Canım demekki spor yapınca normal hızda veriyorsun negüzel ben hergün koşu bandında 1 saat yürüyorum tempolu ama genelde akşama doğru yürüyorum sence yanlışmı yapıyorum bazen yemekten sonra bazen yemekten önce yapıyorum sporu.Hangi saatlerde yapmak uygun sence.?İnşallah sende yine eskisi gibi vermeye başlarsın canım.Allah yardımcımız olsun stres yapıp kendini üzme gider kilolar inşallah.Bende prolaktin ve tiroitte yüksek çıkınca bunlarda engelliyor sanırım kilo vermemi endokrine gidiyorum kontrolüm var gidince söylüyeceğim kilo hızlanması için bi çare bulurlar inşallah![]()
Sağol tatlım.Ben genelde sabah saatlerinde spor yapıyorum bazende öğle,hiç akşama bırakmadım.Çünkü akşam yorgunluğu ile spor eziyet oluyor.Birde yazmıştım yemek sonrası spor olmaz.Vücud yediklerini yakmıyor o zaman depoluyor.Saat 6dan sonra yemek yememeye çalış tatlım.Saat 20.00de metabolizma duruyor.O saatten sonra yediğin herşey yağ olacak böyle düşün.Ben kendimi zorladım koşu bandını kullanıyorum 2 gündür.Hem ağladım ağrıdan hem yürüdüm.15 dakika yürüdüm indim yerde 5dak.bacak kaslarını çalıştırıp belim rahatlayınca yeniden banda çıkıp 15dak.daha yürüdüm.Bu hafta yarım saatle başlayıp bende 1 saate çıkaracağım.Bugün diyette 3.günüm. 115.0kg ile başladım.Azönce tartıldım 113.1kilograma düşmüşüm.Bu arada 2lt su içmeyi de ihmal etmiyorum.Şişeye su doldurup takip ediyorum.Bu şekilde devam edebilirsem heray 8 kg vereceğim.Sende Sen kaç kilogramsın şuan Baharcım?Hiç değişiklik olmuyor mu?Tabi troid sorunu olduğu için elbette vermende zor.İnşallah önce troidin iyileşir.
Eloserce hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.İnşallah hsg sonucunda birşey çıkmaz.