pkolu olupta yenen arkdaşlar

selam arkadaşlar ben 23 yasında 2 yıllık evli bebek hasretiyle yanan ve maalesef pkoluyum ve bütün özellikleri var kilodan tüylenmeye kadar su ana kadar çk doktora gittim ama hepsinin söylediği tek şey kilo ver öle gel ya mübarekler olmuyo işte bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olcam çünkü bu durumum iyice beni çıkmaza sokuyo çok yıprandım...:( Rabbim en kısa zamanda evlat isteyen herkeze sonrada bana nasip et..amin..

merhabalar
ben atlattım çok şükür. soğan kürü sayesinde 1,5 senedir düzenli regl oluyorum.kist kesinlikle kalmadı. size de tavsiye ederim. tadı kötü olabilir ama herhangi bir yan etkiside yok.

merhabalar
ben atlattım çok şükür. soğan kürü sayesinde 1,5 senedir düzenli regl oluyorum.kist kesinlikle kalmadı. size de tavsiye ederim. tadı kötü olabilir ama herhangi bir yan etkiside yok.

denedim canım onu ewet faydalı adetim yine düzeldi sayılır ama su bebişimde bi gelseeee ahhhh ahhhh....

sizlere umut olsun diye yazıyorum pcoluyum aşılam ile oğlum oldu.şimdi 6 yaşında Alllah bağışlasın.ikinciyi istiyoruz olmuyor.aşılma yaptırdım sonuç bekliyorum.

sizlere umut olsun diye yazıyorum pcoluyum aşılam ile oğlum oldu.şimdi 6 yaşında Alllah bağışlasın.ikinciyi istiyoruz olmuyor.aşılma yaptırdım sonuç bekliyorum.

Allah bağışlasın oğlunu inşallah ikinci aşılamandanda iyi sonuç alırsın...
darısı başımıza.....

Kızlar merhaba;
Aynı rahatsızlığa sahip ama çok şükür 2 günlük hamile olrak yazıyorum :)
1 senelik bekleme ve iki aylık klomen tedavisi sonucu hamileyim :)
Sizlere son ay denediğim nacizene bir tavsiyem olacak.İnşallah sizede şifa olur.
Aktardan adet düzensliğim için bitki çayı hazırlamasını rica ettim.bana çivanperçemi+hayıt tohumu +aslan perçemini makinadan çekerek ufattı.sabah akşam 1 bardak kaynar suya bir yemek kaşığı atarak 5dk demleme usulu içmemi önerdi.Son adet günümden başlayarak 15 gün boyunca sabah akşam hafif sıcak olarak bunu tükettim.Adet bozukluğumdan dolayı her ay hamielik ümidi ve hayal kırıklığı yaşadığım için artık gebelik değilde düzenli adet olmayı ümit ederken sonuç bu :)
Herşey bir yana çok ciddi hastalıklara rağmen hamile kalan çok kişi var.pco yu dert edinip canımızı sıkmayalım.Rabbim herşeyi vakitli zamanlı ayarlıyor.Umarım allah isteyen herkese nasip eder,dualarım sizinle.

sewgiler.

Merhaba arkadaşlar bende 2000 yılından beri pco'luyum. 2011 yılına kadar gitmediğim doktor kalmadı hepsi doğum kontrol ilacı verip gönderdi ve tabi hiçbiri işe yaramadı kilo aldırmaktan başka. 2011 yılında annemin bulduğu bir doktor sayesinde 11 yıl boyunca bakılmayan insülin direncine bakıldı ve çıktı doktor hemen tedaviye başladı ve bununla birlikte kilo vermemi söyledi. Tedaviyle ve kilo vermekle birlikte 11 yıl boyunca görmediğim düzende adet gördüm. Sizlere tavsiyem eğer ki gittiğiniz doktorlar insülin direncine bakmıyorlarsa siz söyleyin bu testi istediğinizi inanın çok işe yarıyor. Eşim ve bana önceden gittiğimiz doktorlar çocuğunuz olmaz olsada zor olur diyorlardı. Çok şükür bu tedavi sayesinde 2-3 aylık bir deneme sonucunda hamile kaldım kontrole gittiğim doktoruma hikayemden bahsettim doktorumda çok doğru bir tedavi uygulandığını söyledi. Nacizane sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu hastalıktan çok çektim sizleri çok iyi anlayabiliyorum.

aşılama sonucu dördüzlere gebeyim.ama ne yapacağım bilemiyorum.sevinemedik bile.doktorlar doğuramazsın diyor.içim vicdanım başka şeyler söylüyor.biz pcolularında bu sıkıntısı var.ya yumurta gelişmiyor ya gelişinde abartıyor böyle.

aşılama sonucu dördüzlere gebeyim.ama ne yapacağım bilemiyorum.sevinemedik bile.doktorlar doğuramazsın diyor.içim vicdanım başka şeyler söylüyor.biz pcolularında bu sıkıntısı var.ya yumurta gelişmiyor ya gelişinde abartıyor böyle.

nee:) Allah hayırlısını versin canım, hiç duymamıştım bu şekilde bi pkolu,minik minik büyüyemeyen yumurtaların dördü aynı anda büyüdü demek,kaç aylık? Allah gönlüne göre hayırlısını verir inşallah

canım allah yardımcın olsun olurda yani sıkma canını nı vardır bi hayır allah bir isterken 4 verdi ne mutlu sana darısı başımıza tabi selametle...

arkadaşlar doktorum klomene başladı yumurtalarım büyüyomuş ama 6 tane falan böyle olmaması gerekiyo aralarından bir başkan seçip onu büyütmeleri gerekio dedi doktor bu biz pcolularda normalmi yoksa bana mahsus bişemi morelim bozuldu :'(

Yeneceğiz inşallah - umudumuz var. ;)
Rabbim bebek bekleyen bütün kadınlara nasip etsin o mükemmel duyguyu..

Back
X