pkos olup hamile kalan arkadaşlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hafsaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah darkinlife sıra senle bana geldi ben 15 günlük bekleme süresine daha yeni başladım sen benden birkaç gün öndesin.... inşallah bu ay ikimizde ve diğer tedavi gören bütün arkadaşlarda ayrıca bebek isteyen herkes hamile kalır

Morgül sonbaharda doğurganlık artıyor dedi dün beril hadi bakalım şansımızda artar belki.

çok sevindim arkadaşlar umarım hepimizin yüzü güler

işallah tutarr.bende pcosluyum bu ay klomen kullandım sabırsızlıkla bekliyorum eğer olmazsa bir iki denemeden sonra aşılama yaptırcam

inşallah tutar canım ya hayırlısı olsun
allahım gonlune gore versın

Canim Bend Epkosum Ve Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bende polikistik over hastasıyım

ağrılarım çok oluyor bazen dayanamıyorum

bazende adetlerim çok düzensiz oluyor

bir oluyor sonra iki gün olmuyor yine oluyor (((((((

anlayacağınız çok düzensiz

sonra zaten iki yumurtalığımdada var

bende çok korkuyorum inşallah evlenince hemen hamile kalırım

hepinize dua ediyorum

RABBİM İSTEYEN HERKESE ÇOCUK VERSİN
BİZİ BU SEVGİDEN MAHRUM BIRAKMASIN DİYEEE

arkadaşlar sizde pkos un hangi etkileri war ben yılda 3bilemedin 4 kez adet oluyorum tüylenme had safhada. ama 3 ayrı doktora gittim 3 ü de kan testi yapt 3ünde de herşey normal çıktı anlayamıyorum.onlar değil ben kendim koydum teşhisi pkos um ben.bunun başka bi açıklaması olabilir mi bebek istiyrum we çok korkuyorum

canım gidicegin dr kesinlikle tup bbek dr u olmalı
normal kadın dogumcular anlamaya pek yanaşmıyorlar

polikistik over bir yumurtlama hastalığı bu kısırdöngüyü kırmak için ilk olarak kilo vermek önemlidir. kilo vererek kısırdöngüyü değiştirip ilk olarak kendiliğinden adet görmeye başlanır. ve yumurtlama normale döner. ben ilk olarak kilo verdim ve ilka aşılamam pozitifdi merak ettiğiniz seyler olursa yardımcı olurum arkadaslar

Merhaba, ben pkos hastasiyim. Metformin, glukofaj kullanarak hamile kaldim. Bence tup bebekten once ya da asilamadan once bir sure uygun bir dozda glukofaj kullanmak ve kilo vermeye calismak, olmadigi durumda diger seceneklere gecmek gerek... doktorunuza metformini israrla sorunuz. bi de dozaj onemli. yani gunde 1 tane etki etmedi bende. 2 tane iciyordum.
daha detayli olarak
www.ozguranne.com da yaziyorum basimdan gecenleri... umudu kaybetmeyin bi de sizi anlayan guvenebileceginiz ve arastirmaya merakli bi doktor bulun... sevgiler... opucukler
ozgur

ne çabukta geçmıs gunler ya şaka gıbı valla

hoşgeldın sudelı sormak ıstedıklerın varsa cevaplayabılırım

Merhaba arkadaşlar.Bu siteye yeni üye oldum.Ben 2 yıllık evliyim ve 19 yasindayim.ama çocuğum olmuyor.Adet düzensizliğim vardı.doktora gittim.Adet düzenleyici verdi.Ve yumurtalıklarımın düzenli çalışmadığını söyledi.Acaba bende mi polikistik overim.Ganaphone kullandım 3 ay.Ama hala bir değişiklik yok.Ben yurtdışında yaşıyorum.o yüzden ilacı veren doktora tekrar gidemedim.Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım.Lütfen bana yardımcı olun.çok üzgünüm:

sarubocek merhaba galiba sen de benim gibi online sin.sana bir sorum olacakti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…