Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrr az önce iki tane gebelik testi yaptım ve ikisindede ikinci çizgi çok silik çıktı bennnn hamileyimmmmmmmmmmmmmm galibaa.annem ve eşim her ne kdr sevinme deselerde içimdeki ses kesin oldgunu söylüoooo:)
Ya canım eŞİm uĞraŞtı 2 kadın dr 1 Ürolojİ dr İmzalyınca oluyor bende geÇİyordur ama bİzde kaÇ kİŞİye sorduk uĞraŞmamak İÇİn rapor bİzde geÇmİyor dedİler bİz tanıdık bİrİnİ bulduk o ne grekİyorsa sÖylemİŞ eŞİm yaptırdı yoksa yÜklÜ bİzde veremzdİk..hem canını sıkma olacak olunca herŞey bahane olur.
Yeter kİ rabbİm ol desİnnn...
gözün aydın tatlım guclubacismile darısı bizim başımıza. allah analı babalı büyütür inşallah. ne tadavi ile hamile kaldın tatlim
geldim doktordan bi yandan sevindim bi yandan moralim bozuldu. eşimin spermlerinde sorun yokmuş. moralim bozulan şeyse, özel hastane raporu kabul edilmiyormuş artık ve bunun için devlet hastanesine gitmem gerekiyormuş, fakat devlet hastanesi rapor çıkarmamaya bilirmiş başka hastanenin hastası olduğum için. eğer öyle olucak olursa, orda tekrar kontrollerden falan geçecekmişim.... offo fff
bu arada, rapor için herhangi bir evrağı ihtiyacım varmı?
kızlarrrrrr az önce iki tane gebelik testi yaptım ve ikisindede ikinci çizgi çok silik çıktı bennnn hamileyimmmmmmmmmmmmmm galibaa.annem ve eşim her ne kdr sevinme deselerde içimdeki ses kesin oldgunu söylüoooo:)
kızlar lütfen yardımcı olun çok endişeliyimm reglmin 3.günü hormon testi yaptrdm değerlerm şöylee fsh 6.97 lh 8,02 estradiol 51 tsh 1,23 progesteron 0,01 sanırım progesteron çok düşükkk yani yumurtlamıorum yanii hiçç hamilee kalamıycm çok moralim bozuk lütfen bilgi werin ya kızlar
arkadaşlar bende size yardım eder aynı zamanda dertleşiriz ben 32 yaşındayım benim hormon testi yüksek çıktı dr erken menepoz olabilir dedi bu yüzden hemen aşılamaya başladı dr 150 ml fostimon la kalçadan adetin 3 gününde günde bir tane vuruluyorum bu 5 gün devam ayın12 sinde dr çagırdı o gün bakacak yumurtalara ben rapor la aldım ama rapor daha çıkmadı pazartesi başlıyacagız evraklar resim evlilik cüzdanı fotokop.kaymakamlıktan ikametgah kagıdı nüfus cüzdanı ssk öküm listesi ve vizite kagıdı ama ilaçları tanıdık bir yerden rapor gelene kadar alma imkanım oldu rapor suz 150 fostimon biri 62 lira 5 tane aldım raporla toplam 50 hepsine öderim sorusu olan varsa sorsun paylaşalım
canım bu raporu devlet hastanesinden mi yoksa özelden mı alcan? ben özelden alcam ama doktorum herhangi bir evrak lazım olduğunu söylemedi. adetin 3.cü günü gel demişti rapor çıkartırız sana dedi
Arkadaşlar pco hamilelik için
ankarada bildiğiniz iyi bir doktor tavsiye eder misiniz?
tel nosu vermek yasak editle mesajı uyarı cezası alırsın.canım pco bilmem ama bende kist ameliyatı oldum büyük dogum hastenese dr larından mustafa özat çok anlayışlı iyi bir dr istersen gelince görüş ücreti 180
Arkadaşlar hep hamile kalamayan pkolular yazışıyoruz burda ve okuyunca benim gibi olan herkesi moralim daha da çok bozuluyor.Bir tane bile yok mu diyorum pkolu olupta hamile kalmayı başarabilen.Onları bir duysak inanın moralim düzelcek ve umutlanıcam.Evet soruyorum Var mı pkoyu atlatıp hamile kalabilenler,umutlandırın bizi,biz de sizi görüp sevinelim biz de hamile kalabiliriz diyelim eyvahedigeldismile