canım rejim yapalım sıkalım dişimizi inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırız tez zamandaEvet canım kilo versem direkt düzeleceğim. Böyle olan pek çok kişi var. Geçen pazartesi spora ve diyete başladım ancak dün rahmimden bir operasyon geçirdim, o yüzden devam edemiyorum. İnşallah mayısta aşılama yaptıracağım :)
rahim ağzı yetmezliği cnmAllah kolaylık versin canım.Benim rahim ağzı çok darmış. Dün operasyonla genişlettiler. 6mm genişlettim dedi doktorum. Ben de rahim ağzı yetmezliği olmaz mı genişletince dedim. O, 7mm'den sonra oluyor dedi. Ama benimki rahim ağzı genişliği. Sanırım senin ki rahim ağzı uzunluğu.
Polikistik over hastalarında progesteron hormonu düşük olduğundan gebe kalan kadınlarda düşüne ve bebek buyudukce progesteron hormonu düşük olduğundan rahim ağzı sertleşme z bebek buyur ve rahim taşımayı p torba dışarı çıkar amerikada araştırılması hala sürüyor tam bi tanı konamasada polikistik over le bağlantılıHamile kalinca da bitmiyormus arkadaslar ya, daha yeni ogrendim hamileligimi 1 haftada zehir oldu diyebilirim.Ilk 3 ay pkolularda dusuk riskinin fazla oldugunu ogrendim, o na endiselenirken rahim agzi yetmezliginin cogunlukla pkolularda oldugu bilgisi hepten karartti icimi, ne cok riski varmis bu pkonun.Meger pkolu olup saglikla gebelik gecirebilmek ne zormus.
Canım burada defalarca yazmıştım. Senin için de yazıyorum. Ben klomen kullandım, 2 tane 20mm yumurta oluştu. ama hamile kalmadım.inşalah Allahım hepimize nasip etsin ya :-(( bende iki aydır klomen+glifor+folik asit kullanıyorum.ilk ay yumurta oluşmadı bu ayda 11. gün sadece 10mm lik bir yumurta oluştu pek ümitli değilim bakalım ne olcak.laçlar çok kötü yapıyo yaaaabana da dua edin olur mu özellikle hamiş olanlar
Canım salı günü rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim. Ağrı ve kanamam var. Maalesef yapamıyorum spor. Evde koşu bandım var. İnternetten de zumba açıp yapıyordum çok güzel ama maalesef iyileşene kadar ara vermek zorunda kaldımcanım rejim yapalım sıkalım dişimizi inş bebeklerimizi kucaklarımıza alırız tez zamanda
bebişim o zaman tatlılardan kacınacağız en azından beni zaten tatlılar bu duruma getirdi ...bir tek bal yicemCanım salı günü rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim. Ağrı ve kanamam var. Maalesef yapamıyorum spor. Evde koşu bandım var. İnternetten de zumba açıp yapıyordum çok güzel ama maalesef iyileşene kadar ara vermek zorunda kaldım
http://www.jinekolojivegebelik.com/2011/02/yumurtlama-donemi-tarihi-hesaplama.htmlPeki arkadaşlar yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım.
Bunu biliyorum ama pkolu olunca yumurtlama şansı az ya o yüzden sordum
Yapmıyorum canım. Yumurtlamayla ilgili bir sıkıntı yok şükür. Artık engel kalmadı dedi doktor. Hayırlısı bakalımbebişim o zaman tatlılardan kacınacağız en azından beni zaten tatlılar bu duruma getirdi ...bir tek bal yicem
soğan kürü yapıyormusun onada başladım faydası olmasada zararıda yok diyip denediklerimden oda
inş canım hayırlısıyla ..Yapmıyorum canım. Yumurtlamayla ilgili bir sıkıntı yok şükür. Artık engel kalmadı dedi doktor. Hayırlısı bakalım
Canim glukofen ve inofolic ayni anda mi verdi ? Nasil kullaniyorsun ? Bana doktr glukofen verdi bende kendim inofolic aldm ama ikisini ayni anda kullanmaya cesart edemedim yumurtlama zamanimda gectigi icn bir dahaki ay kullanirim dedim. Sen nasil kullaniyorsn gunde kac tanr ?selamlar kızlar bende pkolıyum ve 5 yaşında bir oğlum var 6 ayın sonunda oldu oğlum bir senedir kardeş istiyoruz ama olmuyor iki kez klomen kullandım 2 3 yumurta gelişti iğnede oldum ama tutmadı eşimin sperm tahlili normal bir skntı yok yani bu ay kullandığım klomenle yumurta gelişimi olmamış dedi dr iğne tedavisine başlıcaz dedi glukofen ve inifolic verdi
Canim glukofen ve inofolic ayni anda mi verdi ? Nasil kullaniyorsun ? Bana doktr glukofen verdi bende kendim inofolic aldm ama ikisini ayni anda kullanmaya cesart edemedim yumurtlama zamanimda gectigi icn bir dahaki ay kullanirim dedim. Sen nasil kullaniyorsn gunde kac tanr ?
Canim glukofen ve inofolic ayni anda mi verdi ? Nasil kullaniyorsun ? Bana doktr glukofen verdi bende kendim inofolic aldm ama ikisini ayni anda kullanmaya cesart edemedim yumurtlama zamanimda gectigi icn bir dahaki ay kullanirim dedim. Sen nasil kullaniyorsn gunde kac tanr ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?