Pko'lu Olupta Hamile Kalanlar Umut Verin Bize

Anladim canim iyi olmus erkenden dusunmeye baslaman.Ben iki yil korunduguma pismanim vakit kaybetmisim ama nereden bilecegiz iste,zannediyoruzki bebek dedigin hemen yapiyosun oluyo. Sen zaten daha cok yeniymissin bekletmez umarim seni.

Canım benim ailede üç kız kardeş pko luyuz ablam ve kız kardeşim ilk gecede hamile kaldılar ama ben onlardan önce evlendiğim halde iki aşılamaya rağmen olmadı ama onların benden farkı daha sağlıklı beslenmeleri ben son zamanlarda çok kola tüketmeye bağladım bu işi çünkü onlar ağzına koymaz son zmnlarda eskiden doğum kontrol olarak kullanıldığını öğrenince emin oldum.

rahim ağzınıda ölçtür

Neden canim? Pkolularla servikal yetmezlik riski de mi var?
bende oldu doktor pkolarda çok görünüyor dedi katıldığım gruplarsa bu sebepten bebeklerini kaybetmiş çok fazla pkolu gördüm

bende oldu doktor pkolarda çok görünüyor dedi katıldığım gruplarsa bu sebepten bebeklerini kaybetmiş çok fazla pkolu gördüm
Alahallah.Nasil bir hastaliktir ya beraberinde her seyi getiriyor hamile kalmasi ayri dert devam ettirmesi ayri.Gecmis olsun bu arada.

Alahallah.Nasil bir hastaliktir ya beraberinde her seyi getiriyor hamile kalmasi ayri dert devam ettirmesi ayri.Gecmis olsun bu arada.
öyle canım gözüm gibi baktığım yavrum kayıp gitti ellerimden canlı canlı çok üzücü bir olay anlatılmaz

Anladim canim iyi olmus erkenden dusunmeye baslaman.Ben iki yil korunduguma pismanim vakit kaybetmisim ama nereden bilecegiz iste,zannediyoruzki bebek dedigin hemen yapiyosun oluyo. Sen zaten daha cok yeniymissin bekletmez umarim seni.
İnşallah bekletmez canım ben de hemen olur sanmıştım çünkü regl duzenliydi yeni bozuldu

Anladım hamilelikte önemli yani bi kalsak
canım öyle tabi çok zor kalınıyor birde sahip olup karnında büyüyünce kaybetmek var oda sahip olmaktanda kötü bende bilseydim rahim ağzımı ölçtürürdüm kimse bana demedi ki

canım öyle tabi çok zor kalınıyor birde sahip olup karnında büyüyünce kaybetmek var oda sahip olmaktanda kötü bende bilseydim rahim ağzımı ölçtürürdüm kimse bana demedi ki
Allah bi daha yasatmasin sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun gerçekten çok zor

Kızlar bende de pko varmış.doktor inofolic verdi.kullanıp hamile kalan var mı.soğan kürüde kullanan var uygulayan var mı

canım herkesin farklı seyrediyor benim mesela kilo almamla başladı rejim yappsam düzenecekmiş bu arada hamile kaldım ama 19 haftalık kaybım oldu pkolarda olur dedi doktor
Evet canım kilo versem direkt düzeleceğim. Böyle olan pek çok kişi var. Geçen pazartesi spora ve diyete başladım ancak dün rahmimden bir operasyon geçirdim, o yüzden devam edemiyorum. İnşallah mayısta aşılama yaptıracağım :)

Allah kolaylık versin canım.Benim rahim ağzı çok darmış. Dün operasyonla genişlettiler. 6mm genişlettim dedi doktorum. Ben de rahim ağzı yetmezliği olmaz mı genişletince dedim. O, 7mm'den sonra oluyor dedi. Ama benimki rahim ağzı genişliği. Sanırım senin ki rahim ağzı uzunluğu.

Kızlar bende de pko varmış.doktor inofolic verdi.kullanıp hamile kalan var mı.soğan kürüde kullanan var uygulayan var mı
canım herkesin bünyesi mi farklı artık neyse kiminde işe yaramayan başkasında yarıyor. (tabi bir de nasip) ikisini de duydum ikisinden de olumlu sonuç alanları duymuştum. tez zamanda hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah.

Hamile kalinca da bitmiyormus arkadaslar ya, daha yeni ogrendim hamileligimi 1 haftada zehir oldu diyebilirim.Ilk 3 ay pkolularda dusuk riskinin fazla oldugunu ogrendim, o na endiselenirken rahim agzi yetmezliginin cogunlukla pkolularda oldugu bilgisi hepten karartti icimi, ne cok riski varmis bu pkonun.Meger pkolu olup saglikla gebelik gecirebilmek ne zormus.

malesef canım bu yüzden bize hamilelik öncesi infertilite hamilelikte riskli gebelik poliklinikleri bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…