- 18 Şubat 2016
- 9
- 11
- 38
- 28
- Konu Sahibi berrakdamla
merhaba hanımlar sırf sizlere tedavi sürecim hakkında bilgi vermek ve sizlere umut olmak için kadınlar kulübünde hesap oluşturdum.dha geçen aya kadar bende internette harıl harıl dolaşıp bana umut olacak bir paylaşım arayışındaydım.fakat sanırım hep hamile kalamayan arkadaşlarımız siteye yazmaya devam etmiş. Karşıma neredeyse hiç beni tatmin edecek bi hamilelik öyküsü çıkmadı. Sanırım hamile kaldıktan sonra herkes platformdan ayrılmış ve bu hastalıkla mücadele eden hanımlara yardımcı olacak bilgiler verememiş. Ben hastalığın hem bedensel hemde psikolojik olarak insanı ne kadar yıprattığını bilen biri olarak bu mutlu haberimi sizlerlede paylaşmak istedim ki internette yalnızca iç karartıcı yazılarla karşılaşmayın :) 19 yaşındayım ve 1 buçuk senelik evliyim. Evliliğimizin başından beri eşimle hiç korunmadık. Bekarken hep iki ay aralıklarla adet görürdüm fakat hiç doktora gitme gereği duymamıştım. Fakat evliliğimzin 7. Ayına kadar korunmadığımız halde hamile kalamayınca içime kurt düştü ve doktora gidip polikistik over sendromu oldğmu öğrendim. İnternette araştırdıkça umutlarım yitmeye başlıyordu ve her ay kırmızılarıda görünce dünyam başıma yıkılıyordu.doktorum kilolu bi bayan olduğum için zayıflamam gerektiğini söylüyordu fakat ben zayıflayamıyordum. Ve glifor denen şeker ilacı beraberinde inofolic, serophene,klomen ve çatlatma iğnesiyle daha dört gün önce hamile kaldığımı öğrendim ve neredeyse umudumu tamamen yitirmişken. Adetim gecikmişti tedavimden beri ilk defa ve idrar testim negatif çıkınca yine olmadı diyip üzülmüştüm.fakat kan tahliliyle hamile oldğumu öğrendim. Sözün kısası hiç bir zaman umudunuzu yitirmeyin ve doktorunzun tavsiyelerine uyun. Sürekli nette dolanıp midenizi bulandırmayın ve umarım isteyen herkese rabbim meleğini nasip eder :)