Pkosta çatlatma ilaçları işe yarar mı ?

Semakilci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
229
59
98
32
Ah kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Ben neden diğer kadınlar gibi istediğim zaman gebe kalamıyorum neredeyse 1 sene olacak hala bir şey yok çok şükür ki bir çocuğum var ona kardeş vermeyi çok isterdim. Sürekli soruyor bana anne ne zaman kardeşim olacak diye ilk gebeliğim pkosa rağmen kendiliğinden olmuştu. Şuanda malesef olmuyor, kimyasal yaşadım bu ay doktorum adet kanaman başlayınca gel çatlatma ilacına başlayalım dedi ama bazen burada görüyorum onlar da işe yaramıyor korkuyorum

Merhaba
Bende de polikistik over var, hap ve iğne kullandım, şu an 15+3 hamileyim
Bir ay Klomen kullanmama rağmen yumurta büyümedi o yüzden o ayı pas geçtik
Tedavi devam edemediği için o ayı saymazsak yumurta büyütmek için hap, çatlatmak için iğne kullandığım 4. ay hamile kaldım çok şükür
Hap, iğne dışında bu süreçte beslenmeme dikkat ettim
Kabak çekirdeği, avokado, roka, semizotu yemeye özen gösterdim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol içeren Proceive F’den her gün 1 şase kullandım
Uygulaması zor ama gerçekten bu konuyu ne kadar düşünmezseniz o kadar iyi
Ben her hafta tatilde olduğum ay hamile kaldım
Sabırlı ve pozitif olunması gereken bir süreç
İyi bir doktor takibiyle tez vakitte çocuğunuza sağlıklı kardeş haberi verirsiniz inşallah

Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bir pkoslu olarak eğer ilk çocuğunuzsa hiç korunmadan ikinciyi yapmanızı tavsiye ederim çünkü ben çok pişmanım keşke hiç korunmasaydım peş peşe yapsaydım evet düşünmemek takmamak en iyisi ama mümkün değil bende ilk çocuğuma 9. Ayda tatilde hamile kalmıştım çünkü o hafta hiç düşünmemiştim ama şuan mümkün değil hep aklımda

İnşallah
İlk çocuğum evet ama sezeryan düşünüyorum ve sezeryandan sonra 2 yıl beklenilmesi öneriliyor
Şu an yaşım 30
2. çocuk için çok beklemeyi düşünmüyorum ama tabii nasip
Allah aratmasın, isteyen herkese uğraşmadan sağlıklı evlat versin
Birçok hap ve iğne var o yüzden umutsuzluğa kapılmayın
Biri işe yaramazsa bir sonraki ay başka ilaca geçilir
Tez vakitte gelir inşallah bebiş

İnşallah doktor da çok önemli ben iyi bir doktor bulamadım daha biran önce adet olup başlamak istiyorum. Haklısın sezaryenden sonra beklemek lazım, ben de sezaryen oldum, ilk doğumdan sonra insanlar nasıl tekrar anne olmak istiyor demiştim acıdan ama annelik öyle birşey ki herşeyi unutuyor insan

Evet doktor çok çok önemli
Bu süreçte yumurta büyüdü mü çatladı mı iyi bir şekilde takip edilmesi lazım
Hap, iğne kullandıktan sonra işe yaradı mı diye hiç kontrol etmeyen sadece regli olmazsan gel kandan bakarız diyen doktorlar var maalesef
İnşallah iyi bir doktor bulursunuz

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…