyormuş yumurtlama sonrası ise 10 dan büyük oluyormuş ama doktorum 8.5 iken de çok güzel kendin yumurtlamışsın dedi.ben düzenli regl oluyorum pco olduğuma bile ihtimal vermezdim kilo veriyorum kilo ver hamile kalırsın dedi doktor birde kendi kendime yumurtluyormuyum diye bakmak için progesteron istedi inş da öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?