pkos olup hamile kalan arkadaşlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hafsaa

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar pkos hastasıyım bayramın 1 gunu aşılama yaptırdım sonuç beklıyorum benım gıbı olup hamıle kalan arkadaşlar var mı? yazarsanız sevinirim...çok dua edin

bende pkos hastasıyım benim ilk aşılamam negatif olmuştu bu ay 2. aşılamamı yaptıracam inşallah bu ay daha bir umutluyum senin sonucunda belli olmak üzeredir güzelim inşallah güzl haberler verirsin bize

mrb arkadaşlar ben internette pco hastası olanlarda gebeliğin kendiliğinden yada tedaviyle olduğunu,pcos olanlarda bunun çok zor ihtimal olduğunu bu pcos"lu kişilere tüp bebek önerdiklerini okudum.Böyle bişey doğrumu,duyan varmı ?

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun aslında test yapmam gerekiyo ama korkudan yapamıyorum..İnşallah Allah'ım bizede bebiş verir..

neden kımse yazmıyo ya
yok benım gıbı kısıler

bende pukosum canım ve ilk aşılamam tumadı yarın ikincisi yapılcak inş bu sefer olur ve bede pukoyum ve hamişim derim

Bende pcos hastasıyım arkadaşlar tedavi olarak glukofen kullanıyorum biçok arkadaşımız gibi doktor banada tüp bebek önerdi malesef....

inşallah tutar bende beklemedeyım
ama bugun adet olmam gerekıyodu olmadım neen acaba?iğneler gecıktırıyo mu?zaten duzenlı degıldı ama:)
aşılamadan sonra olur zannettım ...
ilk iğne tedavisi oldum hüsran anda adet gecikmemişti...bunda neen gecikti bilmiom...hayırlısı....umut yok olsa belırtısı olur dıyorum kendı kendıme...

bende pkos hastasıyım benim ilk aşılamam negatif olmuştu bu ay 2. aşılamamı yaptıracam inşallah bu ay daha bir umutluyum senin sonucunda belli olmak üzeredir güzelim inşallah güzl haberler verirsin bize

aşılamdan sonra adetın aynı tarihte oldu mu?

hafsaa canım bu forumda sara-nur var (şekerlik) o da pko ama kendiliğinden hamiş olmuş

bilgin olsun

hafsaa aşılamadan sonra benimde adetim bir hafta kadar geçmişti hormnlar birden kesiliyor ya herhalde ondan ayrıca adei geçen bir çok kişiyi de biliyorum olabiliyor yani canım

geçekten mi?ay ne güzel darısı başımıza

hafsaa aşılamadan sonra benimde adetim bir hafta kadar geçmişti hormnlar birden kesiliyor ya herhalde ondan ayrıca adei geçen bir çok kişiyi de biliyorum olabiliyor yani canım

anladım heveslenmıyom zaten hayırlısı olsun

ilk iğne tedavisinde gunu gunu olmuştum yarın bellı olacak işte bence yok zaten umutlu degılım

yok canım delişme idrar testi yaptım negatif çıktı adet olmazsam kan testı yaptıracagım kısmet degılmiş

bende aşılama için iğne yaptırıyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimizin yüzü yakında güler

kızlar bende pcos hastasıyım 3 aşılamam var.3 üde negatif.ayrıca her aşılama sonrasında regl enaz 7 gün gecikti.(2. aşılamada bir gebelik oluştu ama devam etmedi) size ayrıca bir şey sorucam.aynı soruyu 2 topikte daha sordum belki dikkatinizi çeker

arkadaşlar benim başım,boynum vücudum sürekli olarak ağrıyor.sizlerde benim gibi çok ilaç alıyorsunuz.sizlerdede bu gibi problemler oluyormu?
ayrıca bu aralar tansiyonum 130/90 larda seyrediyor hafif yükselme mevcut.sizde durumlar ne? anlatırsanız sevinirim

bende pko hastasıyım..1,5 senelik evliyim ve hiçbir tedavi olmadan evliliğimin 6. ayında hamile kaldım...sonra merdivenden yuvarlandığım için düşürdüm bebeğimi( ...korkmayın kızlar,umutsuz olmayın..pko lar normal yolla bebek sahibi olamamaz diye kesin birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…