pkos olup hamile kalan arkadaşlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar pkos hastasıyım bayramın 1 gunu aşılama yaptırdım sonuç beklıyorum benım gıbı olup hamıle kalan arkadaşlar var mı? yazarsanız sevinirim...çok dua edin

CANIM BENDE PKOS HASTASIYIM BEN AŞILAMA İLE DEĞİL KENDİM HAMİLE KALDIM...DOKTORUM BAŞTA YUMURTA ÇATLATMA TEDAVİSİ UYGULADI OLMADI SONRA TEDAVİYE ARA VERDİK AMA BU SÜREÇTE ADETLERİM DÜZENE GİRMİŞ GÜNÜ GÜNÜNE ADET OLUYORDUM...5 AY SONRA Bİ BAKTIM 1 AYLIK HAMİLEYİM...SAKIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN DAVANIZDAN VAZGEÇMEYİN YÜREĞİNİZDENDE DİLİNİZDEN DE DUAYI EKSİK ETMEYİN...RABBİM ÇIKTIĞINIZ YOLDA YARDIMCINIZ OLSUN...

inşallah canım benım hayırlısı daha adet olmadım gecekıbılır dıyo arkadaşlar ama gogusler de hassaaıyetlık devam edıyo pazartesı kan testı yaptıracagım yoksa tekrar doktor

Hafsa hassasiyetlik var demek belki iyi bi gelişmedir.Çünkü benim adetten 2 gün önce kaybolmaya başladı.Hadi bakalım bakarsın hayaller gerçek olur.Her iki seçeneğede hazırla sen kendini.Süpriz olmasın hiç biri. İyi olursa sorun olmaz da olumsuza da hazır olmak yıkımı azaltıyor.Dilerim mutlu bir haber verirsin.

güzel haberler duymak istiyorum hadiiiii...... herşey gönlüne göre olsun canım

bende pko sum 1.5 yumurtalık takibi ve iğnelerle hamile kaldım.adetlerimde doğumdan sonra yine aynı 6 ayda bir....illede tüp bebek sart değil yani pkoslulara....

teşekkurler kızlar bilmiyorum ki valla sabahları uykudan kalkınca zannedersınız kı gogusler taş bilmiyorum hayırlısı olsun yanımda oldugunuz için teşekkurler

selam hafsaa, inşallah hamilesindir..
pınar oğluşunun klibi çok güzel olmuş çok tatlı maşallah.. Allah bağışlasın...
bende pcoluyum 3 aşılama yapıldı olmadı malesef.. bu ay tüp bebek için start veriyoruz... hepimiz için hayırlısı olsun....

hayırlısı olsun olacak inşallah

saol canım amin, allah sizlerde versin insallah en kısa zamanda...

kızlar halen adet olmadım goguslerde kı hassasıyet oldugu gıbı devam edıyo yarın kan testı yaptıracagım

tşkler nazlımelek inşallah yarın belli olacak

morgul gecıktı dedın ya sendede goguslerde hassasıyetlık varmıydı

selam arkadaşlar bende pkos hastasıyım ben ocakta laporoskopi oldum.ondan sonra adetim düzene girdi.2 ay sonra klomenle haile kaldım ama bebeğin kalp atımı görülmediğnden kürtaj oldum.5 ay oldu nerdeyse tekrar tedaviye başladım.bu ay yumurtalar tedaviye cevap vermedi.adette olmadım.hamilede değilim.moralim bozuluyo ya.öbür ay iğne tedavisine başlayacak bakalım.inşallah herkesin istediği olur

saol canım,amin.seninde içinde hayırlısı olsuncanım insallah bi kerede tutar..

bir türlü kan testı yaptıramadım gidememdım kı cuma ALLLAH izin verırse gogusler hala agrıyo

evet kızlar hafsada hamileler arasında artık, yavaş yavaş sıra bize de mi geliyo ne :) inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…